ΟΙ «ΠΡΑΣΙΝΟΙ» ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΑΜΥΝΤΑ (17.00, ΚΛ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ)

Βαθμολογικό ντέρμπι για ΓΣΛ

*Στο Ψυχικό δοκιμάζεται η ΑΕΛ που ψάχνει την επιστροφή της στα θετικά αποτελέσματαΤου Άρη Γκουτρουμάνη

Δημοσίευση: 26 Νοε 2016 10:00

Παιχνίδια ιδιαίτερης σημασίας για τις λαρισινές ομάδες περιλαμβάνει η σημερινή 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Συγκεκριμένα ο Γυμναστικός θα φιλοξενήσει τον Αμύντα (17.00, κλ. Νεάπολης) με στόχο τη νίκη που θα του δώσει πολύτιμη βαθμολογική ανάσα και παράλληλα θα ενισχύσει την ψυχολογία για την δύσκολη συνέχεια, ενώ η ΑΕΛ θα δοκιμαστεί στο Ψυχικό κόντρα στην ομώνυμη ομάδα με απώτερο σκοπό την επιστροφή στις νικηφόρες εμφανίσεις.

Αναλυτικά:

Παιχνίδι με μεγάλη κρισιμότητα είναι το σημερινό για τον Γυμναστικό απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που επί της ουσίας έχει τους ίδιους στόχους με τους «πράσινους» και βαθμολογικά βρίσκεται πολύ κοντά. Το συγκρότημα του Στέφανου Πέρκου καλείται να πάρει μία νίκη που πέρα από την πολύτιμη βαθμολογική ανάσα θα ενισχύσει την ψυχολογία των παικτών για τη δύσκολη συνέχεια και θα διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες για την επίτευξη του στόχου.

«Είναι από αυτά τα παιχνίδια που είσαι υποχρεωμένος να τα κερδίζεις στην έδρα σου» είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του ΓΣΛ, Στέφανος Πέρκος καταδεικνύοντας την κρισιμότητα της σημερινής αναμέτρησης και πρόσθεσε:

«Πρέπει να παρουσιαστούμε δυνατοί, γιατί έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα με ιδιαίτερη αγωνιστική συνοχή, επειδή οι παίκτες παίζουν μαζί εδώ και πολλά χρόνια. Μπορώ να πω είναι μια παρέα».

Στα θετικά για τον Γυμναστικό είναι ότι ο Κούτρας προπονήθηκε κανονικά χθες και παρουσιάζεται πανέτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του μαζί με τους Τσουράκη, Τόζιο, Νίκολιτ, Χαιρετίδη, Μπέμπη, Γκιουλέκα, Σπανούλη, Τσούμα Γ., Τσούμα Σ., Γουμενόπουλο και Σπυρόπουλο που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ Η ΑΕΛ

Στην Αθήνα βρίσκεται από χθες το βράδυ η αποστολή της ΑΕΛ ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με το Ψυχικό. Οι «βυσσινί» θα παραταχθούν εν πλήρη δυνάμει (με εξαίρεση τον Κουβελά, ο οποίος λόγω τραυματισμού τέθηκε εκτός αποστολής) με στόχο την επιστροφή στις νικηφόρες εμφανίσεις μετά από τρία διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα.

«Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι με μια πολύ έμπειρη και πολύ δυνατή ομάδα στην έδρα της. Η κύρια δύναμή της είναι οι γκαρντ, τόσο στο δημιουργικό όσο και στο εκτελεστικό κομμάτι. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα έτσι ώστε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας και να εκμεταλλευτούμε τα ατού μας. Απαιτείται συγκέντρωση, ηρεμία και πολύς ενθουσιασμός από την μεριά μας. Θα προσπαθήσουμε να ακολουθήσουμε με μεγάλη ακρίβεια το πλάνο μας, έτσι ώστε να πετύχουμε τη νίκη μέσα σε μια δύσκολη έδρα» σχολίασε από την πλευρά του ο τεχνικός της ΑΕΛ, Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Στην αποστολή των «βυσσινί» για το σημερινό παιχνίδι συμπεριλήφθηκαν οι Σαριμπαλίδης, Δεληγεώργης, Τσιλούλης, Πολίτης, Καρατάσιος, Παπαχρήστος, Σταμπουλής, Τσούτσος, Μαλτέσιος, Φιλιππόπουλος, Θορστέινσον και Κουτίνας.

Εν τω μεταξύ ντεμπούτο με την ομάδα του Ψυχικού αναμένεται να κάνει σήμερα ο Λάμπρος Βλάχος. Ο 23χρονος πάουερ φόργουορντ επιστρέφει στο παρκέ μετά από την περσινή αγωνιστική περίοδο, στην οποία αναδείχθηκε πρωταθλητής Β' Εθνικής με τον Πανιώνιο.

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

17.00, Εθνικός-Αίολος Αστακού

16.30, Πανιώνιος-Μαχητές Πεύκων

17.00, Ψυχικό-ΑΕΛ

17.00, Παγκράτι-Ηρακλής

16.30, Ηράκλειο-Καβάλα

17.00, Δούκας-Φάρος

17.00, Γυμναστικός-Αμύντας

17.00, Αρκαδικός-Χολαργός

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Πανιώνιος     14      7 -0

Ηρακλής        13      6 -1

Δούκας         13      6 -1

Φάρος Κερατσινίου 12      5 -2

ΑΕΛ    11      4 -3

Εθνικός         11      4 -3

Αίολος Αστακού       11      4 -3

Μαχητές Πεύκων     10      3 -4

Αρκαδικός     10      3 -4

ΑΕ Χολαργού          10      3 -4

ΑΕ Ψυχικού   10      3 -4

ΕΚ Καβάλας 9        2 -5

ΑΟ Αμύντας 9        2 -5

Ηράκλειο       9        2 -5

ΓΣ Λαρισαίων 1928 8        1 -6

ΑΟ Παγκρατίου       8        1 -6

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass