ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ

«Τελικός ο αγώνας με τον Πανιώνιο»

*Πώς σχολίασε την άσχημη εμφάνιση στα Γιάννενα. Στη Σπάρτη ο Αναστασόπουλος

Δημοσίευση: 25 Οκτ 2016 10:54

Του Σωτ. Κέλλα

Η προχθεσινή ήττα της ΑΕΛ από τον ΠΑΣ Γιάννενα με το βαρύ 4-0 ήταν το χθεσινό θέμα στα αποδυτήρια της λαρισινής ομάδας με τον τεχνικό Άγγελο Αναστασιάδη να κάνει ένα «σκωτσέζικο ντουζ» στους ποδοσφαιριστές καθώς τους μίλησε τόσο για τον αγώνα με τα Γιάννενα όσο και για τους δύο επόμενους με τον ΠΑΟΚ στο κύπελλο και τον Πανιώνιο στο πρωτάθλημα.

Για τον αγώνα με τα Γιάννενα ο προπονητής είπε ότι είναι αδικαιολόγητο οι παίκτες να μην μαρκάρουν και οι αντίπαλοι να τους περνούν σαν σταματημένους ενώ ρώτησε «μήπως η νίκη επί του Ολυμπιακού σας έκανε παικταράδες; Δεν μπορώ να εξηγήσω πως παίζουμε καλά σε ένα παιχνίδι και μετά παρουσιάζουμε άσχημη αγωνιστική εικόνα. Αυτά είναι ανεξήγητα».

Μίλησε για την πολύ άσχημη απόδοση χωρίς να σταθεί σε ατομικά λάθη ενώ στη συνέχεια αναφερόμενος στον αγώνα με τον ΠΑΟ είναι ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές θα πάρουν ευκαιρία για να αποδείξουν ότι είναι ικανοί για την ενδεκάδα.

Για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Πανιώνιο τόνισε ότι πρόκειται για τελικό που θα κριθούν πολλά για τη μετέπειτα πορεία ενώ μόνη δικαιολογία που υπάρχει είναι ότι πρόκειται για μια νέα ομάδα που «χτίστηκε» το καλοκαίρι.

Ειδική προετοιμασία για τον αυριανό αγώνα κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ δεν προλαβαίνει να γίνει αλλά το σίγουρο είναι ότι θα γίνουν πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα ενώ ο προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Ξενοδόχοφ, Καπό ενώ χθες για σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα ο Αναστασόπουλος πήγε στην πατρίδα του την Σπάρτη όπου θα γυρίσει μάλλον σήμερα.

Σήμερα έχει προγραμματιστεί προπόνηση στα Δένδρα απ' όπου αμέσως μετά η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη. Με τη σύμφωνη γνώμη διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας, η αποστολή θα κάνει ολιγόλεπτη στάση στο στάδιο Αλκαζάρ, προκειμένου τα μέλη και οι συνοδοί της να εναποθέσουν λίγα λουλούδια στο σημείο που έχασε τη ζωή του ο φίλαθλος Χαράλαμπος Μπλιώνας, καθώς την Τετάρτη συμπληρώνονται 30 χρόνια από τη δολοφονία του.

 ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΦΩΤΙΑΔΗΣ

Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας για τους αγώνες της 2ης φάσης / 1η αγωνιστικής, του Κυπέλλου Ελλάδας περιόδου 2016-2017. Ο  Ανανίας Φωτιάδης, αστυνομικός στο επάγγελμα, από τον σύνδεσμο Σερρών, θα διαιτητεύσει την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας (Τετάρτη 26/10, 17:15). Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την ΑΕΛ στο εντός έδρας παιχνίδι στο AEL FC ARENA για το Κύπελλο Ελλάδας με τον Αστέρα Τρίπολης (05/01/2016) που είχε βρει νικήτρια την ομάδα της Αρκαδίας με σκορ 3-0. Βοηθοί του ο Νικόλαος Κωτούλας, επίσης από τον σύνδεσμο Σερρών και ο Σπυρίδων Βασιλόπουλος από τον σύνδεσμο Έβρου. Τέταρτος θα είναι ο Γεώργιος Μιχαηλίδης από την Ένωση Βοιωτίας και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Βασίλειος Γαβριηλίδης από την Θράκης.

Αναλυτικά οι διαιτητές του Κυπέλλου Ελλάδας:

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

15:00 Καλλονή - Αγροτικός Αστέρας: Ζαραβίνος (Αθηνών), Κορτέσης, Τάμαλης (Αθηνών), 4ος: Αντιπαριώτης (Αν. Αττικής), παρ.: Κωστάκος(Πειραιά)

15:00 Αιγινιακός - Άρης: Γρατσάνης (Τρικάλων),  Τζάνης (Τρικάλων), Τίκας (Καρδίτσας), 4ος: Θεοδωρόπουλος (Φλώρινας), παρ.: Αμυγδαλής(Σερρών)

17:15 Απόλλων Σμύρνης - ΟΦΗ: Μακρυπόδης (Αχαΐας), Σπανός, Γκοτσόπουλος (Αχαΐας), 4ος: Δημητρόπουλος (Δυτ. Αττικής), παρ.: Παναγιωτήπουλος(Αργολίδας)

17:15 Πανθρακικός - Καλλιθέα: Βρέσκας (Ημαθίας),  Παπαδάκης, Κελεσίδης (Ημαθίας), 4ος: Γκουγκούδης (Σερρών), παρ.: Κωνσταντάρας(Καβάλας)

19:30 ΑΕΚ - Κέρκυρα: Κιοτζένης (Ξάνθης), Αναστόπουλος (Αρκαδίας), Φωτόπουλος (Αθηνών), 4ος: Μουρτζάκης (Ηρακλείου), παρ.: Μπέγκος(Αργολίδας)

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

15:00 ΠΑΣ Γιάννινα - Ξάνθη: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Γρεβένης (Χαλκιδικής), Νατσιούλας (Λάρισας), 4ος: Τσιοβάρας (Φθιότιδας), παρ.: Καρατζάς(Εύβοιας)

15:00 Πανιώνιος - Λεβαδειακός: Πουλημάς (Κέρκυρας), Λάμπρου (Ανατολικής Αττικής), Γεωργακόπουλος (Πειραιά), 4ος: Τσαμούρης (Πειραιά), παρ.: Μαυρόπουλος(Μακεδονίας)

17:15 Ατρόμητος - Παναιτωλικός: Λαμπρόπουλος (Ηλείας), Σταθόπουλος, Πήττας (Ηλείας), 4ος: Κατσικογιάννης (Ηπείρου), παρ.: Ζαννετίδης(Δωδεκανήσου)

17:15 ΠΑΟΚ - ΑΕΛ: Φωτιάδης (Σερρών), Κωτούλας (Σερρών), Βασιλόπουλος (Έβρου), 4ος: Μιχαηλίδης (Βοιωτίας), παρ.: Γαβριηλίδης (Θράκης)

19:30 Ολυμπιακός - Πλατανιάς: Ευαγγέλου (Αθηνών), Μεσσήνης (Αχαΐας), Μπέτσογλου (Κοριθνίας), 4ος: Σταθόπουλος (Δυτικής Αττικής), παρ.: Παπαδάκης(Λασιθίου)

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

15:00 Σπάρτη - Χανιά: Μιχελής (Πειραιά), Τζίλιρης, Γιαννίκος (Πειραιά), 4ος: Γκοβέσης (Αρκαδίας), παρ.: Μάνθος (Αχαίας)

15:00 Πανσερραϊκός – Κισσαμικός: Παπαργυρίου (Πιερίας), Θεοδώρου, Ζέρβας (Πιερίας), 4ος: Μηλιάδης (Μακεδονίας), παρ.: Ταπατζάς(Θράκης)

15:00 Πανελευσινιακός – Τρίκαλα: Γκάμαρης (Αθηνών), Μήταρης (Ανατολικής Αττικής), Τζάκος (Αθηνών), 4ος: Κακρίδης (Κορινθίας), παρ.: Κυριακάκης(Ηλείας)

17.15 Αστέρας Τρίπολης- Βέροια: Μήτσιος(Ηπείρου), Φραγκιαδάκης(Δωδεκανήσου), Δημόπουλος(Δυτικής Αττικής), 4ος:Ρατσιάτος(Αργολίδας),  παρ.: Καλύβας(Βοιωτίας)

17:15 Λαμία - Αναγέννηση Καρδίτσας: Σκούλας (Σερρών), Λυμπερόπουλος, Πασπάτης (Αθηνών), 4ος: Νταούλας (Αθηνών), παρ.: Κρίκης(Τρικάλων)

19:30 Παναθηναϊκός – Ηρακλής: Καραντώνης (Ημαθίας), Καμπούρης (Εύβοιας), Κουράκης (Ηρακλείου), 4ος: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), παρ.: Κουρκούνας(Χανίων)   

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass