ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ:

Δουλεύουμε πάρα πολύ

* Ίβιτς: «Ευχαριστημένος από το πρώτο μέρος»

Δημοσίευση: 27 Οκτ 2016 10:55

Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός της ΑΕΛ Άγγελος Αναστασιάδης δήλωσε τα εξής:

«Έγινε ένα παιχνίδι που και εγώ και ο Ίβιτς είχαμε την ευκαιρία να δούμε παιδιά που είχαν καιρό να παίξουν. Ο ΠΑΟΚ έχει μεγαλύτερο βάθος από εμάς. Είμαι ευχαριστημένος από το δεύτερο ημίχρονο. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από εμάς στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο ισορρόπησε το παιχνίδι. Καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ εύχομαι».

Για τη διαφορά της ΑΕΛ στο δεύτερο μέρος:

«Δεν μπορείς να παίζεις με δέκα παίκτες και με εννιά. Δεν είναι δικαιολογία, αλλά αν ήταν ένα παιχνίδι που θα μας ενδιέφερε περισσότερο δεν θα το αφήναμε. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε».

Για το γεγονός ότι και πάλι η ΑΕΛ δέχθηκε γκολ στο πρώτο μέρος:

«Ναι είναι το τρίτο παιχνίδι που γίνεται αυτό. Εμείς είμαστε μια ομάδα που προσπαθεί να κάνει βήματα, έχουμε παιδιά που δεν έχουν μεγάλη ή καθόλου εμπειρία από Ά Εθνική και είμαστε σε μεταβατικό στάδιο. Αυτή τη στιγμή, η ΑΕΛ μπορεί να κερδίσει τον καθένα και να χάσει από τον καθένα. Τόσο με την ΑΕΚ, όσο και με τον ΠΑΣ αυτοκτονήσαμε. Αυτά συμβαίνουν. Η θέληση υπάρχει από την πλευρά των παιδιών. Η εικόνα μας δεν είναι για να χάνουμε με τέτοιο τρόπο. Με μηδέν τελικές τρώμε γκολ, αλλά έτσι θέλει η Παναγιά. Μας ταλαιπωρεί λίγο ή πολύ, αλλά στο τέλος όλα θα γίνουνε καλά. Δουλεύουμε πάρα πολύ και πιστεύω πως στο τέλος θα μας τα δώσει. Εγώ έχω υπομονή και περιμένω. Το Σάββατο παίζουμε τρεις η ώρα το μεσημέρι, εμείς δεν έχουμε 72 ώρες μετά από κάθε παιχνίδι, αλλά 65 ή 68».

Για το πού θα κριθεί φέτος ο τίτλος:

«Ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει πρόβλημα την Κυριακή. Είναι καλύτερη ομάδα. Βλέποντας τις ομάδες αυτό που έχω να πω είναι ότι αυτή τη στιγμή είναι καθαρά θέμα ψυχολογίας. Αν γινόταν ένα καλό αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό τότε τα πράγματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά. Αυτά παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο, αλλά βλέπετε ότι όλες οι ομάδες μπορούν να κερδίσουν όλες τς ομάδες και αυτό έχει αποδειχθεί. Υπάρχουν καλοί προπονητές και καλές τακτικές. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλούς παίκτες, πιστεύω καλύτερους από την ΑΕΚ, αν μιλάμε για το παιχνίδι της Κυριακής».

Για το αν είναι έτοιμος ο ΠΑΟΚ να διεκδικήσει τον τίτλο:

«Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό, μόνο μία ευχή κάνω... Ο ΠΑΟΚ έχει έναν προπονητή που γνωρίζει την κουλτούρα της ομάδας, είναι μέσα από τα αποδυτήρια κι αυτό είναι καλό».

***

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Βλάνταν Ίβιτς δήλωσε τα εξής; «Από το πρώτο ημίχρονο είμαι ευχαριστημένος. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και είχαμε τον έλεγχο, βέβαια και ο αντίπαλος είχε πολλές αλλαγές σε αυτό το παιχνίδι, όπως και εμείς. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε ότι περίμενα, κλέβαμε ψηλά δεύτερες μπάλες, παίζαμε όπως σχεδιάσαμε, δημιουργούσαμε φάσεις, βάλαμε γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο περίμενα ότι θα πέσει η απόδοσή μας γιατί παίζανε παίκτες μας που ήταν καιρό έξω χωρίς αγωνιστικό ρυθμό και παίκτες κουρασμένοι. Όταν προηγείσαι με δύο γκολ νωρίς, έχουμε και ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας, τότε μπορεί και να χαλαρώσει κάπως η ομάδα και είμαι ευχαριστημένος με τη νίκη»

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν σκόραρε και πάλι στο δεύτερο ημίχρονο:

«Συζητούσαμε με το που τελείωσε το παιχνίδι με τους συνεργάτες μου για αυτό ακριβώς. Εκτός από την Τιφλίδα δεν έχουμε σκοράρει στο δεύτερο ημίχρονο. Κάναμε και σήμερα και στα προηγούμενα παιχνίδια ευκαιρίες, είναι περίεργο, αλλά είναι έτσι. Αν μπορούσα να το διαλέξω ας κερδίζαμε στο ημίχρονο 2-0 και ας μένει έτσι σε κάθε παιχνίδι, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να κάνεις προβλέψεις».

Για τις πολλές κλεμμένες μπάλες σε δεύτερο χρόνο του ΠΑΟΚ:

«Είναι ένα κομμάτι που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Ζητάω από τους παίκτες μου οργανωμένη άμυνα και να κλέβουμε ψηλά την μπάλα, πιέζοντας τον αντίπαλο. Σήμερα δούλεψε αρκετά αυτός με κλεμμένες μπάλες, προτιμώ να παίζουμε έτσι. Το θέμα είναι να το καταλάβουν και οι παίκτες πως κάνουμε την πίεση. Σήμερα το κάναμε καλά αυτό, είχαμε τους παίκτες που είχαν τη φρεσκάδα να το κάνουν. Με πολλές κλεμμένες πρώτες μπάλες δημιουργήσαμε ευκαιρίες κι αυτό είναι θετικό».

Για την έλλειψη ομαδικότητας που έδειξαν σήμερα οι παίκτες του με αφορμή τη φάση στην οποία επέλεξε να σουτάρει και να μην πασάρει ο Τιάμ:

«Σήμερα(σ.σ χθες) έγιναν 2-3 τέτοιες φάσεις. Για έναν επιθετικογενή παίκτη χωρίς πολλές συμμετοχές που μπαίνει και προσπαθεί να δείξει ότι έχει θέση στην ενδεκάδα, αυτό είναι κάτι ίσως αναμενόμενο. Πάντα είμαι υπέρ του συνδυαστικού ποδοσφαίρου και της ομαδικότητας, στη συγκεκριμένη φάση είχε πάσα, αλλά έκανε σουτ. Παίρνεις κάποιες αποφάσεις εκείνη τη στιγμή και δεν μπορείς να γυρίσεις τον χρόνο πίσω, Εκείνη τη στιγμή είχε το καλύτερο στο μυαλό του και δοκίμασε το σουτ, θα μπορούσαμε να συζητάμε διαφορετικά και αν έκανε αλλιώς τη φάση. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να μιλάς για τις πρωτοβουλίες των παικτών σε συγκεκριμένες στιγμές. Στο ποδόσφαιρο τα πάντα είναι η αντίληψη».

Για την αλλαγή Μυστακίδη κι αν σημαίνει κάτι για τη χρησιμοποίησή του στη βασική ενδεκάδα με την ΑΕΚ:

Τον Μυστακίδη θα μπορούσα να τον αλλάξω στο ημίχρονο γιατί ζαλιζόταν από χτύπημα στο κεφάλι. Ζήτησε να βγει τελικά και δεν θέλαμε να ρισκάρουμε τίποτα. Είναι ένας παίκτης που υπολογίζουμε και μπορεί να είναι στη βασική ενδεκάδα με την ΑΕΚ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass