ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Βρέθηκε ο αμυντικός για την ΑΕΛ

• Στη Βέροια ίσως σήμερα Σάκης Τσιώλης-Κοσμάς Στράτος

Δημοσίευση: 25 Ιαν 2017 15:30

Η ΑΕΛ σήμερα θα έχει το μυαλό της στη Βέροια και τον εξ αναβολής αγώνα Βέροιας-Ηρακλή για να σταθμίσει τα βαθμολογικά δεδομένα που θα προκύψουν μετά το τέλος της αναμέτρησης που πιθανότατα θα παρακολουθήσει και ο τεχνικός Σάκης Τσιώλης με τον γυμναστή της ομάδας Κοσμά Στράτο για να έχουν μια καλύτερη εικόνα για τον Ηρακλή που θα είναι ο αντίπαλος της λαρισινής ομάδας το ερχόμενο Σάββατο.

Από σήμερα(χθες οι παίκτες είχαν ρεπό) θα αρχίσει η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Ηρακλή όπου ο τεχνικός Σάκης Τσιώλης μετά από αρκετό καιρό μπορεί να υπολογίζει τον Κύπριο Ανδρέα Αβραάμ ενώ είδε τη βελτίωση που είχε ο Βαρέλα και περιμένει ακόμα μεγαλύτερο εγκλιματισμό των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκαν στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.
Στην ΑΕΛ δεν ανησυχούν για τη βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται η ομάδα και πιστεύουν ότι στη συνέχεια του πρωταθλήματος η ομάδα θα ανέβει βαθμολογικά.
Η ουσία είναι ότι το παιχνίδι του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη με τον Ηρακλή αποτελεί «πιλότο» για τη συνέχεια του πρωταθλήματος αφού η λαρισινή ομάδα θα πρέπει να διεκδικήσει την πρώτη της φετινή εκτός έδρας νίκη ενώ ακόμα και η ισοπαλία αν κερδίσει σήμερα η Βέροια ίσως να μην είναι το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Πάντως οι σχεδιασμοί για ενίσχυση της ομάδας συνεχίζονται με τους «βυσσινί» να θέλουν οι πληροφορίες να ενδιαφέρονται για ξένο αμυντικό παίκτη που αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα και μάλιστα με καλή απόδοση. Ήταν από τους καλούς παίκτες όταν αγωνίσθηκε αντίπαλος της ΑΕΛ.
Επίσης συνεχίζεται η προσπάθεια για εξεύρεση ενός επιτελικού μέσου που θα είναι ξένος .
Από κει και πέρα ετοιμάζονται αλλαγές σε διοικητικό και οργανωτικό επίπεδο ενώ υπάρχει μια δυσαρέσκεια από τον κ. Κούγια για τη διαχείριση της ομάδας από ανθρώπους που είναι κοντά της.
Σίγουρα οι αποφάσεις του όσον αφορά στη διοίκηση αναμένονται με ανυπομονησία αφού στις 11 Φεβρουαρίου έχει προγραμματιστεί γενική συνέλευση και τόνισε ότι το βασικό μέλημα θα είναι να υπάρξει εξωστρέφεια.

 

Χρήματα στις ομάδες

Σύμφωνα με πληροφορίες το συνδρομητικό κανάλι που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Σούπερ Λίγκα θα καταβάλει 2.800.000 ευρώ(για όλες τις ομάδες) μέσα στις επόμενες ημέρες, έναντι του ποσού των 4.3 εκατ. που έπρεπε ήδη να καταβληθούν από τις 15 Ιανουαρίου αλλά το συνδρομητικό κανάλι είχε ζητήσει παράταση σχεδόν 30 ημερών.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass