ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟΣ:

Η ΑΕΛ θα πάει πολύ καλά…

* Πολύ καλή η παρουσία του κόσμου

Δημοσίευση: 19 Οκτ 2016 10:50

Ανάμεικτα τα συναισθήματα του Λαρισαίου σέντερ μπακ της ΑΕΚ Δημήτρη Κολοβέτσιου που έπαιξε μετά από δύο μήνες, λόγω επιλογής του Κετσπάγια, και ήταν από τους πρωταγωνιστές του αγώνα.

Ο Κολοβέτσιος που αγωνίσθηκε στην ΑΕΛ κλήθηκε να αντιμετωπίσει προχθές τη λαρισινή ομάδα και μετά το τέλος του αγώνα ο 25χρονος παίκτης(είχε γενέθλια την περασμένη Κυριακή) είπε στην "Ε": «Η ΑΕΛ ως ομάδα θα πάει πολύ καλά. Έχει πολύ καλό σύνολο και νομίζω ότι δύσκολα θα χάσει κάποιο άλλο παιχνίδι στην έδρα της. Μου άρεσε ο κόσμος και η πολιτισμένη ατμόσφαιρα που δημιούργησε. Θεωρώ ότι η Σούπερ Λίγκα χρειάζεται ομάδες σαν την ΑΕΛ. Για το παιχνίδι δε θέλω να πω ιδιαίτερα πράγματα αλλά νομίζω ότι υπήρχαν τρία γκολ, δοκάρι και αρκετές φάσεις. Εμείς στο τέλος αμυνθήκαμε για να κρατήσουμε τη νίκη αφού μείναμε με δέκα παίκτες».

Μετά το τέλος του αγώνα ο Δημήτρης Κολοβέτσιος φωτογραφήθηκε με τη Μυρτώ(θύμα κακοποίησης πριν τέσσερα χρόνια στην Πάρο) ενώ [πληροφορίες θέλουν να είναι ένας από τους παίκτες που έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μίκαελ Σκίμπε που βρέθηκε προχθές στο Ael Fc Arena…

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass