ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ (15.00, ΚΛ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ) ΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ»

Κομβικής σημασίας παιχνίδι για τον ΓΣΛ

• Στο κλειστό του Υμηττού δοκιμάζεται η ΑΕΛ κόντρα στον Αμύντα (17.00) με στόχο τη νίκη που θα τη διατηρήσει στην προνομιούχο πεντάδα

Δημοσίευση: 04 Φεβ 2017 9:21

Ανοίγει σήμερα η αυλαία του β’ γύρου του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α2 Εθνικής (16η αγωνιστική) με τις λαρισινές ομάδες να δίνουν παιχνίδια με μεγάλη βαθμολογική σημασία.

Ο Γυμναστικός υποδέχεται στις 15.00 στο κλειστό της Νεάπολης το Παγκράτι, ενώ η ΑΕΛ αντιμετωπίζει στις 17.00 στο κλειστό του Υμηττού τον Αμύντα. Αναλυτικά:
Μετά το σοκ της περασμένης αγωνιστικής και την άδικη ήττα που υπέστη ύστερα από ένα τραγικό λάθος της διαιτησίας, ο Γυμναστικός ανασυντάσσοντας τις δυνάμεις του υποδέχεται σήμερα το Παγκράτι σ’ ένα κομβικής σημασίας παιχνίδι. Η νίκη για τους «πράσινους» αποτελεί μονόδρομο στην προσπάθειά τους να κάνουν ένα ακόμα βήμα για την επίτευξη του στόχου τους. Απέναντί τους θα βρεθεί η ιστορική αλλά ουραγός ομάδα του Παγκρατίου που μάχεται για να μπει στη ζώνη των πλέι άουτ και να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό.
«Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, κόντρα σε μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς, το οποίο χρειάζεται πολλή προσοχή γιατί όταν σε «βαραίνει» ο χαρακτηρισμός του φαβορί τότε τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα» σχολίασε ο τεχνικός του ΓΣΛ, Στέφανος Πέρκος και πρόσθεσε:
«Το άγχος είναι με την πλευρά μας κι αυτό κάνει ακόμα πιο επικίνδυνη την κατάσταση για εμάς. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, δεν μας έχει επηρεάσει αυτό που έγινε την περασμένη αγωνιστική, δουλέψαμε σε εντατικούς ρυθμούς όλη την εβδομάδα, παίξαμε φιλικό με τον Ερμή Αγιάς για να μοιράσουμε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες και πιστεύω είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της κομβικής αναμέτρησης που έχουμε μπροστά μας με το Παγκράτι».
Αγωνιστικά, το μόνο πρόβλημα που υπάρχει στον ΓΣΛ αφορά στον Βουργιώτη, η συμμετοχή του οποίου κρίνεται αμφίβολη, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες θα τεθούν κανονικά στη διάθεση του Στέφανου Πέρκου, ήτοι Γκιουλέκας, Τόζιος, Συνετός, Νίκολιτς, Κούτρας, Μπέμπης, Γουμενόπουλος, Τσουράκης, Σπυρόπουλος και Χαιρετίδης.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο σημερινός αγώνας του Γυμναστικού με το Παγκράτι άλλαξε ώρα (από 17.00 σε 15.00) μετά από σχετικό αίτημα των φιλοξενουμένων, το οποίο αποδέχθηκε ο ΓΣΛ, λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων και για να μην υπάρξει πρόβλημα στην μετακίνηση της ομάδας από την Αθήνα στη Λάρισα.

 

Η ΑΕΛ
Για το «2 στα 2» κόντρα στον Αμύντα θα παραταχθεί σήμερα στο κλειστό του Υμηττού η ΑΕΛ (οι «βυσσινί» είχαν επικρατήσει στο παιχνίδι του α’ γύρου με 68-63). Η αποστολή της λαρισινής ομάδας βρίσκεται από χθες το βράδυ στην Αθήνα, με τον Γιάννη Παπαχρήστο να αποτελεί το μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα, αφού θα χάσει και αυτό το παιχνίδι λόγω του γνωστού τραυματισμού του στο γόνατο.
Η νίκη είναι το μοναδικό ζητούμενο για τους «βυσσινί» στην προσπάθειά τους να παραμείνουν στη ζώνη των πλέι οφ και σίγουρα η αποστολή τους θα είναι δύσκολη απέναντι σε μία ομάδα που θέλει να σιγουρέψει τη θέση της στην κατηγορία και να μην εμπλακεί σε περιπέτειες.
«Είναι ένα δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι. Ο αντίπαλός μας στηρίζεται στην ομαδικότητα, έχει δύναμη, ενέργεια και ενθουσιασμό στο παιχνίδι του ειδικά μέσα στην έδρα του. Επομένως εμείς δεν πρέπει να παρασυρθούμε και να μείνουμε συγκεντρωμένοι για να φύγουμε με τη νίκη από μια δύσκολη έδρα» είπε ο τεχνικός της ΑΕΛ, Αβραάμ Παπαδόπουλος αναφορικά με τη σημερινή αναμέτρηση.
Στην αποστολή των «βυσσινί» συμπεριλήφθηκαν οι Σαριμπαλίδης, Δεληγεώργης, Τσιλούλης, Πολίτης, Καρατάσιος, Σταμπουλής, Τσούτσος, Μαλτέσιος, Φιλιππόπουλος, Θορστέινσον και Κουβελάς.

 

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
17.00, Καβάλα-Αίολος Αστακού: Γεωργιάδης-Δεσλής-Σιμητόπουλος (Παπαγεωργίου)
16.00, Φάρος-Μαχητές: Ξενικάκης-Χαλαμπαλάκης-Παπαδόπουλος (Μαυρουδής)
17.00, Αμύντας-ΑΕ Λάρισας: Βαρδάλος-Κοτσιμπός-Κωνσταντινίδου (Βιδάλης)
17.00, Χολαργός-Ηρακλής: Τζαφλέρης-Κατραχούρας-Αναστόπουλος Α. (Μαύρος)
16.00, Αρκαδικός-Ηράκλειο: Συμεωνίδης-Παπαθανασίου-Κοντίλης (Κουκάκης)
15.00, ΓΣ Λαρισαίων 1928-Παγκράτι: Παφίλης-Λόρτος-Τζίμα (Σταμάτης)
17.00, Δούκας-Ψυχικό: Ανδρικόπουλος-Θεοδωρόπουλος-Τσαχάκης (Γολεγού)
17.00, Εθνικός-Πανιώνιος Μάνος-Τσώνος-Σκούτας (Καρούσης)

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Πανιώνιος    29    14 -1
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ηρακλής    28    13 -2
Δούκας    28    13 -2
Φάρος Κερατσινίου    25    10 -5
ΑΕ Λάρισας    24    9 -6
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Αίολος Αστακού    24    9 -6
Εθνικός    23    8 -7
Ψυχικό    23    8 -7
Χολαργός    21    6 -9
Αμύντας    21    6 -9
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Μαχητές    21    6 -9
Καβάλα    20    5 -10
Αρκαδικός    20    5 -10
ΓΣ Λαρισαίων 1928    18    3 -12
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ηράκλειο    18    3 -12
Παγκράτι    17    2 -13

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΗΝΕΙΟΥ 2024
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass