ΥΠΟΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΕ ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΕ

Δυνατή… σφαλιάρα δέχθηκε ο Απόλλωνας

*Και συνειδητοποίησαν οι παίκτες του πως τα παιχνίδια κερδίζονται με κατάθεση ψυχής

Δημοσίευση: 25 Οκτ 2016 9:57

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Το προχθεσινό παιχνίδι του Απόλλωνα Λάρισας στο Βελεστίνο ήταν ένα καλό μάθημα για τους «κυανόλευκους», που συνειδητοποίησαν πως τα παιχνίδια κερδίζονται με κατάθεση ψυχής στον αγωνιστικό χώρο και όχι με τα λόγια.

Η λαρισινή ομάδα ενώ στους εκτός έδρας αγώνες με τη Φιλιππιάδα, τη Νεοκαισάρεια για το πρωτάθλημα και τον Ολυμπιακό Βόλου για το Κύπελλο έδειξε πως έχει ένα καλογυμνασμένο σύνολο, προχθές κόντρα στον Ρήγα Φεραίο γκρέμισε ό,τι δημιούργησε με πολύ κόπο έως τώρα.

Ανεπίτρεπτα λάθη στην άμυνα, πολλά προβλήματα στον χώρο του κέντρου και νωχελικότητα στον επιθετικό τομέα, είχαν ως αποτέλεσμα ο Ρήγας να κάνει πάρτι και να φαίνεται ως…υπερομάδα, απέναντι στον Απόλλωνα.

Οι γηπεδούχοι επιτίθεντο κατά…ριπάς, οι «κυανόλευκοι» έδειχναν να είναι πανικόβλητοι και η εικόνα ήταν απογοητευτική για τον Απόλλωνα, που προφανώς υποτίμησε τον αντίπαλό του.

Πήγε ίσως για εκδρομή στο Βελεστίνο και δέχθηκε μια δυνατή…σφαλιάρα, στην 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.

Αναμφισβήτητα ήταν μια πολύ βαριά ήττα διότι το 4-3 δεν αποτυπώνει την πραγματική εικόνα της αναμέτρησης, όπου ο Απόλλωνας για μιάμιση περίπου ώρα πελαγοδρομούσε και αντέδρασε ουσιαστικά στο τελευταίο μισάωρο και ενώ το σκορ ήδη ήταν 4-1.

Όμως στην 6η αγωνιστική δεν κρίνεται ο πρωταθλητής και υπάρχει ο χρόνος για να διορθωθούν τα κακώς κείμενα.

Την ερχόμενη Κυριακή ο Απόλλωνας θα υποδεχθεί στη Φιλιππούπολη τον πρωτοπόρο και αήττητο Ολυμπιακό Βόλου.

Ένα παιχνίδι που μετά τα αποτελέσματα της 6ης ημέρας, παρουσιάζει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον διότι οι «Ερυθρόλευκοι» του Βόλου, μετά το 0-2 που πέτυχαν στην Κατερίνη με αντίπαλο τον Πιερικό, ξέφυγαν ήδη έξι βαθμούς από τον Απόλλωνα.

Πάση θυσία λοιπόν οι παίκτες του Σάκη Θεοδοσιάδη πρέπει να κερδίσουν την Κυριακή έστω και με μισό… γκολ, δείχνοντας παράλληλα στον κόσμο που αναμένεται να δώσει βροντερό "παρών" στο γειτονικό ντέρμπι, πως μπορούν να δώσουν τη μάχη της ανόδου, μέχρι το τέλος.

Και μπορούν αν το πιστέψουν και παίξουν σύμφωνα με τις πραγματικές τους δυνατότητες , να «σβήσουν» αφενός την κακή παρένθεση και αφετέρου να δείξουν πως είναι ικανοί να παλέψουν επί ίσοις όροις, διεκδικώντας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

*Κι ενώ στον αγωνιστικό χώρο έγινε ένα δυνατό παιχνίδι χωρίς να ξεφύγει από τα επιτρεπτά πλαίσια, στην κερκίδα και λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο, ένας ηλικιωμένος φίλαθλος των γηπεδούχων πήγε πίσω από τον πρόεδρο του Απόλλωνα Παναγιώτη Μαντζανά και άρχισε να προκαλεί με τη συμπεριφορά του. Για λίγα λεπτά η κατάσταση πήγε να ξεφύγει, όμως με την επέμβαση των ψυχραιμότερων, τα πνεύματα αμέσως ηρέμησαν.

*Κατακριτέα ήταν και τα όσα ακούσθηκαν σε βάρος του προπονητή Σάκη Θεοδοσιάδη,   παικτών του Απόλλωνα και του Τρικαλινού παρατηρητή, που έκανε απλά τη δουλειά του.

Ο Ρήγας Φεραίος κέρδισε δίκαια και δεν χρειαζόταν από ορισμένους φιλάθλους του να δείξουν άλλο πρόσωπο, διότι είναι κρίμα σε ένα ιστορικό σωματείο όπως είναι αυτό του Βελεστίνου χωρίς να υπάρχει λόγος, να χαλάνε την καλή εικόνα ορισμένοι που ίσως θέλουν να κερδίσουν τις εντυπώσεις…

*Στο Βελεστίνο βρέθηκε και ο τεχνικός του Δωτιέα Αγιάς Κώστας Τσώτσος, που είναι γνωστά τα αισθήματα που έχει για την ομάδα της Φιλιππούπολης.

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ

Ο πίνακας των σκόρερ στον 2ο όμιλο, έχει διαμορφωθεί ως εξής:

8 γκολ: Φλίγκος (Ολυμπιακός Βόλου)

4 γκολ: Σαχινίδης, Καμπλιώνης (Απόλλων Λάρισας), Μακρυγιάννης (Τηλυκράτης Λευκάδας).

3 γκολ: Πετρουζέλης (Πύδνα Κίτρους), Δερμητζόγλου, Βασίλιεβιτς, (Διαγόρας Σεβαστής), Ντινιωτάκης(Θεσπρωτός), Σέττος (Ρήγας Φεραίος).

2 γκολ: Διβανές, Παπαδόπουλος Θ.(Απόλλων Λάρισας), Νικλητσιώτης , Κορέτα, Παπαδόπουλος Μ., (Νίκη Βόλου), Γόρδιος (Μαύροι Αετοί), Μανίκας, Λαζαρίδης (Αχιλλέας Νεοκαισάρειας), Μιχάλης (Εθνικός Φιλιππιάδας), Μπενίσκος(Διαγόρας Σεβαστής), Γκίκας, Κυπτίου (Ρήγας Φεραίος), Δαδάκος(Αχιλλέας Νεοκαισάρειας),  Ηλιόπουλος(Ιστιαία).

1 γκολ: Αγρόδημος, Ιβανίδης, Ανδρέου(Απόλλων Λάρισας), Βελέτης, Κόλλινς, Αβραμίδης, Γυφτοκώστας (Καραϊσκάκης), Κυπαρίσσης Ν.(Πύδνα Κίτρους), Καμαρά, Λαζόπουλος, Καραμανωλάς Ε., Τριανταφυλλίδης (Πιερικός), Δωματάς, Τέλλος, Αναστασίου, Μπρίτος, Οικονόμου (Ολυμπιακός Βόλου), Μάμαλος (Αστέρας Πετρίτη), Μαλακασιώτης, Παρασκευαϊδης, Αλεξανδρής, Μέτσε, Ναουμίδης (Νίκη Βόλου), Στάμος, Ιωάννου, Τεντολούρης,  (Μαύροι Αετοί), Αναστασιάδης, Τζιάλλας, Μηνάς , Ατσκα(Θεσπρωτός), Σκόνδρας (Τηλυκράτης Λευκάδας), Μυλωνάς, Λαγδάρης, Κανωτίδης (Διαγόρας Σεβαστής), Μπότσαρης, Μπίκας, Ιωάννου (Εθνικός Φιλιππιάδας), Πανάκης, Στεργίου (Ιστιαία), Μενεγκούσο, Μακράκης, Κυπαρρίσης Ν. (Πύδνα Κίτρους), Νάκας, Καμπερίδης, (Αχιλλέας Νεοκαισάρειας), Αλεξίου,Τζοβάρας (Ρήγας Φεραίος), Νταλάκας, Παππάς (Αμβρακίας Κωστακίων), Γεωργοπάλης (Αστέρας Πετρίτη), Κτενάς(Τηλυκράτης).

-Αυτογκόλ:Νάκου(Μαύροι Αετοί).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass