ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟ 5ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

3o τουρνουά πινγκ πονγκ

* Διοργανώνεται για μικρούς και μεγάλους

Δημοσίευση: 10 Ιαν 2017 11:00

Τουρνουά πίνγκ-πονγκ για μικρούς και μεγάλους θα διεξαχθεί στη Λάρισα.

Ο σύλλογος επιτραπέζιας αντισφαίρισης «Δύναμη» ΑΣ Λάρισας διοργανώνει το 3ο τουρνουά πινγκ-πονγκ για μικρούς και μεγάλους την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στο κλειστό γυμναστήριο του 5ου Γυμνάσιου Λάρισας που βρίσκεται στην Ηρώων Πολυτεχνείου (είσοδος από Ιουστινιανού).

Μπορούν να συμμετέχουν ελεύθερα όλα τα παιδιά από 8 ετών αγόρια και κορίτσια σε ξεχωριστή κατηγορία ανάλογα με τις συμμετοχές με ένα μικρό συμβολικό ποσό 3 ευρώ χωρίς να είναι σε κάποιο σύλλογο ή να έχουν αγωνιστικό δελτίο. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 10 π.μ. την Κυριακή για τα παιδιά όπου θα μετέχουν σε κατηγορίες ανάλογα με την ηλικία τους με σκοπό να παίξουν πολλά παιχνίδια, να γνωρίσουν αλλά και να ευχαριστηθούν το άθλημα. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν μετάλλια συμμετοχής. Οι ενήλικες θα παίξουν σε ξεχωριστή κατηγορία το απόγευμα στις 17:00 και θα μπουν σε γκρουπ με τυχαία κλήρωση. Συμμετοχή μπορούν να δηλώσουν όσοι επιθυμούν να αγωνιστούν μέχρι το Σάββατο 14/1 στις 22:00. Όσοι εκπρόθεσμα θέλουν να συμμετέχουν θα μπορούν αλλά θα προστεθούν μετέπειτα στα γκρουπ των αγώνων. Στο προηγούμενο τουρνουά ο μικρότερος παίκτης ήταν ένας 8χρονος μικρός και ο μεγαλύτερος ένας κύριος 82 ετών. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο του συλλόγου 6976480780 στο e-mail : dynami07@gmail.com αλλά και στην σελίδα του συλλόγου www.dynami07.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass