ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ:

«Δεν θα είναι δική μου η επιλογή μια νομική αντιδικία με την ΠΑΕ…»

* Πώς έζησε τα τετράμηνό του στη Λάρισα

Δημοσίευση: 02 Νοε 2016 11:30
Ο πρώην τεχνικός της ΠΑΕ ΑΕΛ Άγγελος Αναστασιάδης με τον συντάκτη της «Ε» Σωτήρη Κέλλα Ο πρώην τεχνικός της ΠΑΕ ΑΕΛ Άγγελος Αναστασιάδης με τον συντάκτη της «Ε» Σωτήρη Κέλλα

Γαλήνια, ήρεμα και ψύχραιμα δέχθηκε την απόλυσή του ο τεχνικός της ΠΑΕ ΑΕΛ Άγγελος Αναστασιάδης που χθες είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε μαζί του για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα όχι μόνο για την ΑΕΛ αλλά και διάφορα άλλα θέματα δείχνοντας ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει βαθιά μέσα του γνώση και πίστη.

Αυτό που τον διακρίνει είναι η υπομονή και η σιωπή αφού εκτός της συνέντευξης Τύπου που είναι υποχρεωμένος να βρίσκεται σπάνια μιλάει, καθώς πιστεύει ότι «κρείττον του λαλείν το σιγάν».

Η παρουσία του έστω και για τέσσερις μήνες στη Λάρισα πραγματικά τον δικαίωσε γιατί η άποψη που είχε από μακριά για την ΑΕΛ δικαιώθηκε αφού είδε μια πόλη που ζει και αναπνέει γι’ αυτή την ομάδα και είναι πρώτο θέμα συζήτησης. Βέβαια την πόλη δεν τη γνώρισε αφού ούτε μετά τη νίκη με τον Ολυμπιακό Πειραιώς δεν βγήκε από το ξενοδοχείο που διέμενε στεναχωρώντας άθελά του άτομα που γνώριζε όπως τον Γιάννη Αλεξούλη (τον είχε κάνει πρόταση όταν ήρθε για να στελεχώσει το προπονητικό τιμ) αλλά και τον Κώστα Νεμπεγλέρα που πολλές φορές τον κάλεσε αλλά ο τρόπος ζωής του δεν αλλάζει.

Σίγουρα χάρηκε για τις μεγάλες νίκες επί του Ολυμπιακού και του Πανιωνίου ενώ είχε πει στους παίκτες του ότι φέτος μπορούν να τερματίσουν ακόμα και στην πέμπτη θέση, ενώ είχε σχεδιασμένο πλάνο τριετίας (αυτός ήταν ο λόγος που η ομάδα είχε και μικρό μέσο όρο ηλικίας) με το πιο τρελό... όνειρο γιατί πιστεύει ότι η ΑΕΛ είναι μια ομάδα που λόγω ανεξαρτησίας μπορεί να φθάσει ψηλά και δεν μπαίνει σε κυκλώματα. Βέβαια τον στεναχώρησε η ευφορία που υπήρχε από την καλή εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ αλλά όταν δεν υπάρχει αποτέλεσμα δεν είναι λογικό να υπάρχει τόση χαρά.

Πήγε και είδε τον αρχιμανδρίτη του πολιούχου Λαρίσης Αγίου Αχίλλιου π. Ραφαήλ που γνώρισε όταν ήταν στην Αγία Βαρβάρα της Θεσσαλονίκης ως λαϊκός (πνευματικό παιδί του π. Παντελεήμονα) ενώ αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια για τον μητροπολίτη Λάρισας Ιγνάτιο.

Επίσης διαπίστωσε ότι φέτος υπάρχουν πολύ καλές διαιτησίες σε σχέση με πέρυσι και πιστεύει ότι ο κ. Κουτσοκούμνης ως εκπρόσωπος της ΟΥΕΦΑ στην ΕΠΟ θα κάνει πολύ καλό έργο.

Δεν ήταν τυχαία η δήλωσή του «ότι φέτος στο πρωτάθλημα όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους».

Ο ίδιος διαπίστωσε από τα πρόσωπα που έβλεπε το Σάββατο το πρωί πριν τον αγώνα με τον Πανιώνιο ότι κάτι δεν πήγαινε καλά…

Η μόνη δήλωση που θέλησε να κάνει σχετικά με την ομάδα είναι η εξής: «Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τους παίκτες που συνεργάσθηκα και τα έδωσαν όλα. Επίσης το ιατρικό τιμ, τους φροντιστές, τους μασέρ και όλους όσοι ήταν στην ομάδα γιατί όλοι βοηθάνε στην επιτυχία και να έχουμε μια πολύ καλή πορεία.

Επίσης τον ιδιοκτήτη κ. Κούγια γιατί μου έδωσε την ευκαιρία να καταλάβω πόσο μεγάλη ομάδα είναι η ΑΕΛ και πως η πόλη αυτή αναπνέει για την ομάδα.

Τον κόσμο που πραγματικά μας βοήθησε πολύ και νομίζω ότι η συντριπτική του πλειοψηφία εκτίμησε το έργο το δικό μου και των συνεργατών μου.

Θέλω αυτή η ομάδα να φθάσει όσο πιο ψηλά γίνεται εκεί που πραγματικά αξίζει.

Αν κάτι με στεναχώρησε και με πίκρανε είναι ότι κανένας από την ΠΑΕ ΑΕΛ μέχρι σήμερα που μιλάμε δεν ειδοποίησε για τη λύση της συνεργασίας μου που το έμαθα από συνάδελφό σας χθες (σ.σ. προχθές) το πρωί.

Ούτε το χαρτί της απόλυσης δεν πήραμε ούτε εγώ ούτε οι συνεργάτες μου. Δεν θα ήθελα ποτέ να φθάσω σε σημείο να κάνω κάτι που δεν έχω κάνει ποτέ μέχρι τώρα στην καριέρα μου και αν συμβεί θα συμβεί γιατί σέβομαι απόλυτα τους συνεργάτες μου. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω. Και δεν θα είναι δική μου η επιλογή μια νομική αντιδικία με την ΠΑΕ…».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass