ΣΥΝΕΤΡΙΨΑΝ ΜΕ 7-0 ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΙ 5-0 ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ/ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Έδειξαν τα δόντια τους οι Μικτές ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 03 Νοε 2016 10:05

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Βροχή τα γκολ χθες το μεσημέρι στο «Γ. Μητσιμπόνας» όπου οι Μικτές ομάδες τις ΕΠΣΛ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των Πανελλήνιων πρωταθλημάτων προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, συνέτριψαν, με 7-0 οι Παίδες και 5-0 οι Νέοι, τα αντίστοιχα ποδοσφαιρικά συγκροτήματα της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας.

Παρά τα ατυχή αποτελέσματα στην πρεμιέρα των φετινών διοργανώσεων, οι λαρισινές ομάδες έδειξαν, με τις χθεσινές τους εμφανίσεις, ότι διαθέτουν το ταλέντο και τις δυνατότητες να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στον 3ο όμιλο και να υλοποιήσουν τους υψηλούς τους στόχους.

Αναλυτικά τα παιχνίδια:

Στην πρώτη χρονικά αναμέτρηση των Παίδων, η αρχή έγινε από πολύ νωρίς, καθώς μόλις στο 5ο λεπτό, ο Θ. Θεοχάρης με σουτ άνοιξε το σκορ για τη λαρισινή ομάδα. Στο 20’ ήταν η σειρά του Μασούρα, ο οποίος εκτέλεσε φάουλ, ο αντίπαλος τερματοφύλακας έκανε κακή εκτίμηση της φάσης, δεν μπόρεσε να απομακρύνει τον κίνδυνο, ένας παίκτης από την άμυνα προσπάθησε να διώξει με το κεφάλι χωρίς επιτυχία, βάζοντας αυτογκόλ (2-0).

Λίγο αργότερα (28’) ο Κρικώνης δέχθηκε την μπάλα από τον Γουλούλη και με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0, ενώ στο 34’ ο Γουλούλης με σουτ έγραψε το 4-0 με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 54’ ο Μπουλασίκης αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο Μπούρας κάνοντας το 5-0, στο 68’ ο Μασούρας με σέντρα σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα γράφοντας το 6-0, ενώ στο 72’ ο Ντέκας με εντυπωσιακό σουτ και αφού η μπάλα χτύπησε πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι, διαμόρφωσε το τελικό 7-0 για την Μικτή Παίδων της ΕΠΣΛ.

ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Κεραμάρης): Νικολακούλης, Καραγιάννης, Καπετανόπουλος, Γκατζιούρας, Μασούρας, Μπουλασίκης, Μπανεχούτσος, Θ. Θεοχάρης, Κρικώνης, Μπούρας, Γουλούλης (Γκούμας, Μπάγκας, Μ. Θεοχάρης, Γραβάνης, Ντέκας, Νταϊάκης, Ταμπόσης).

ΕΠΣ ΠΕΡΕΒΕΖΑΣ/ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Αμάραντος): Τσόλκας, Δελαπόρτας, Χήτος, Τσούτσης, Παππάς Ι, Λύτρας, Γκαρτζονίκας, Κωστής, Ορφανός, Πλατυπόδης, Παππάς ΙΙ (Λαγαράς, Χάλκης, Τσάτσος, Θεοχάρης, Υφαντής).

***

Διαδικαστικό χαρακτήρα απέκτησε και μάλιστα από τα μέσα του πρώτου μέρους και η αναμέτρηση στην κατηγορία των Νέων. Η λαρισινή ομάδα έχοντας αγωνιστική συνοχή, κυκλοφορία της μπάλας και καλές τελικές προσπάθειες δεν δυσκολεύτηκε να αποδείξει την ανωτερότητά της μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Το σκορ άνοιξε στο 18’ με τον Ζαχαράκη (που συνδυάστηκε πολύ ωραία με τον Δραχαλίβα) να πλασάρει εύστοχα και να πετυχαίνει το ένα από τα τρία προσωπικά του γκολ. Στο 27’ και πάλι ο Ζαχαράκης με έξοχη ατομική ενέργεια (ξεκίνησε από τη μεσαία γραμμή και πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του) διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ενώ στο 34’ ο Δραχαλίβας με έξυπνο ψηλοκρεμαστό πλασέ μετά από ασίστ του Ζαχαράκη ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-0.

Πέντε λεπτά αργότερα (39’) ο Δάκτυλας κέρδισε πέναλτι από τον Γεωργόπουλο, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος, γράφοντας το 4-0, που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 80’ ο Ζαχαράκης (πετυχαίνοντας χατ τρικ) με πλασέ. Ευκαιρίες για περισσότερα γκολ χάθηκαν από τους Καλφούντζο (21’), Παπακωνσταντίνου (24’) και Ζαχαράκη (69’).

ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Καμάκας): Ντιντής, Πατσιούρας, Λεβέντης, Κολοκυθόπουλος, Κόκοβας, Καλφούντζος, Δραχαλίβας, Καραούλας, Ζαχαράκης, Δάκτυλας, Παπακωνσταντίνου (Τσακνάκης, Έξαρχος, Βλαχάκης, Ραπτόπουλος, Τσαρούχας, Ντέκας, Δούνιας).

ΕΠΣ ΠΕΡΕΒΕΖΑΣ/ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Αμάραντος): Σ. Κυριακίδης, Β. Κυριακίδης, Δήμας, Τριαντακωνσταντής, Τσάβος, Μήτος, Τσακας, Φερεντίνος, Γεωργόπουλος, Κοντογεώργος, Καββαδάς (Παπαδόπουλος, Χασακής, Τζόλος, Χατζίδης).

Τους αγώνες διηύθυναν με επιτυχία οι κ. Λεωνίδας (Νέων) και Πέτσας (Παίδων) με βοηθούς τους κ. Παπαγεωργόπουλο και Κυραντζούλη, όλοι της ΕΠΣ Τρικάλων.

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΕΠΣ Λάρισας-ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας   7-0 (π)            5-0 (ν)

ΕΠΣ Τρικάλων-ΕΠΣ Θεσπρωτίας   1-1 (π)            3-0 (ν)

ΕΠΣ Ηπείρου-ΕΠΣ Άρτας    1-2 (π)            1-0 (ν)

ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΑΙΔΕΣ

ΕΠΣ Άρτας     4 -2     6

ΕΠΣ Λάρισας            8 -2     3

ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας    3 -8     3

ΕΠΣ Τρικάλων           1 -1     2

ΕΠΣ Κέρκυρας*        0 -0     1

ΕΠΣ Θεσπρωτίας     2 -4     1

ΕΠΣ Ηπείρου*           1-2      0

ΝΕΟΙ

ΕΠΣ Ηπείρου*           1 -0     3

ΕΠΣ Αρτας     2 -1     3

ΕΠΣ Λάρισας            5 -2     3

ΕΠΣ Τρικάλων           4 -2     3

ΕΠΣ Θεσπρωτίας     3 -4     3

ΕΠΣ Κέρκυρας*        2 -1     3

ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας    1 -8     0

*Με αστερίσκο (*) οι ομάδες που έχουν κάνει το ρεπό τους.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (16/11)

ΕΠΣ Αρτας     -           ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας

ΕΠΣ Κέρκυρας          -           ΕΠΣ Ηπείρου

ΕΠΣ Τρικάλων           -           ΕΠΣ Λάρισας

Ρεπό: ΕΠΣ Θεσπρωτίας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass