Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΜΕ ΠΑΟΚ, ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΝΙΑ

Το κρίσιμο επταήμερο της ΑΕΛ

*Τι έλεγε χθες ο τεχνικός Σάκης Τσιώλης στους παίκτες του *Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ για τις μέχρι τώρα διαιτησίες

Δημοσίευση: 10 Ιαν 2017 14:15

Το «δεκαήμερο του Βοκκάκιου» έγραψε διαχρονική ιστορία στη λογοτεχνία με τα εκατό διηγήματα που έχει αλλά δεν ξέρουμε τι θα γίνει με το πιο κρίσιμο φετινό επταήμερο της ΠΑΕ ΑΕΛ που έχει τρεις στάσεις.

Η πρώτη θα είναι την ερχόμενη Κυριακή όπου η λαρισινή ομάδα αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ, η επόμενη την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου που οι «βυσσινί» θα ταξιδέψουν στη Βέροια, για να ακολουθήσει το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πλατανιά Χανίων στις 21 Ιανουαρίου.

Αυτά τα τρία παιχνίδια θα κρίνουν πολλά για την παραμονή της ΑΕΛ. Το γνωρίζει πολύ καλά ο τεχνικός Σάκης Τσιώλης και χθες μίλησε στους παίκτες καθώς επέστρεφαν από την Κρήτη μετά τον άτυχο αγώνα με τον Πλατανιά Χανίων. Η επιστροφή έγινε αεροπορικώς μέσω Θεσσαλονίκης.

Ο Τσιώλης προσπάθησε να κάνει τους ποδοσφαιριστές να ξεπεράσουν το σοκ της ήττας από το Πλατανιά με 3-2 και τους είπε χαρακτηριστικά ότι πρέπει να μάθουν να κερδίζουν και τους διαιτητές. Και πρόσθεσε… «Μας κυνηγούν Θεοί και Δαίμονες. Η ομάδα αυτή τη στιγμή πρέπει να είναι ενωμένη όσο ποτέ άλλοτε στο παρελθόν. Να δώσουμε όλες τις μάχες για να παραμείνει στην κατηγορία».

Ο Τσιώλης που είδε η ομάδα του να χάνει από ατομικά λάθη ποδοσφαιριστών στα Χανιά, σήμερα θα προπονήσει τους ποδοσφαιριστές έχοντας σίγουρα στη διάθεσή του τον Ντοντό που εξέτισε την ποινή του ενώ θέλει να δει και σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Βαρέλα που υπολογίζει σημαντικά.

Προσθήκες δεν αναμένονται για το παιχνίδι αυτό καθώς το θέμα του σέντερ φορ δεν έχει προχωρήσει και πλέον θα παίξουν αυτοί που είναι παρόντες. Και μεγάλο βάρος θα σηκώσει σαν σέντερ φορ ο Δημήτρης Καπός αφού στη Βέροια δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί λόγω τιμωρίας(τέσσερις κίτρινες κάρτες) ο Θωμάς Ναζλίδης.

Πάντως ο Τσιώλης θα ήθελε να έχει μια επιλογή ανάλογη με αυτή που έκανε ο Πλατανιάς Χανίων με τον Λευκορώσο παίκτη της Μπάτε Μπορίσοφ(παίζει δανεικός στην κρητική ομάδα) Σίγκνεβιτς.

Σήμερα θα γίνει προπόνηση το πρωί καθώς χθες οι παίκτες ταξίδευαν όλη τη μέρα.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία καταγγέλλει αλλοίωση αποτελεσμάτων των αγώνων της από τις διαιτησίες. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ταυτόχρονα με την προσπάθεια που κάνει για την αγωνιστική ενίσχυση και εξέλιξη της ομάδας, η οποία συνεχίζεται και με αφορμή την επικείμενη ολοκλήρωση του α' γύρου του πρωταθλήματος, η ΠΑΕ ΑΕΛ είναι αποφασισμένη να αναδείξει και να καταγγείλει προς κάθε κατεύθυνση, την συστηματικά άδικη συμπεριφορά της διαιτησίας απέναντί της, που οδηγεί σταθερά σε αλλοίωση αποτελεσμάτων.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, τις αμέσως επόμενες μέρες θα προχωρήσει σε σύγκληση κοινής συνάντησης θεσμικών φορέων της δικαιοσύνης, του αθλητισμού, του ποδοσφαίρου, της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και της τοπικής κοινωνίας, στην οποία θα προβληθούν όλες οι επίμαχες φάσεις που αποδεικνύουν τις προθέσεις διαιτητών και βοηθών σε βάρος της, σε παιχνίδια όπως ενδεικτικά αναφέρουμε, με τον Παναιτωλικό, τον Αστέρας Τρίπολης, τον Ατρόμητο, την Ξάνθη, τον Παναθηναϊκό, την Βέροια και φυσικά, το χθεσινό με τον Πλατανιά.

Στόχος είναι να πληροφορηθούν οι πρόεδρος και εισαγγελέας Εφετών, οι πρόεδρος και εισαγγελέας Πρωτοδικών, ο υφυπουργός Αθλητισμού, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, η Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, ο δήμαρχος Λαρισαίων, οι βουλευτές του νομού, αλλά και οι λοιποί φορείς της περιοχής που αποτελούν καθημερινό στήριγμα των προσπαθειών μας, τους λόγους για τους οποίους πρόκειται να προχωρήσουμε σε κατάθεση μήνυσης εναντίον εκείνων που σκόπιμα αλλοιώνουν το αποτέλεσμα της προσπάθειάς μας. Γιατί αν δεν ασκήσουν αυτεπάγγελτα δίωξη για παράνομες συμπεριφορές οι ίδιοι οι εισαγγελείς, δεδομένου ότι από τις υποθέσεις κατά Αμπάρκιολη, Κάμπαξη, Δημητρόπουλου και λοιπών, έχει νομολογηθεί ότι το βίντεο αποτελεί αποδεικτικό στοιχείο, είμαστε αποφασισμένοι να το πράξουμε εμείς.

Η ημερομηνία, καθώς και η αίθουσα προβολής της Λάρισας, όπου και θα πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη εκδήλωση, θα οριστικοποιηθούν και θα ανακοινωθούν εντός της εβδομάδας».

Τι γίνεται με το σέντερ φορ

Στο μεταξύ συνεχίζεται από την ΑΕΛ η προσπάθεια απόκτησης σέντερ φορ και εκτός του Ισπανού που δείχνει δυσκολία η περίπτωσή του εξετάζεται και ένας Βραζιλιάνος που αγωνίζεται στη Βολιβία.

Το θέμα παραμένει ανοιχτό.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass