ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΟ AEL FC ARENA(19.30)

Παιχνίδι «πιλότος» για την ΑΕΛ

*Αλλαγές σε οργανωτικό επίπεδο ετοιμάζει ο ιδιοκτήτης

Δημοσίευση: 17 Οκτ 2016 11:12

Του Σωτ. Κέλλα

Ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της φετινής αγωνιστικής περιόδου δίνει σήμερα στις 19.30 η ΑΕΛ με αντίπαλο την ΑΕΚ στο Ael Fc Arena καθώς θα είναι «πιλότος» για την πορεία της αλλά κυρίως τους στόχους της στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η λαρισινή ομάδα που εντός έδρας έχει παίξει καλό ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή με νίκη θα πιστοποιήσει ότι κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν η επιτυχία επί του Ολυμπιακού ενώ θα μπορεί να έχει βλέψεις για υψηλές βαθμολογικές θέσεις.

Η ΑΕΛ με ισοπαλία θα σταθεροποιηθεί στη μέση της βαθμολογίας ενώ αν χάσει ίσως αρχίσει να σκέφτεται ...περιπέτειες με δεδομένο ότι ομάδες ίδιου βεληνεκούς καταφέρνουν και παίρνουν ανέλπιστες νίκες.

Ο τεχνικός της ομάδας Άγγελος Αναστασιάδης έχει προετοιμάσει την ομάδα κατάλληλα ενώ δεν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Ξενοδόχοφ, Βαρέλα και Καρατάσιο.

Σχετικά με το σχήμα που θα ξεκινήσει, αυτό μάλλον θα αποτελείται από τον Καβουσάκη, Ρέντζα, Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Κοντόρ, Αναστασόπουλο, Φατιόν, Αβραάμ, Ναβάρο, Ντοντό και Ναζλίδη.

Σήμερα το πρωί θα γίνει χαλαρή προπόνηση και στη συνέχεια ο προπονητής θα ανακοινώσει την αποστολή του αγώνα.

Πάντως και χθες ο προπονητής προσπάθησε να περάσει το μήνυμα ότι οι παίκτες του δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα και αν παίξουν με το ίδιο πάθος και την ίδια δύναμη που αγωνίσθηκε κόντρα στον Ολυμπιακό μπορούν να φθάσουν στη νίκη.

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ

Στο μεταξύ ο ιδιοκτήτης της ομάδας Αλέξης Κούγιας μπορεί να έχει στο μυαλά του το παιχνίδι με την ΑΕΚ αλλά ετοιμάζει αναδιάρθρωση στην ομάδα σε σημαντικά πόστα. Έχει πάρει την απόφαση να κάνει αλλαγές στη δομή τοποθετώντας νέα πρόσωπα που θα μπορέσουν να δώσουν μεγαλύτερη ώθηση σε εξωαγωνιστικό επίπεδο. Μέχρι τώρα δεν έχει αναφέρει ονόματα αλλά το σίγουρο είναι ότι σύντομα θα ανακοινωθούν αφού φέρεται δυσαρεστημένος από ορισμένους συνεργάτες του.

Η ΑΕΚ

Ο τεχνικός της ΑΕΚ ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους τραυματίες Λέσκοτ, Βάργκας, Σιμόες και τον τιμωρημένο Πατίτο. Την «κιτρινόμαυρη» αποστολή συγκροτούν οι Ανέστης, Μπάρκας, Γκάλο, Μπακάκης, Ντίντακ, Ντίας, Τσιγκρίνσκι, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Μανωλάς, Τζανετόπουλος, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Χριστοδουλοπουλος, Πλατέλλας, Μπακασέτας, Αραβίδης, Πέκχαρτ και Αλμέιδα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΚΟΜΙΝΗΣ

Ο 36χρονος, ρέφερι, Γεώργιος Κομίνης, από τον Σύνδεσμο Θεσπρωτίας, θα διαιτητεύσει τη σημερινή εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με την ΑΕΚ. Βοηθοί του ο Γεώργιος Καλφόγλου επίσης από τον σύνδεσμο Θεσπρωτίας και ο Αντώνης Διπλάρης από τον σύνδεσμο Καρδίτσας. Τέταρτος θα είναι ο Δημήτρης Καραντώνης, από την Ένωση Ημαθίας και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Ναθαναήλ Χαραλαμπίδης από την Ε.Π.Σ. Καβάλας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass