ΑΛΛΑΓΗ ΠΛΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΛ

Χάλασε του Φερνάντες, έρχεται Γάλλος

* Φιλικό προσαρμογής για τους νεομεταγραφέντες με την U20

Δημοσίευση: 29 Δεκ 2016 14:11

Ήλθον είδον και απήλθον για τον Παραγουανό σέντερ φορ Αντριάν Φρενάντες που ήρθε στη Λάρισα με στόχο να υπογράψει συμβόλαιο με την ΑΕΛ αλλά τελικά στα εργομετρικά δεν ικανοποίησαν τους υπεύθυνους της τεχνικής ηγεσίας ενώ διαπιστώθηκε ότι ο παίκτης είναι περισσότερο περιφερειακός παίκτης παρά σέντερ φορ περιοχής που ήθελε ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας Σάκης Τσιώλης.

Από την ΠΑΕ ΑΕΛ για το «ναυάγιο» της μεταγραφής του Φερνάντες ανακοινώθηκαν τα παρακάτω:

«Όπως είναι γνωστό τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στη Λάρισα ο ποδοσφαιριστής Άντριαν Φερνάντεζ, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην ομάδα μας.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί, παρότι πρόκειται για εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, αφού οι δείκτες των εργομετρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε κατέδειξαν ότι η αγωνιστική απραξία των τελευταίων μηνών τον έχει επηρεάσει σε διάφορους τομείς, με συνέπεια από τους κ.κ. Στράτο, Μαντζιώκα, Τσιώλη και Μπασδέκη να συνεκτιμάται ότι θα χρειαστεί χρονικό διάστημα δύο μηνών προκειμένου να επανέλθει σε επιθυμητή κατάσταση.

Όμως οι ανάγκες της ομάδας μας είναι άμεσες, γι' αυτό και ως σήμερα αποκτήθηκαν παίκτες που σύμφωνα με τις μετρήσεις τους είναι έτοιμοι να αγωνιστούν.

Λυπούμαστε, αλλά κατόπιν αυτού, η ΑΕΛ συνεχίζει την αναζήτηση ενός τουλάχιστον αξιόπιστου επιθετικού».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πλέον ως αντι-Φρενάντες στην ΑΕΛ εξετάζουν την περίπτωση ενός Γάλλου επιθετικού που θα δοκιμαστεί σήμερα από τον προπονητή της ομάδας.

ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ

Στο μεταξύ οι νεομεταγαφέντες παίκτες της ΑΕΛ θα παίξουν στο πρώτο φιλικό προσαρμογής που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο στις 12 το μεσημέρι με την ομάδα U20 και εκεί πλέον ο τεχνικός Σάκης Τσιώλης θα προσπαθήσει να δει πώς ταιριάζουν στη «χημεία» της ομάδας αλλά και να δει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα καθώς και τον βαθμό ετοιμότητας για το παιχνίδι με τη Βέροια στις 4 Ιανουαρίου.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Τσιώλης δεν μπορεί να υπολογίζει τον Αβραάμ και τον Βαρέλα με τον τελευταίο να ελπίζει ότι θα παίξει στον αγώνα της 15ης Ιανουαρίου κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Από κει και πέρα άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν πλην της αναμενόμενης σημερινής άφιξης του Ντοντό που δεν γνωρίζουμε αν θα προλάβει την προπόνηση.

Σήμερα έχει προγραμματιστεί προπόνηση για τις 12 το μεσημέρι.

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Σήμερα Πέμπτη στις 3 μ.μ. στο Queen's Bar του AEL FC ARENA, θα πραγματοποιηθεί εορταστική συγκέντρωση παικτών και στελεχών όλων των αγωνιστικών και διοικητικών τμημάτων της ΠΑΕ ΑΕΛ, με παράλληλη διοργάνωση παιδικής γιορτής για τα νεότερα μέλη των οικογενειών τους.

Στην εκδήλωση, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων, έχουν προσκληθεί και θα παρευρεθούν παιδιά που οι οικογένειές τους στηρίζονται από τις δράσεις και τα προγράμματα του Κοινωνικού Παντοπωλείου, καθώς και παιδιά προσφύγων από τον καταυλισμό του πρώην στρατοπέδου "Ευθυμιόπουλου".

Επίσης, κατά τη διάρκειά της, θα πραγματοποιηθεί και η παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων της ομάδας.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΦΩΤΙΑΔΗΣ

Ο διαιτητής, Ανανίας Φωτιάδης, αστυνομικός στο επάγγελμα, από τον σύνδεσμο Σερρών, θα διαιτητεύσει την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τη Βέροια, που θα γίνει την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017 στις 17:15 στο AEL FC ARENA. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την ΑΕΛ στο εκτός έδρας παιχνίδι στο γήπεδο της Τούμπας για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας που είχε βρει νικήτρια την ομάδα του ΠΑΟΚ με σκορ 2-0. Βοηθοί του ο Νίκος Κωτούλας επίσης από τον σύνδεσμο Σερρών και ο Αντώνης Διπλάρης από τον σύνδεσμο Καρδίτσας. Τέταρτος θα είναι ο Τριαντάφυλλος Τίκας, επίσης από την Ένωση Καρδίτσας και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Γρηγόρης Πάνου από την Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας.

Αναλυτικά οι ορισμοί των διαιτητών της 1ης αγωνιστικής της Super League:

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

17:15 ΑΕΠ Ηρακλής-Ξάνθη Novasports 2 HD: Κύζας (Δράμας), Καραβασίλης (Καβάλας), Λάζαρης (Καβάλας), 4ος: Σέζος (Κιλκίς),παρ.:Γαβριηλίδης(Θράκης)

19:30 Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ Novasports 1 HD: Τζήλος (Λάρισας), Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής), Χαρίσης (Γρεβενών), 4ος: Τζοβάρας (Φθιώτιδας),παρ.: Μπίκας(Χαλκιδικής)

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

15:00 Κέρκυρα – Ατρόμητος Novasports 2 HD: Αρετόπουλος (Τρικάλων), Πασχάλης (Ηπείρου), Νατσιούλας (Λάρισας), 4ος: Θάνος (Γρεβενών), παρ.: Σραιδάρης(Μακεδονίας)

17:15 ΑΕΛ – Βέροια Novasports 3 HD: Φωτιάδης (Σερρών), Κωτούλας (Σερρών), Διπλάρης (Καρδίτσας), 4ος: Τίκας (Καρδίτσας), παρ.: Πάνου(Αιτωλοακαρνανίας)

17:15 ΑΕΚ – Παναιτωλικός Novasports 2 HD: Μάνταλος (Καβάλας), Καρατζίκας (Αθηνών), Σταθόπουλος (Ηλείας), 4ος: Ευαγγέλου (Αθηνών), παρ.: Μπερζής(Αρκαδίας)

19:30 Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης Novasports 1 HD: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής), Καλφάκης (Χανίων), Μπέτσογλου (Κορινθίας), 4ος: Αντωνίου (Αθηνών), παρ.: Λιόλιος(Λάρισας)

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

15:00 Πανιώνιος – ΠΑΣ Γιάννινα Novasports 2 HD: Σκουλάς (Θεσσαλίας), Αναστόπουλος (Αρκαδίας), Γεωργακόπουλος (Πειραιά), 4ος: Φωτιάς (Πέλλας), παρ.: Καλαθενός(Δωδεκανήσου)

19:30 Πλατανιάς – Παναθηναϊκός Novasports 1 HD: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας), Δημητριάδης (Καστοριάς), Νικολαΐδης (Μακεδονίας), 4ος: Τσαμούρης (Πειραιά), παρ.: Νικολακόπυλος(Αθηνών).

Σωτ. Κέλλας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass