ΕΛΕΓΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

«Κοιτάξτε τα λάθη σας...»

* Τρεις παίκτες οριστικά νοκ άουτ από τη λαρισινή ομάδα

Δημοσίευση: 22 Οκτ 2016 10:54

Του Σωτ. Κέλλα

Μέρα προπόνησης αλλά και προβολής βιντεο ήταν η χθεσινή για τους παίκτες της ΑΕΛ με τον τεχνικό Άγγελο Αναστασιάδη να δείχνει στους ποδοσφαιριστές το βίντεο της αναμέτρησης του αγώνα ΑΕΛ-ΑΕΚ χωρίς να μιλάει ιδιαίτερα και απλά τόνιζε στους παίκτες να κοιτάξουν τα λάθη τους ώστε να μην επαναληφθούν στον αυριανό αγώνα στα Γιάννενα με τη φερώνυμη ομάδα.

Ο προπονητής προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους ενώ το ίδιο έκανε και στο προχθεσινό καθιερωμένο γεύμα μεταξύ τεχνικής ηγεσίας και ποδοσφαιριστών στη Γιάννουλη.

Από κει και πέρα ο προπονητής δεν είπε κάτι το ιδιαίτερο και σίγουρα θα κάνει ορισμένες αλλαγές στο σχήμα της ομάδας με κυριότερη του Ουρτάδο στη θέση του Αναστασόπουλου. Ο Ουρτάδο πήγε πολύ καλά ως αλλαγή στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ και ο τεχνικός θέλει να τον επιβραβεύσει για την προσπάθειά του και τη βοήθεια που έδωσε για την πολύ καλή αγωνιστική εικόνα της ΑΕΛ στο τελευταίο ημίωρο.

Από κει και πέρα δύσκολα να προβλέψει κάποιος τι άλλο έχει στο μυαλό του ο προπονητής Άγγελος Αναστασιάδης.

Στη διάθεσή του δεν θα βρίσκονται οι τραυματίες Βαρέλα, Καπός και Ξενοδόχοφ. Τελευταία προπόνηση θα γίνει σήμερα το πρωί, θα ακολουθήσει γεύμα και ακολούθως η αποστολή που θα ανακοινωθεί θα ταξιδέψει για τα Γιάννενα.

ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Την εταιρία DIMERA, συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη, θα έχει κεντρικό χορηγό για τα επόμενα δύο χρόνια η Super League. Η προσφορά του ομογενή επιχειρηματία ήταν μεγαλύτερη από εκείνες που κατέθεσαν οι Βαγγέλης Μαρινάκης και ΟΠΑΠ Α.Ε. και παρότι κατατέθηκε εκπρόθεσμα, έγινε ομόφωνα αποδεκτή. Η πρόταση Σαββίδη είναι ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ. Εξ αυτών 2,250 εκ. ευρώ αναμένεται να δοθούν για τη φετινή περίοδο και άλλα 2,750 εκ. ευρώ την επόμενη.

Η ανακοίνωση:

«Κατά τη σημερινή(σ.σ χθεσινή) του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1. Η πρόταση χορηγίας της "Dimera Media Investments" κρίθηκε ομόφωνα ως "παραδεκτή".

2. Εγκρίθηκε ομόφωνα η καταρχήν σύναψη σύμβασης χορηγίας με τη "Dimera Media Investments". Θα πραγματοποιηθούν διαπραγματεύσεις εντός των επόμενων ημερών με την ανωτέρω εταιρία, προκειμένου να οριστικοποιηθεί κείμενο σύμβασης και να τεθεί προς έγκριση από το Δ.Σ. της Super League».

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΠΑΝΟΥ ΓΙΑ ΑΕΛ

O πρόεδρος του Ατρόμητου Γιώργος Σπανός πρότεινε οι δύο ομάδες της κατηγορίας που δεν έχουν διαφήμιση στη φανέλα τους, δηλαδή η ΑΕΛ και ο Ηρακλής να ενισχυθούν με ένα ποσό από τις υπόλοιπες ομάδες. Ο πρόεδρος της λίγκας Γιώργος Στράτος πρότεινε να εξεταστεί το θέμα στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο.

Τότε ο εκπρόσωπος του Πανιωνίου Χρήστος Δάρας είπε ότι ομάδα του δεν είχε διαφήμιση και κατάφερε να βρει πριν από λίγες μέρες από ιδιωτική στοιχηματική εταιρία. Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας παρενέβη και σχολίασε αστειευόμενος «ναι, πήρατε τη χορηγία την παραμονή του αγώνα με τον Ολυμπιακό και η Βέροια παραμονή του αγώνα με την ΑΕΚ».

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

Σημαντικά παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Super League, με το ντέρμπι στο «Καραϊσκάκη» μεταξύ του πρωτοπόρου Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ να συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Οι δύο ομάδες έχουν στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και η μεταξύ τους αναμέτρηση θα δείξει τη δυναμική τους.

Από εκεί και πέρα, αποστολή εκτός έδρας έχει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στη Βέροια κόντρα στην τοπική ομάδα και θέλει τη νίκη, για να διασκεδάσει και τις εντυπώσεις και από την -εντός έδρας- ήττα από τη Ξάνθη, την προηγούμενη αγωνιστική. Δύσκολη αποστολή θα έχει και η ΑΕΚ, η οποία θα υποδεχθεί στο Ολυμπιακό στάδιο, τον Πανιώνιο, με τον Ζοσέ Μοράις να κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων». Συνοπτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

ΣΗΜΕΡΑ

16:00 Κέρκυρα-Αστέρας Τρίπολης ΕΑΚ Κέρκυρας

18:15 Πλατανιάς-Ξάνθη Δημ. Γήπεδο Περιβολίων

20:30 ΑΕΚ-Πανιώνιος ΟΑΚΑ

ΑΥΡΙΟ

16:00 Ηρακλής-Ατρόμητος Καυτανζόγλειο Στάδιο

18:15 Λεβαδειακός-Παναιτωλικός Δημ. Στάδιο Λιβαδειάς

18:15 ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΛ Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων "Οι Ζωσιμάδες"

20:30 Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ Στάδιο "Γ. Καραϊσκάκης"

ΔΕΥΤΕΡΑ

19:30 Βέροια-Παναθηναϊκός Δημ. Στάδιο Βέροιας

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ολυμπιακός           13-3    12

2. Παναθηναϊκός       11-3    10

3. ΑΕΚ           8-5      10

4. Πανιώνιος 8-5      9

5. ΠΑΟΚ        5-2      8

6. Παναιτωλικός        7-2      8

7. Πλατανιάς  4-4      8

8. ΠΑΣ Γιάννινα        4-4      7

9. Ατρόμητος 2-5      7

10. ΑΕΛ         5-7      5

11. Ξάνθη       3-7      5

12. Λεβαδειακός       5-8      4

13. Βέροια      3-10    4

14. Αστέρας Τρίπολης          4-9      3

15. Κέρκυρα  3-8      3

16. Ηρακλής  4-7      2

* Ο ΠΑΟΚ μεταφέρει τιμωρία -3 βαθμών από την περασμένη περίοδο.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ...

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας κυοφορεί τις σημαντικές αλλαγές που πρόκειται να κάνει τις επόμενες μέρες στο «οικοδόμημα» της ομάδας ενώ είναι δυσαρεστημένος που κανένας από τα τμήματα νέων δεν πήγε στην Άρτα να δει τους αγώνες των μικτών ομάδων της ΕΠΣΛ ενώ ήταν σκάουτερ άλλων ομάδων(Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ). Μάλιστα την ερχόμενη βδομάδα δεν αποκλείεται να έχουμε και επίσημες ανακοινώσεις...

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass