30ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΣ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΜΕ ΥΨΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ

Η ΑΕΛ έφερε τον Μπόγκνταν Μίλιτς

*Από το 2016 αγωνιζόταν στη Μαλαισία ενώ έπαιξε και στην Οσασούνα *Παρελθόν αποτελούν Μπόρισλαβ Γιοβάνοβτς αλλά και Γιάννης Ποτουρίδης

Δημοσίευση: 16 Ιαν 2017 14:15

Η λύση στο πρόβλημα του σέντερ φορ που έχει η ΑΕΛ φαίνεται να είναι ο Μαυροβούνιος Μπόγκνταν Μίλιτς που ήρθε χθες στη Λάρισα, προπονήθηκε κάτω από τις οδηγίες του τεχνικού Σάκη Τσιώλη και ο τελευταίος έδωσε τη συγκατάθεσή του να προχωρήσει η ομάδα στην απόκτησή του.

Ο Μίλιτς είναι 30 χρόνων (γεννήθηκε στις 24 Νοεμβρίου 1987 στην Ποντγκόριτσα) και έχει ύψος 2.01. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Μπούντουτσνοστ των Σκοπίων όπου αγωνίσθηκε μέχρι το 2009 που πήγε στην Ολλανδία στη Ντεν Χάαγκ και στη συνέχεια σε Βικτόρια Πλζεν και Σπάρτακ Νάλτσικ.

Ακολούθησαν δύο χρόνια στην Κορέα για να γυρίσει στα Σκόπια στην ομάδα Μλάντοστ όπου εκεί την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 έκανε μια πολύ καλή χρονιά πετυχαίνοντας 12 τέρματα σε 33 παιχνίδια εκ των οποίων στα 24 ξεκίνησε ως βασικός.

Η καλή του χρονιά τον έστειλε στην ισπανική Οσασούνα όπου εκεί αγωνίσθηκε μόλις 5 παιχνίδια για να τραβήξει τον δρόμο του προς τη Μαλαισία και συγκεκριμένα στην Τερενγκάνου όπου αγωνιζόταν μέχρι τώρα. Το 2016 έκανε 9 παιχνίδια με το τελευταίο να είναι κόντρα στην Πόλι Πινάγκ όπου έχασε με 1-0. Η ομάδα που αγωνιζόταν δεν θεωρείται από τις ισχυρές του πρωταθλήματος της Μαλαισίας.

Με την Μπούντουτστνοστ πήρε ένα πρωτάθλημα Σκοπίων την περίοδο 2007-2008 κι ένα κύπελλο επίσης Σκοπίων με την Μλάντοστ το 2014-2015.

*Ο Μίλιτς στην καριέρα του αγωνίσθηκε σε συλλογικά πρωταθλήματα 9773 λεπτά και σε 223 παιχνίδια εκ των οποίων στα 102 ως βασικός. Πέτυχε 44 γκολ, έχει δεχθεί 16 κίτρινες κάρτες και αποβλήθηκε μόλις μια φορά δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο 2,5 ετών.

ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ

ΚΑΙ ΠΟΤΟΥΡΙΔΗΣ

Στο μεταξύ δύο παίκτες θα αποτελέσουν παρελθόν από την ΑΕΛ και αυτοί είναι ο Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς και ο Γιάννης Ποτουρίδης.

Και στους δύο δόθηκε εντολή να βρουν ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους.

ΠΙΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ

Σχετικά με τη συνέχεια της μεταγραφικής περιόδου που τελειώνει τέλη Ιανουαρίου, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας μάς έλεγε χθες ότι ενδεχομένως να γίνει μια ακόμα μεταγραφή αλλά αυτή τη στιγμή προέχει το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Βέροια.

Ο κ. Κούγιας είπε για την αναβολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και το αν θα επηρεάσει θετικά ή αρνητικά την ομάδα θα φανεί στο γήπεδο.

Αυτό που έκανε εντύπωση ήταν η ανακοίνωση για έκτακτη γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΑΕΛ που θα γίνει στα μέσα Φεβρουαρίου με θέμα τη νέα διοίκηση και τον διευθύνοντα σύμβουλο της ομάδας.

Ο κ.Κούγιας δεν θέλησε να μας πει τίποτα σχετικά με πιθανές αλλαγές αλλά αυτό που τόνισε είναι ότι θέλει περισσότερη οικονομική βοήθεια για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ενώ εγκωμίασε φίλαθλο που πήρε 500 μετοχές.

Αυτό που τον πίκρανε είναι το υψηλό εξοδολόγιο ξενοδοχείου διαμονής νέων παικτών (κυρίως της ομάδας νέων) αλλά και προπονητών που μέχρι τώρα κόστισε στην ΠΑΕ ΑΕΛ 52.000 ευρώ. Και βέβαια δεν φταίνε αυτοί που έμεναν εκεί, αλλά θεωρεί αδιανόητο η ομάδα να μην μπορεί να βρει έγκαιρα κατοικίες για να μείνουν παίκτες και προπονητές.

Σε μία περίοδο οικονομικής κρίσης πιστεύει ότι πρέπει να γίνεται οικονομία παντού.

«ΤΩΡΑ Η ΒΕΡΟΙΑ»

Ο αγώνας της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ που ήταν προγραμματισμένος για χθες αναβλήθηκε με απόφαση της Σούπερ Λίγκα και τώρα τα βλέμματα όλων στη λαρισινή ομάδα είναι στραμμένα στην αναμέτρηση που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη στη Βέροια με τη φερώνυμη ομάδα.

Το παιχνίδι αυτό είναι σημαντικό καθώς με νίκη η ΑΕΛ ουσιαστικά «καθαρίζει» την υπόθεση παραμονή ενώ με κάθε άλλο αποτέλεσμα σίγουρα θα έχει άγχος για τυχόν περιπέτειες.

Ο τεχνικός Σάκης Τσιώλης έκανε προπόνηση χθες τους παίκτες του στα Δένδρα όπως έχει προγραμματίσει το ίδιο και για σήμερα, ενώ στα σχέδια του περιλαμβάνεται και ο Βαρέλα. Αντίθετα δεν μπορεί να υπολογίζει τον τιμωρημένο Ναζλίδη και τους τραυματίες Αβραάμ και Λαμπρόπουλο.

Μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του, τους είπε ότι πρέπει να συγκεντρωθούν ώστε η ομάδα να παίξει αυτό που μπορεί ενώ τους επισήμανε ότι γνωρίζουν τον αντίπαλό τους και διαπίστωσαν στο εντός έδρας παιχνίδι που έγινε προ ημερών ότι είναι αποφασισμένος να τα δώσει όλα για να παραμείνει στην κατηγορία.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass