Από εργάτης αυτοκινητοβιομηχανίας ποδοσφαιριστής στην Αρσεναλ!

Δημοσίευση: 11 Ιαν 2017 23:14

Το πρώτο απόκτημα της Αρσεναλ κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου δεν είναι ακριβώς αυτό που θα περιγράφαμε ως... μεταγραφή αεροδρομίου.

Το αντίθετο μάλιστα, καθώς οι «κανονιέρηδες» αποφάσισαν να επενδύσουν σε έναν 20χρονο ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι τώρα στην... έβδομη κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος και την παντελώς άσημη Χέντνεσφορντ Τάουν. Ο λόγος για τον Κοέν Μπράμαλ, ο οποίος καλύπτει τη θέση του αριστερού μπακ και, μέχρι πρότινος, εργαζόταν ως εργάτης σε αυτοκινητοβιομηχανία και έπαιζε ποδόσφαιρο ως χόμπι!

«Είναι ένα νοητικό τεστ: αγαπάς αρκετά το ποδόσφαιρο; Είσαι έτοιμος να παλέψεις για να δείξεις ότι είσαι για ανώτερο επίπεδο; Παίκτες όπως ο Ζιρού και ο Κοσιελνί (σ.σ. οι δύο Γάλλοι της Αρσεναλ ξεκίνησαν από ερασιτεχνικές ομάδες) πέρασαν αυτό το τεστ», δήλωσε ο Αρσέν Βενγκέρ, δικαιολογώντας την απόφασή του να υπογράψει τον 20χρονο παίκτη, ο οποίος αρχικά θα ενταχθεί στην ομάδα νέων του συλλόγου.

Όσο για τον ίδιο τον Μπράμαλ, όπως είναι λογικό δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμη τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή του. Τον περασμένο μήνα απολύθηκε από το εργοστάσιο της Μπέντλεϊ όπου εργαζόταν, στην πόλη Κρου, και «... σκέφτηκα ότι πρέπει να βρω γρήγορα κάτι άλλο. Την επόμενη ημέρα όμως, με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι θέλει να με δοκιμάσει η Άρσεναλ», εξήγησε ο ίδιος στο τηλεοπτικό δίκτυο "Sky Sports".

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass