ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ (15.00) ΤΗ ΝΙΚΗ Β. ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΑΝΑΒΛΗΘΕΙΣΑΣ 15ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ 2ου ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

Κρίσιμο παιχνίδι δίνει ο Απόλλωνας

• Τ. Κυριάκος: «Είμαστε στην πρώτη θέση και θέλουμε να παραμείνουμε» • Εκτός δράσης για ένα ακόμα παιχνίδι ο Πέντα, επιστρέφει ο Αγρόδημος, δεν αγωνίζεται ο νεοαποκτηθείς Μουταφτσίσκι

Δημοσίευση: 25 Ιαν 2017 9:19

Κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι στη μάχη της κορυφής δίνει σήμερα ο Απόλλωνας Λάρισας, ο οποίος φιλοξενεί στη Φιλιππούπολη (15.00) τη Νίκη Βόλου, στο πλαίσιο της αναβληθείσας 15ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Το νικηφόρο αποτέλεσμα αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη, στην προσπάθειά της να μην επιτρέψει νέα απώλεια βαθμών, μετά την ισοπαλία στη Λευκάδα την περασμένη Κυριακή και να διατηρήσει τα κεκτημένα.

Ο Αργεντινός μέσος Μαρσέλο Πέντα θα απουσιάσει σε ένα ακόμα παιχνίδι κυρίως για προληπτικούς λόγους, ενώ εκτός αποστολής μαζί με τους Κουρδή, Μάρκου και Γκουντρουμπή έμεινε και ο Γιαννακόπουλος τη θέση του οποίου θα πάρει ο νεαρός επιθετικός Κολοβός. Παράλληλα επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Αγρόδημος που εξέτισε την ποινή του.
Σε ό,τι αφορά στον νεοαποκτηθέντα Βούλγαρο κεντρικό αμυντικό Μουταφτσίσκι, χάνει τη σημερινή αναμέτρηση καθώς το δελτίο του δεν έχει εκδοθεί ακόμα κάτι που αναμένεται να γίνει έως την προσεχή Παρασκευή.
Έτσι στην αποστολή της λαρισινής ομάδας κλήθηκαν οι Φιρινίδης, Σταυράκης, Σάββας, Παπαδόπουλος, Ανδρέου, Χολέβας, Ιορδανίδης, Ιβανίδης, Σουλίδης, Κυριάκος, Κολοβός, Διβανές, Καμπέρης, Συράκος, Σαχινίδης, Καρακατσάνης, Μηνάς, Αγρόδημος και Σκούπρας.

 

ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ Τ. ΚΥΡΙΑΚΟ
Μήνυμα νίκης έστειλε από την πλευρά του ο αρχηγός του Απόλλωνα Λάρισας, Τάσος Κυριάκος, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «είμαστε στην πρώτη θέση και θέλουμε να παραμείνουμε», ενώ αναφέρθηκε και στον φίλαθλο κόσμο τονίζοντας ότι θα ήταν καλό να αγκαλιάσει την προσπάθεια που κάνει φέτος ο Απόλλωνας, ο οποίος είναι η δεύτερη ομάδα της πόλης.
«Αντιμετωπίζουμε το κάθε παιχνίδι με απόλυτη σοβαρότητα. Είμαστε στην πρώτη θέση και θέλουμε να παραμείνουμε. Σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Την περασμένη Κυριακή δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, αλλά σημασία έχει ότι καταφέραμε έστω και προς το τέλος να αποτρέψουμε την ήττα που θα μας επηρέαζε σημαντικά και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα μέχρι το τέλος και για μένα είναι πολύ σημαντικό αν δεν κερδίζεις τουλάχιστον να μην χάνεις.
Το παιχνίδι αυτό όμως πέρασε στο παρελθόν. Τώρα επιστρέφουμε στην έδρα μας και αν είμαστε σοβαροί και παίξουμε όπως πρέπει, πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και θα είμαστε εμείς αυτοί που θα χαμογελάσουμε στο τέλος.
Πιστεύω ότι σ’ αυτό θα συμβάλει και ο κόσμος με την παρουσία του. Είναι ένα Θεσσαλικό ντέρμπι και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Ο Απόλλωνας είναι η δεύτερη ομάδα της πόλης και καλό θα ήταν ο κόσμος να αγκαλιάσει την προσπάθειά μας» είπε χαρακτηριστικά ο Τάσος Κυριάκος.
Κάλεσμα προς τους φιλάθλους της Λάρισας απηύθυνε για το σημερινό παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου και η διοίκηση του Απόλλωνα, τονίζοντας ότι «ο Απόλλωνας ως αναπόσπαστο κομμάτι της ποδοσφαιρικής Λάρισας χρειάζεται τη μαζική στήριξη και συμπαράσταση από τους Λαρισαίους φιλάθλους, στη δύσκολη προσπάθεια που θα καταβάλει για να επιστρέψει στις νίκες και να εδραιωθεί στην κορυφή της βαθμολογίας».

 

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (15.00)
Απόλλων Λάρισας-Νίκη Βόλου
Ολυμπιακός Β.-Θεσπρωτός
Πύδνα Κίτρους – Τηλυκράτης
Νεοκαισάρεια –Καραϊσκάκης
Πιερικός – Αστέρας Πετρίτη
Ρήγας Φεραίος – Ελευθεροχώρι

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 14 αγώνες)
Απόλλων Λάρ.    31 -12    34
Ολυμπιακός Β.    24 -7    33
Διαγόρας Σεβαστής    26 -15    32
Πύδνα Κίτρους    22 -9    27
Νίκη Βόλου    18 -9    27
Καραϊσκάκης    12 -6    24
Τηλυκράτης    14 -8    23
Ρήγας Φεραίος    23 -24    18
Θεσπρωτός    14 -17    15
Φιλιππιάδα    9 -20    13
Πιερικός    9 -17    13
Αμβρακία Κωστακίων    11 -21    11
Ιστιαία    13 -23    11
Ελευθεροχώρι    9 -19    10
Αστέρας Πετρίτη    14 -23    10
Νεοκαισάρεια    10 -22    9
*Διαγόρας Σεβαστής, Εθνικός Φιλιππιάδας, Αμβρακία Κωστακίων και Ιστιαία έχουν έναν αγώνα περισσότερο, δηλαδή 15, ενώ Νεοκαισάρεια και Ελευθεροχώρι έναν λιγότερο, δηλαδή 13.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass