ΔΗΛΩΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ:

Έχουμε ομοιογένεια και μεγάλες δυνατότητες

* Είμαι πολύ ευχαριστημένος από όλους τους ποδοσφαιριστές * Είναι πολύ νωρίς, χρειάζεται να παραμένουμε προσγειωμένοι

Δημοσίευση: 08 Νοε 2016 10:00

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε προχθές το απόγευμα στην Ηγουμενίτσα ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος επικράτησε του Θεσπρωτού, με 2-0.

Ήταν η 6η νίκη που σημείωσαν οι «κυανόλευκοι» σε οκτώ αγώνες στον 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής κατηγορίας και τα μηνύματα που στέλνουν, είναι αισιόδοξα.

Παρά τις απουσίες τριών βασικών παικτών των Τάσου Κυριάκου, Αντώνη Καμπλιώνη, Δαβίδ Ιβανίδη, ο Απόλλωνας έδειξε πως έχει βάθος και οι αντικαταστάτες τους, ήταν εξίσου πολύ καλοί.

Το κυριότερο είναι πως το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Φιλιππούπολης δείχνει οικογένεια και αντιδρά στα δύσκολα-όπως έγινε μετά τους αγώνες με την Πύδνα Κίτρους και τον Ρήγα Φεραίο- με νικηφόρα αποτελέσματα.

Για τον αγώνα με τον Θεσπρωτό αλλά και για τη συνέχεια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο της Γ' Εθνικής, ο τεχνικός του Απόλλωνα Σάκης Θεοδοσιάδης, επισήμανε τα εξής:

«Διαχειρισθήκαμε σωστά το παιχνίδι και ανταποκριθήκαμε με σοβαρότητα και πειθαρχία. Δεν κινδυνέψαμε στο μεγαλύτερο διάστημα, με εξαίρεση το τελευταίο εικοσάλεπτο, όπου στην πίεση των γηπεδούχων η αμυντική ισορροπία λειτούργησε άψογα.

Πάντως η νίκη θα μπορούσε στο τέλος να πάρει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις, διότι εκτός από το δοκάρι του Σαχινίδη, χάσαμε κι άλλες ευκαιρίες.

Είμαι γενικά πολύ ευχαριστημένος από όλα τα παιδιά, καθώς περάσαμε από μια δύσκολη έδρα και αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία η νίκη που κάναμε κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου».

-Ακολουθεί ο αγώνας του Κυπέλλου εκτός έδρας με την Αμβρακία Κωστακίων, στις 13 Νοεμβρίου. Θα υπάρξουν και πάλι νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα;

«Σίγουρα θα χρησιμοποιηθούν παιδιά, που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής έως τώρα στο πρωτάθλημα. Τους υπολογίζω όλους, όμως εμένα με ικανοποιεί ιδιαίτερα πως υπάρχει εγρήγορση και όποτε ζητηθεί οι παίκτες είναι πανέτοιμοι για να προσφέρουν.

Έχουμε δε ομοιογένεια και δείχνουμε ομάδα με μεγάλες δυνατότητες. Αυτό φάνηκε εξάλλου στους δύο νικηφόρους αγώνες με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο της Γ' Εθνικής.

Όμως είναι πολύ νωρίς ακόμη και χρειάζεται να παραμείνουμε προσγειωμένοι, συνεχίζοντας με τον ίδιο ζήλο την προσπάθεια που ξεκινήσαμε από το καλοκαίρι».

*Σήμερα οι παίκτες θα έχουν ρεπό και από αύριο θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον αγώνα του Κυπέλλου με την Αμβρακία Κωστακίων.

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης περιμένει να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι τραυματίες Καμπλιώνης και Συράκος, ώστε να τους δώσει χρόνο συμμετοχής στον αγώνα της Κυριακής, όπου ο Απόλλωνας εάν κερδίσει και προκριθεί, θα υποδεχτεί εν συνεχεία στην έδρα του τον νικητή του ζευγαριού Καραϊσκάκης ΑΕ- Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου.

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ

Ο Απόλλων Λάρισας με τη νίκη που έκανε στην Ηγουμενίτσα ανέβηκε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ διαθέτει την καλύτερη επίθεση του ομίλου με 19 γκολ, δυο περισσότερα από ότι έχει ο Ολυμπιακός Βόλου (17) και πέντε από τον Διαγόρα Σεβαστής (14), που βρίσκονται στην κορυφή.

Παράλληλα είναι και η καλύτερη επίθεση στους τέσσερις ομίλους της Γ' Εθνικής, με τη Δόξα Δράμας στον 1ο' ομιλο να έχει πετύχει 18 τέρματα.

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ

Ο πίνακας των σκόρερ στον 2ο όμιλο μετά και την ολοκλήρωση της 8ης αγωνιστικής, έχει διαμορφωθεί ως εξής:

10 γκολ: Φλίγκος (Ολυμπιακός Βόλου)

5 γκολ: Σαχινίδης (Απόλλων Λάρισας)

4 γκολ: Καμπλιώνης (Απόλλων Λάρισας).

Μακρυγιάννης (Τηλυκράτης Λευκάδας),

Δερμητζόγλου (Διαγόρας Σεβαστής)

3 γκολ: Διβανές (Απόλλων Λάρισας), Πετρουζέλλης (Πύδνα Κίτρους), Βασίλιεβιτς, (Διαγόρας Σεβαστής), Ντινιωτάκης (Θεσπρωτός), Κορέτα (Νίκη Βόλου), Σέττος, Γκίκας, Κυπτίου (Ρήγας Φεραίος), Μανίκας (Αχιλλέας Νεοκαισάρειας)

2 γκολ: Αγρόδημος, Παπαδόπουλος (Απόλλων Λάρισας), Νικλητσιώτης, Παπαδόπουλος Μ., Μέτσε (Νίκη Βόλου), Γόρδιος (Μαύροι Αετοί), Λαζαρίδης (Αχιλλέας Νεοκαισάρειας), Μιχάλης (Εθνικός Φιλιππιάδας), Μπενίσκος (Διαγόρας Σεβαστής), Δαδάκος (Αχιλλέας Νεοκαισάρειας), Ηλιόπουλος (Ιστιαία), Οικονόμου (Ολυμπιακός Βόλου), Μηνάς (Θεσπρωτός)

1 γκολ: Ιβανίδης, Ανδρέου, Σάββας (Απόλλων Λάρισας), Βελέτης, Κόλλινς, Αβραμίδης, Γυφτοκώστας, Ευαγγέλου, Χαρτσιάς (Α.Ε.Καραϊσκάκης), Καμαρά, Λαζόπουλος, Καραμανωλάς Ε., Τριανταφυλλίδης, Παπαδόπουλος (Πιερικός), Δωματάς, Τέλλος, Αναστασίου, Μπρίτος, Ιωαννίδης (Ολυμπιακός Βόλου), Μάμαλος, Γαστεράτος, Γεωργοπάλης, Γούναρης (Αστέρας Πετρίτη), Μαλακασιώτης, Παρασκευαϊδης, Αλεξανδρής, Ναουμίδης (Νίκη Βόλου), Στάμος, Ιωάννου, Τεντολούρης, (Μαύροι Αετοί), Αναστασιάδης, Τζιάλλας, Ντόκος, Νάκας, Ατσκα (Θεσπρωτός), Σκόνδρας (Τηλυκράτης Λευκάδας), Μυλωνάς, Λαγδάρης, Κανωτίδης, Σαμανίδης, Τσαγκαράκης (Διαγόρας Σεβαστής), Μπότσαρης, Μπίκας, Ιωάννου (Εθνικός Φιλιππιάδας), Πανάκης, Στεργίου (Ιστιαία), Μενεγκούσο, Μακράκης, Κυπαρρίσης Ν., Στεφανίδης, Κατσιαμήτας, Κυπαρίσσης Ν. (Πύδνα Κίτρους), Νάκας, Καμπερίδης, (Αχιλλέας Νεοκαισάρειας), Αλεξίου,Τζοβάρας (Ρήγας Φεραίος), Νταλάκας, Τάσσος (Αμβρακίας Κωστακίων), Κτενάς (Τηλυκράτης), Παπαδόπουλος (Πιερικός)

-Αυτογκόλ: Νάκου (Μαύροι Αετοί)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass