ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ, ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑ ΣΚΟΥΠΡΑ

Τριπλό μεταγραφικό «χτύπημα» για τον Απόλλωνα

* Δοκιμάσθηκε και ο 19χρονος Αλβανός Γιάννης Μπέτσκα

Δημοσίευση: 03 Ιαν 2017 11:00 | Τελευταία ενημέρωση: 03 Ιαν 2017 11:31

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Μπορεί να αποχώρησαν αρχικά ο Άκης Γεωργίου και πριν από λίγες ημέρες ο Αντώνης Καμπλιώνης που επέστρεψε στα Τρίκαλα, όμως ο πρόεδρος του Απόλλωνα Λάρισας Παναγιώτης Μαντζανάς κινήθηκε αστραπιαία και συμφώνησε με τρεις αξιόλογους ποδοσφαιριστές.

Πρόκειται για τους Πλάτωνα Καρακατσάνη(μέσος), Άγγελο Μηνά(αμυντικός) και τον Λαρισαίο Κώστα Σκούπρα(αμυντικός), με τους δύο πρώτους να τα έχουν βρει σε όλα και τον τρίτο, αν δεν συμβεί κάτι το απρόοπτο, να ολοκληρώνει την μεταγραφή του σήμερα το απόγευμα.

-Ο Καρακατσάνης(γεννημένος στις 07-02-1985) αγωνίζεται κυρίως ως αριστερό χαφ και στην ποδοσφαιρική του καριέρα έχει περάσει από πολλές δυνατές ομάδες: ΑΕΛ, Σκόντα Ξάνθη, ΠΑΕ Θράκης, Κοζάνη, Βέροια, Κέρκυρα, ΟΦΗ, Αιγινιακό, Αγροτικό Αστέρα και μέχρι τώρα ήταν στον Λαγκαδά(1ος όμιλος της Γ΄Εθνικής κατηγορίας).

-Ο Μηνάς(γεννημένος στις 11/10/1990) έχει αγωνισθεί στον Θεσπρωτό και στην Δόξα Γαρδικίου, ενώ ο Σκούπρας (γεννημένος στις 16 Απριλίου του 1988)

ξεκίνησε από τη Νίκη Τυρνάβου και στη συνέχεια μεταγράφηκε στον Τύρναβο. Το καλοκαίρι του 2012 βρέθηκε στο ρόστερ της ΑΕΛ, ενώ τον Ιούλιο του 2013 επέστρεψε στον Τύρναβο. Το καλοκαίρι του 2014 πήγε στα Τρίκαλα, ακολούθως το καλοκαίρι του 2015 στην Αναγέννηση Καρδίτσας, όπου τον Σεπτέμβριο του 2015, σταμάτησε το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Εν συνεχεία αγωνίσθηκε στη Νάξο και μεταγράφηκε έπειτα στον Απόλλωνα Λάρισας, ομάδα στην οποία επιστρέφει και στην ηλικία των 29 ετών, μπορεί να βοηθήσει σημαντικά.

ΔΟΚΙΜΑΣΘΗΚΕ ΑΛΒΑΝΟΣ

Στο μεταξύ στη χθεσινή απογευματινή προπόνηση που έγινε στο γήπεδο της Κοιλάδας, δοκιμάσθηκε ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός Γιάννης Μπέτσκα.

Αγωνιζόταν στην πρωταθλήτρια Αλβανίας Σκεντέρμπεου Κορυτσάς και έχει ύψος 1.92 μ.

Οι γονείς του ζούνε στην Ελλάδα και επιθυμία τους είναι να συνεχίσει ο γιος τους σε ελληνική ομάδα.

Τον ποδοσφαιριστή θα δει στις προπονήσεις ο τεχνικός Σάκης Θεοδοσιάδης μέχρι την Πέμπτη και αν τα στοιχεία του είναι εκείνα που θέλει, τότε ίσως δώσει το πράσινο φως προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την απόκτησή του.

ΜΕ ΤΗΛΥΚΡΑΤΗ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ

Εκτός έδρας θα δώσει τον πρώτο του αγώνα μέσα στο 2017 ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος θα αγωνισθεί την ερχόμενη Κυριακή 8 Ιανουαρίου και ώρα 15:00 στην Λευκάδα, με τον Τηλυκράτη.

Μια ομάδα που έχει σταθερή πορεία στον 2ο όμιλο της Γ΄Εθνικής κατηγορίας και στην έδρας της μετρά 5 νίκες, 1 ισοπαλία, και είναι αήττητη.

Βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς και όπως όλα δείχνουν θα είναι πολύ δύσκολη η αποστολή των «κυανόλευκων», που μετά την Λευκάδα θα υποδεχθούν στη Φιλιππούπολη τη Νίκη Βόλου.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass