ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΤΟ AEL FC ARENA (15:00)

Νίκη-ανάσα θέλει η ΑΕΛ

• Εκδόθηκε το δελτίο του Ντιέγκο Ρέγες που είναι στην διάθεση του Σάκη Τσιώλη

Δημοσίευση: 04 Φεβ 2017 8:47

Αποφασισμένη να κατακτήσει εύκολα ή δύσκολα τους τρεις βαθμούς και να βελτιώσει τη θέση της στον βαθμολογικό πίνακα, η ΑΕΛ υποδέχεται σήμερα και ώρα 15:00 στο AEL FC ARENA την Κέρκυρα.

Ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και πολύ κρίσιμο παράλληλα, καθώς οι «βυσσινί» θέλουν πάση θυσία τη νίκη, ενώ οι φιλοξενούμενοι και με ισοπαλία θα μείνουν ευχαριστημένοι.
Οι παίκτες της ΑΕΛ με την εμφανισή τους θα προσπαθήσουν να κερδίσουν και πάλι τον κόσμο, που έφυγε απογοητευμένος μετά την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, ένα ματς στο οποίο η λαρισινή ομάδα προβλημάτισε. Καλούνται λοιπόν να αγωνισθούν σήμερα με την πρέπουσα σοβαρότητα και να δείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες.
Αγωνιστικά, δεν υπολογίζονται από τον τεχνικό Σάκη Τσιώλη ο τιμωρημένος Ρέντζας που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες και ο τραυματίας Ντοντό. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Καρδιτσιώτη προπονητή της ΑΕΛ, όπως και ο 27χρονος επιθετικός Ντιέγκο Ρέγες. Η Ομοσπονδία της Ονδούρας απέστειλε τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην Ελληνική Ομοσπονδία και εκδόθηκε το δελτίο του.
Από την ΠΑΕ δεν ανακοινώθηκε η αποστολή, αλλά λογικά η δεκαοκτάδα θα συγκροτηθεί από τους παρακάτω παίκτες: Ξενοδόχοβ, Θεοδωρόπουλο, Μονιάκη, Φάρκα, Τικίτο, Γκόλιας, Φατιόν, Βαρέλα, Μασαλέσα, Κόντορ, Ναζλίδη, Καπό, Αβραάμ, Γκαγιέχο, Τσάκο, Αναστασόπουλο, Ντέλετιτς, Ευμορφίδη, Γκουλουζάντε, Ικάουνιεκς, Ρέγες.
Σημειώνεται πως στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ για αγωνιστικούς λόγους είχαν μείνει εκτός οι: Μασούρας, Λαμπρόπουλος, Κουτογλίδης, Καρατάσιος, Γιοβάνοβιτς, Σουλιώτης, Ουρτάδο, Ναβάρο, Χοτζάλι, Γεωργακόπουλος, Κουτσιανικούλης και Μακρής.
Το βέβαιο είναι ότι ο προπονητής θα κάνει αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αφού σίγουρα θα βρεθούν στο αρχικό σχήμα Αβραάμ και Βαρέλα ενώ υπολογίζονται και οι Ντέλετιτς, Ικάουνιεκς.

 

ΧΩΡΙΣ ΒΕΝΕΤΗ Η ΚΕΡΚΥΡΑ
Ο τεχνικός της Κέρκυρας Μιχάλης Γρηγορίου, δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Λαρισαίου κεντρικού αμυντικού και αρχηγού της ομάδας Τάσου Βενέτη, ο οποίος αποχώρησε από το παιχνίδι με τον Ηρακλή με σφίξιμο στη γάμπα. Επίσης, Ναζίμ και Ντουαλά έχουν προβλήματα τραυματισμών και δεν συμπεριλήφθησαν στην αποστολή, όπως και ο τιμωρημένος Σπίνουλας. Στην αποστολή είναι οι παρακάτω 21 παίκτες: Αραμπατζής, Κουτζαβασίλης, Ντιμιτρόφσκι, Ζαραδούκας, Ιωάννου, Ζορντάο Ντιόγκο, Αντιλέχου, Γεωργίου, Κόντος, Κέβιν Ντιόγκο, Ανδρεόπουλος, Σιόντης, Νίκιτς, Κεϊτά, Ζορμπάς, Γκόμες, Επστάιν, Παμλίδης, Γεωργακόπουλος και Τουράμ.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ
Ο ρέφερι, Πραξιτέλης Ζαχαριάδης από την ΕΠΣ Μακεδονίας, κλήθηκε να διαιτητεύσει την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με την Κέρκυρα, σήμερα στις 15:00 στο AEL FC ARENA. Βοηθοί του θα είναι ο Χρήστος Ακρίβος από ΕΠΣ Αθηνών και ο Λάζαρος Δημητριάδης από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Τέταρτος θα είναι ο Παναγιώτης Συμεωνίδης, από την Ένωση Πιερίας και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Γιώργος Αμυγδαλής από την Ε.Π.Σ. Σερρών.

 

Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΕΛ-ΚΕΡΚΥΡΑ
ΑΕΛ και Κέρκυρα έχουν συναντηθεί έξι φορές συνολικά στο παρελθόν σε επίσημα παιχνίδια, στη Λάρισα. Οι «βυσσινί» έχουν δύο νίκες, τρία ματς έχουν λήξει ισόπαλα και μία φορά κέρδισαν οι «κυανέρυθροι» στις έξι αναμετρήσεις, που έχουν διεξαχθεί επί λαρισινού εδάφους. Στα συνολικά γκολ υπερτερεί η λαρισινή ομάδα με 8-5. Αναλυτικά η προϊστορία των αγώνων της ΑΕΛ με την Κέρκυρα:
29/11/1989     ΑΕΛ-Κέρκυρα     3-1     Κύπελλο Ελλάδας
25/11/2001     ΑΕΛ-Κέρκυρα     0-0     Γ’ Εθνική
21/01/2007     ΑΕΛ-Κέρκυρα     2-2     Α’ Εθνική
31/01/2007     ΑΕΛ-Κέρκυρα     2-0     Κύπελλο Ελλάδας
26/09/2010     ΑΕΛ-Κέρκυρα     1-1     Α’ Εθνική
06/12/2015     ΑΕΛ-Κέρκυρα     0-1     Β’ Εθνική

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Εκτός από τη σημερινή αναμέτρηση ΑΕΛ-Κέρκυρας στο AEL FC ARENA, το παιχνίδι στα Γιάννενα μεταξύ του τοπικού ΠΑΣ και του Παναθηναϊκού ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη δεν έχει περιθώρια για άλλη απώλεια και θα παλέψει για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Σαφώς πιο εύκολο έργο θα έχει ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός, ο οποίος θα υποδεχθεί τον Ηρακλή, ενώ το λογικό φαβορί για τη νίκη είναι και η ΑΕΚ, η οποία θα φιλοξενήσει στο Ολυμπιακό στάδιο τη Βέροια. Τον πρώτο λόγο για τη νίκη έχει και ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το ντέρμπι της Νέας Σμύρνης, μεταξύ των δύο ομάδων έκπληξη της φετινής σεζόν, του Πανιωνίου και της Ξάνθης, οι οποίες «συγκατοικούν» στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Συνοπτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής έχει ως εξής:
• ΣΗΜΕΡΑ
15:00 ΑΕΛ-Κέρκυρα
17:15 Παναιτωλικός-Ατρόμητος
19:30 ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός
• ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ
15:00 ΑΕΚ-Βέροια
17:15 Πανιώνιος-Ξάνθη
17:15 ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης
19:30 Ολυμπιακός-Ηρακλής
• ΔΕΥΤΕΡΑ
19:30 Λεβαδειακός-Πλατανιάς

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 18 αγώνες)
1. Ολυμπιακός    38-9    45
2. ΠΑΟΚ    26-11    32
3. Πανιώνιος    24-14    32
4. Ξάνθη    22-16    32
5. Παναθηναϊκός    21-11    31
6. ΑΕΚ    25-16    26
7. ΠΑΣ Γιάννινα    19-17    26
8. Πλατανιάς    18-20    25
9. Ατρόμητος    19-26    23
10. Αστέρας Τρίπολης    19-25    20
11. Παναιτωλικός    21-25    19
12. Κέρκυρα    15-21    18
13. ΑΕΛ    16-25    16
14. Λεβαδειακός    13-32    14
15. Βέροια    11-28    13
16. Ηρακλής    14-25    13
* Οι ΠΑΟΚ έχει -3 βαθμούς

 

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ
Από το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΛ γίνεται γνωστή η απόφαση ματαίωσης της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 11/02. Αναλυτικά: «Κατόπιν της από 02.02.2017 αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου, ενημερώνονται οι κ.κ. μέτοχοι της εταιρείας για την ματαίωση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης η οποία ήταν προγραμματισμένη για την 11η Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 12 μ.μ. στα γραφεία της εταιρείας στην πόλη της Λάρισας επί της οδού Κύπρου 72.ΑΥΡΙΟ ΠΑΙΖΕΙ Η Κ20 ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ
Αλλαγή προέκυψε στο πρόγραμμα της ΑΕΛ Κ20, που θα υποδεχτεί την αντίστοιχη ομάδα της Κέρκυρας αύριο στο εθνικό στάδιο των Φαρσάλων, στις 11:30 το πρωί στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.
Το συγκρότημα του Μίλτου Ζιάκα, θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά από δύο συνεχόμενες ήττες και να αφήσει στο παρελθόν την κακή εικόνα στην Αγιά (ήττα από το Πλατανιά με 5-0) και το εκτός έδρας παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη και την ήττα από τον Ηρακλή (0-1). Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Αδάμος Κουκούλης , που θα έχει συνεργάτες τους Χρήστο Σούλη και Κωνσταντίνο Τσατσαρώνη, όλοι της ΕΠΣ Λάρισας, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Γεώργιος Παγωνόπουλος (ΕΠΣ Θεσσαλίας).
*Σήμερα αγωνίζεται η Κ15 στο Α.Κ.Emileon με τον Παναιτωλικό (14:45-13η αγων. - διαιτ. Μιχαήλ Τσαμπας-Αιτ/νιας ) και στο ίδιο γήπεδο η Κ17 της ΑΕΛ με τον Παναιτωλικό (14:45-17η αγων.-διαιτ.Αλέξανδρος Γιαννόπουλος-Αχαΐας).

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΗΝΕΙΟΥ 2024
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass