Πανηγυρική η εκκίνηση του Αγώνα «1η Ανάβαση Ελασσόνας»

Δημοσίευση: 06 Νοε 2016 20:23

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)/ Του Γιάννη Μουκίδη
Μια όμορφη Γιορτή του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού «τρέχει» από το πρωί του Σαββάτου έως και αυτές τις ώρες στην Ελασσόνα και στη γύρω περιοχή, εκεί όπου εξελίσσεται ο Αγώνας Αυτοκινήτων «1η Ανάβαση Ελασσόνας» (εντάσσεται στο Κύπελλο Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος).

Μέσα σε πανηγυρική και…θορυβώδη ατμόσφαιρα, τις βραδινές ώρες του Σαββάτου, στο κέντρο της Ελασσόνας έγινε η εκκίνηση των συμμετεχόντων, με την παρουσία δεκάδων φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Προηγήθηκε η συγκέντρωση όλων των αυτοκινήτων στην κεντρική πλατεία της πόλης και ακολούθησε σύντομο «καλωσόρισμα» και χαιρετισμός από τον «οικοδεσπότη» δήμαρχο Ελασσόνας Νίκο Ευαγγέλου. Στη συνέχεια, ο «οικοδεσπότης» σήκωσε την καρό σημαία για το πρώτο αυτοκίνητο, κάτι που έκανε και ο παριστάμενος δήμαρχος Τυρνάβου Παναγιώτης Σαρχώσης, αλλά και οι συνεργάτες των δύο δημάρχων(αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι), καθώς και εκπρόσωποι φορέων.
Οι οδηγοί που μετέχουν στην 1η Ανάβαση Ελασσόνας δεν έκρυψαν τη χαρά τους που βρίσκονται στην Ελασσόνα και συμμετέχουν σε «έναν πολλά υποσχόμενο Αγώνα», «εξαιρετικά οργανωμένο», «με υπέροχη διαδρομή», που έχει τη στήριξη των τοπικών φορέων και αναμένεται να έχει και συνέχεια στις επόμενες χρονιές.
Να σημειωθεί ότι η «1η Ανάβαση Ελασσόνας» πραγματοποιείται από την Λέσχη Αυτοκινήτου – Μοτοσυκλέτας Καλλιθέας Ελασσόνας(Λ.Α.Μ.Κ.Ε), τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και έχει τη στήριξη του Δήμου Ελασσόνας, αλλά και την υποστήριξη των τοπικών φορέων, και βέβαια δεκάδων χορηγών.
Ήδη, από ενωρίς το πρωί της Κυριακής, εκατοντάδες φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού από το Νομό Λάρισας, από γειτονικούς Νομούς και όχι μόνο, έχουν πάρει «θέση μάχης», απλωμένοι σε ιδιαίτερα επιλεγμένα σημεία της διαδρομής, για να απολαύσουν με ασφάλεια τις προσπάθειες των πληρωμάτων που αγωνίζονται και να ζήσουν από κοντά την «1η Ανάβαση Ελασσόνας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass