ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

Σεμινάριο αυτοάμυνας

Δημοσίευση: 01 Νοε 2016 8:28

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το σεμινάριο αυτοάμυνας που οργανώθηκε από το Κέντρο Έρευνας και Διάδοσης Πολεμικών Τεχνών στον χώρο του fight club.

Στο σεμινάριο δίδαξαν ο sifu Κώστας Λιάκοπουλος (ο μόνος εκπαιδευτής που έχει πιστοποιηθεί από την οικογένεια Bruce Lee) και ο Πασχάλης Μάντης ειδικός εκπαιδευτής hapkido αυτοάμυνας.

Οι συμμετέχοντες ταξίδεψαν στα μυστικά της τέχνης του Bruce Lee επίσης διδάχθηκαν τεχνικές αυτοάμυνας με ραβδί Filipino Escrima-αυτοάμυνα με Βεντάλια Kong Que τεχνικές ενάντια σε μαχαίρια και τεχνικές HAPKIDO που αποτελούν ίσως τα πιο εξελιγμένα, σύγχρονα και αποτελεσματικά μαχητικά συστήματα για άοπλη αυτοάμυνα και οπλομαχία. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι στις μεγαλύτερες παραγωγές ταινιών δράσης του Hollywood διακρίνονται πλέον – ολοένα και περισσότερο – χορογραφίες από τις συγκεκριμένες μαχητικές τέχνες.

Το σεμινάριο περιελάμβανε ρεαλιστική αντιμετώπιση των πιο κοινών επιθέσεων που μπορούμε να δεχτούμε στην καθημερινότητά μας σε οποιαδήποτε στιγμή

Επιπλέον, στο πλαίσιο της ανάπτυξης δεξιοτήτων πρακτικής αυτοάμυνας, οι απλοί πολίτες μέσω του κέντρου έρευνας πολεμικών τεχνών θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν σεμινάρια με σκοπό τη θεωρητική και πρακτική κατάρτιση σε θέματα αυτοάμυνας.

Οι κύκλοι των σεμιναρίων θα ανακοινωθούν σύντομα και θα λειτουργούν και συμπληρωματικά για αθλητές και άλλων αθλημάτων για την ολοκληρωμένη εκπαίδευση στην αυτοάμυνα και την αυτοπροστασία γενικότερα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass