ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΠΣ

Πρεμιέρα για τις Μικτές ΕΠΣΛ

* Στις 11.30 αγωνίζονται οι Παίδες και στις 13.30 οι Νέοι *Γ. Κεραμάρης: Ο αντίπαλος είναι άγνωστος αλλά είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι

Δημοσίευση: 19 Οκτ 2016 10:02

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Η αντίστροφη μέτρηση για τις πρώτες επίσημες εμφανίσεις των Μικτών ομάδων ΕΠΣΛ, τη φετινή σεζόν, άρχισε.

Σήμερα στην Άρτα τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα του νομού θα αντιμετωπίσουν τις αντίστοιχες ομάδες της τοπικής ΕΠΣ, στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου για τα Πανελλήνια πρωταθλήματα προεπιλογής Ε.Ο. της ΕΠΟ. Ο αγώνας των Παίδων θα ξεκινήσει στις 11.30 και των Νέων στις 13.30 αντίστοιχα.

Η λαρισινή αποστολή βρίσκεται από χθες το βράδυ στην Άρτα όπου διανυκτέρευσε, προκειμένου οι παίκτες να αποφύγουν την κούραση και την ταλαιπωρία του ταξιδιού και να παρουσιαστούν πανέτοιμοι για τα παιχνίδια.

«Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι, τα παιδιά δουλεύουν αρκετά σκληρά στις ομάδες τους, το κλίμα είναι καλό και θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό» σχολίασε από την πλευρά των Ενωσιακών τεχνικών ο Γιώργος Κεραμάρης και πρόσθεσε:

«Για τους αντιπάλους μας δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα, γιατί είναι από τις Ενώσεις που μέχρι τώρα δεν ήμασταν ξανά στον ίδιο όμιλο. Όμως εμείς κοιτάζουμε την ομάδα μας. Προσπαθήσαμε να κάνουμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές ώστε να μην αδικηθεί κανένα παιδί και θέλουμε να διακριθούμε γιατί η Λάρισα διαθέτει αξιόλογο υλικό. Αυτός άλλωστε είναι ο απώτερος στόχος μας. Να αναδείξουμε τα ταλέντα του νομού» κατέληξε ο Γιώργος Κεραμάρης.

Τους αγώνες θα διευθύνουν οι κ. Ρούσος-Μπεκερτζής στους Νέους και Μπαϊλής στους Παίδες με βοηθούς τους κ. Χουλιάρα και Κέφη (όλοι της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας).

Στη λαρισινή αποστολή για τις σημερινές αναμετρήσεις, από τους Ενωσιακού τεχνικούς Γ. Καμάκα και Γ. Κεραμάρη έχουν συμπεριληφθεί οι παρακάτω παίκτες:

Μικτή Νέων: Ντέκας (Αβέρωφ), Καραούλας, Δούνιας, Βλαχάκης (Ατρόμητοι/Θύελλα), Παπακωνσταντίνου (Αχιλλέας Φ.), Ντιντής (Ηρακλής Λάρ.), Κόκκοβας, Δάκτυλας (Καλοχώρι), Τσούντσουρας (Παναγροτικός), Έξαρχος (Πελασγιώτιδα), Κολοκυθόπουλος, Πατσιούρας Δ. (Προμηθέας), Μπουροτζήκας, Ζαχαράκης (Τοξότης), Λεβέντης, Δραχαλίβας, Καλφούτζος (Οικονόμος), Τσακνάκης (Φαλανιακός).

Μικτή Παίδων: Ντέκας (Αβέρωφ), Γκούμας, Νικολακούλης, Ζαμπέτας, Μπούρας (ΑΕΛ), Δεληγιάννης (Ακαδ. Πλίτση), Μασούρας (Ανθούπολη), Καλόγηρος (Αργυροπούλι), Θεοχάρης, Μπουλασίκης, Μπενεχούτσος, Κρικκώνης (Ατρόμητοι/Θύελλα), Μπάγκας (Μαυροβούνι), Γκατζιούρας, Γουλούλης (Νίκη Μιχαήλ), Καραγιάννης (Οικονόμος), Θεοχάρης (Χαραυγή), Καπετανόπουλος (Προμηθέας).

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ 3ου ΟΜΙΛΟΥ

ΕΠΣ Κέρκυρας-ΕΠΣ Τρικάλων (Π: 11.15, Ν: 13.15)

ΕΠΣ Αρτας-ΕΠΣ Λάρισας (Π: 11.30, Ν: 13:30)

ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας-ΕΠΣ Θεσπρωτίας (Π: 13.00, Ν: 15:00)

* Αξίζει να σημειωθεί ότι στους αγώνες ΕΠΣ Θεσσαλίας-ΕΠΣ Εύβοιας για τον 4ο ορίστηκαν οι Λαρισαίοι διαιτητές κ. Μπουμαρσόπουλος (στους Νέους) και Μπουρουζίκας (στους Παίδες) με βοηθούς τους κ. Μίχο και Δεδικούση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass