ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΠΕΤΡΙΤΗ

Σήμερα στην Κέρκυρα ο Απόλλωνας

* Δεκαεννέα παίκτες πήρε στην αποστολή ο Θεοδοσιάδης

Δημοσίευση: 26 Νοε 2016 9:30

Με πολύ καλή ψυχολογία και πίστη ότι μπορεί να προσθέσει μια ακόμη επιτυχία στο ενεργετικό του, αναχωρεί σήμερα για την Κέρκυρα ο Απόλλωνας, όπου αύριο στις 15:00, θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Πετρίτη.

Παιχνίδι για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής κατηγορίας(2ος όμιλος) και είναι κομβικό ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Οι παίκτες βρίσκονται σε καλή κατάσταση τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά, γνωρίζοντας πολύ καλά πως αύριο το ματς θα είναι δύσκολο, από κάθε άποψη.

Το γήπεδο έχει πλαστικό τάπητα που σίγουρα δεν βοηθάει τους Απολλωνιστές, αλλά είναι έτοιμοι για να ανταπεξέλθουν στις συγκεκριμένες δυσκολίες και να πάρουν το «τρίποντο» που θέλουν.

Από αγωνιστικής πλευράς, εκτός πλάνων βρίσκονται οι Τάσος Κυριάκος, Νίκος Συράκος που αναμένεται να επανέλθουν στον επόμενο εντός έδρας αγώνα με την ΑΕ Καραϊσκάκης και ο Γιάννης Κολοβός, που είναι άρρωστος.

Στην αποστολή η οποία θα αναχωρήσει σήμερα στις 11:30 το πρωί από τη Φιλιππούπολη για την Κέρκυρα, συμπεριλήφθησαν από τον τεχνικό Σάκη Θεοδοσιάδη οι παρακάτω 19 ποδοσφαιριστές: Φιρινίδης, Σταυράκης, Σάββας, Ανδρέου, Χολέβας, Ιορδανίδης, Παπαδόπουλος, Γιαννακόπουλος, Αγρόδημος, Καμπέρης, Σουλίδης, Penta, Διβανές, Γεωργίου, Σαχινίδης, Γκουντρουμπής, Καμπλιώνης, Ιβανίδης και Μάρκου.

ΧΡ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass