ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΘΕΙ ΑΥΡΙΟ Η ΑΕΛ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ(17:15)

Με αισιοδοξία στην Τρίπολη

*Στόχος των «βυσσινί» να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα *Δεν υπολογίζονται οι Κουτσιανικούλης, Λαμπρόπουλος, Ουρτάδο και Βαρέλα

Δημοσίευση: 25 Νοε 2016 14:25

Με συγκρατημένη αισιοδοξία και πίστη πως μπορεί να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα, αναχωρεί σήμερα η ΑΕΛ για την Τρίπολη, όπου αύριο στις 17:15 θα κοντραρισθεί με τον τοπικό Αστέρα, για την 12η αγωνιστική της Superleague.

Παιχνίδι δύσκολο για τους «βυσσινί» οι οποίοι είναι όμως αποφασισμένοι να δώσουν μια σκληρή μάχη και κάτι να πάρουν στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας.

Είναι ουσιαστικά το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς για τη λαρισινή ομάδα, καθώς μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό είχαμε διακοπή του πρωταθλήματος και η ΑΕΛ θα παίξει πάλι μακριά από τη θεσσαλική πρωτεύουσα.

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός Σάκης Τσιώλης γνωρίζει πολύ καλά την πρώην ομάδα του τον Αστέρα Τρίπολης, όπου εργάσθηκε με μεγάλη επιτυχία ως προπονητής και όλο αυτό το διάστημα της διακοπής φρόντισε να προετοιμασθεί η ΑΕΛ κατάλληλα, για να είναι αύριο 100% έτοιμη, σε ένα πολύ δύσκολο και κρίσιμο παιχνίδι παράλληλα.

Αγωνιστικά, χθες με τη μεσημεριανή προπόνηση ολοκληρώθηκε ουσιαστικά το πρόγραμμα της προετοιμασίας και ανακοινώθηκε η αποστολή στην οποία

συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Ξενοδόχοβ, Καβουσάκης, Φατιόν, Ντέλετιτς, Φάρκας, Ντοντό, Γιοβάνοβιτς, Ναβάρο, Κόντορ, Αβραάμ, Αναστασόπουλος, Γκόλιας, Καπός, Μαρουκάκης, Μονιάκης, Ναζλίδης, Ποτουρίδης και Ρέντζας.

Η αναχώρηση είναι προγραμματισμένη για σήμερα στις 10.30 το πρωί , καθώς θα πραγματοποιηθεί μια ακόμη χαλαρή προπόνηση μετά την άφιξη της αποστολής στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας το απόγευμα, σε γήπεδο της περιοχής.

Εκτός έμειναν ο Βαρέλα που τραυματίσθηκε στο φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας, ο Ουρτάδο που εκτίει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του, όπως επίσης και οι Κουτσιανικούλης, Λαμπρόπουλος.

ΤΡΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ

Ο Αστέρας Τρίπολης συνέχισε την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΛ, έχοντας τρεις «πονοκεφάλους».

Συγκεκριμένα, οι Κουρμπέλης και Γκοντό έκαναν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Φαρίνια συμμετείχε σε ένα κομμάτι στο πρόγραμμα με την ομάδα και στη συνέχεια έκανε ατομικό.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις νευρομυϊκού συντονισμού, ασκήσεις τεχνικής με μπάλα, ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης και στο τέλος δουλειά στις στατικές φάσεις.

Η σημερινή προπόνηση θα ξεκινήσει στις 11.00 και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί από τον τεχνικό Δημήτρη Ελευθερόπουλο η αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση.

Ο ΚΥΖΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ

Εν τω μεταξύ, ορίστηκαν οι διαιτητές της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ με τον Γιώργο Κύζα της Ένωσης Δράμας να είναι ο άρχοντας της αναμέτρησης ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και την ΑΕΛ αύριο Σάββατο (24/11, 17:15).

Ο Γιάννης Καραγκιοζόπουλος (Ημαθίας) και Βασίλης Νικολακάκης (Ηρακλείου) θα είναι οι βοηθοί της συγκεκριμένης αναμέτρησης με τον Βαγγέλη Μανούχο (Αργολίδας) να έχει οριστεί ως τέταρτος διαιτητής.

Η νέα ΚΕΔ στους πρώτους ορισμούς της ανακοίνωσε τον Γιώργο Κομίνη και Χαράλαμπο Καλογερόπουλο, με τον πρώτο στη Νέα Σμύρνη για το Πανιώνιος-Παναθηναϊκός, ενώ ο δεύτερος θα σφυρίξει στην Τούμπα το ΠΑΟΚ-Ατρόμητος.

Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Λαρισαίος Θανάσης Τζήλος στον αγώνα Παναιτωλικός-Ξάνθη.

Αναλυτικά οι διαιτητές που θα διευθύνουν τους αγώνες της 12ης αγωνιστικής, έχουν ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ(26/11)

15:00 ΠΑΣ Γιάννινα – Βέροια: Φωτιάδης (Καστοριάς), Κωστάρας (Αιτ/νίας), Καλφόγλου (Θεσπρωτίας), 4ος Πουλημάς (Κέρκυρας), παρ.Βασίλειος Γαβριηλίδης(Θράκης)

17:15 Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΛ: Κύζας (Δράμας), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Νικολακάκης (Ηρακλείου), 4ος Μανούχος (Αργολίδας), παρ.Αθανάσιος Νικολακόπουλος(Αθηνών)

19:30 ΑΕΚ – Πλατανιάς: Γκράνας (Θράκης), Δημητριάδης (Μακεδονίας), Πάτρας (Μακεδονίας), 4ος Γκάμαρης (Αθηνών), παρ.Δημήτρης Καλύβας(Βοιωτίας)

ΚΥΡΙΑΚΗ(27/11)

15:00 Ολυμπιακός – ΑΟ Κέρκυρα: Μπλάνας (Μεσσηνίας), Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Αναστόπουλος (Αρκαδίας), 4ος Κουλούδης (Λέσβου), παρ.Κωνσταντίνος Ζανετίδης(Δωδεκανήσου)

17:15 Παναιτωλικός – ΑΟ Ξάνθη: Τριαντάφυλλος Τίκας (Καρδίτσας), Μερκενίδης (Μακεδονίας), Μεϊντάνας (Αχαΐας), 4ος Αθνανάσιος Τζήλος (Λάρισας), παρ.Χαράλαμπος Καρατζάς(Εύβοιας)

17:15 Λεβαδειακός – Ηρακλής: Ανούσος (Λακωνίας), Καραϊσαρίδης (Πιερίας), Καμπούρης (Ευβοίας), 4ος Νεοφυτιάδης (Κορινθίας), παρ.Δημήτριος Μπερσής(Αρκαδίας)

19:30 ΠΑΟΚ – Ατρόμητος: Καλογερόπουλος, Ακρίβος, Απτοσόγλου (Αθηνών), 4ος Φωτιάδης (Σερρών), παρ. Δημήτριος Κύρκος(Θεσπρωτίας)

ΔΕΥΤΕΡΑ(28/11)

19:30 Πανιώνιος – Παναθηναϊκός: Κομίνης (Θεσπρωτίας), Κουρομπίλια (Δυτ. Αττικής), Τάτσης (Ηπείρου), 4ος Παπαπέτρου (Αθηνών), παρ.Δημήτριος Σαραϊδάρης(Μακεδονίας)

Χρήστος Αρχοντούλης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass