Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΝΑΤΗ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (3-1) ΚΑΙ ΟΔΕΥΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ

Κέρδισε το ντέρμπι και «πέταξε» στο +12

*Ήττα σοκ του Δωτιέα στην Αγιά από τον μαχητικό Σμόλικα (0-1) *Στις καθυστερήσεις πήρε τη νίκη ο Οικονόμος (0-1)

Δημοσίευση: 06 Φεβ 2017 11:30

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων ήταν ο μεγάλος νικητής της χθεσινής 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, καθώς κέρδισε στο ντέρμπι κορυφής στη Γιάννουλη, την τοπική Δήμητρα με 3-1 και αύξησε τη διαφορά του στους 12 βαθμούς, αφού ο δεύτερος Δωτιέας Αγιάς υπέστη ήττα-σοκ μέσα στην έδρα του από τον μαχητικό Σμόλικα με 1-0.

Η ουσία είναι ότι η ομάδα του Τάκη Παραφέστα χρειάζεται έναν ακόμα βαθμό για να εξασφαλίσει την κατάκτηση του τίτλου, χωρίς να οδηγηθεί στη διαδικασία των πλέι οφ, όπως προβλέπει η φετινή προκήρυξη. Ήταν η δεύτερη κατά σειρά «εκτός των τειχών» νίκη για τους πρωτοπόρους, μέσα σε μία ακόμα πολύ δυνατή έδρα, που τους επέτρεψε να κάνουν ένα ουσιαστικό βήμα για την επίτευξη του στόχου τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο γήπεδο της Γιάννουλης βρέθηκε χθες μεταξύ άλλων και ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας.

Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης επέστρεψε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Φτίκας (βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα το τελευταίο διάστημα) στις καθυστερήσεις και με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 0-1 στο «Γ. Μητσιμπόνας» κόντρα στη Λάρισα 2012. Η Δόξα Βλαχογιαννίου πέρασε σαν σίφουνας από την Ελασσόνα με το εμφατικό 5-0 επί του ΠΟΕ, στο Αργυροπούλι η τοπική Δόξα νίκησε με ανατροπή τον Αετό Μακρυχωρίου με 2-1, ενώ ο Τύρναβος 2005 μοιράστηκε στη Ν. Πολιτεία τον βαθμό της «λευκής» ισοπαλίας με την Αστραπή.

Τα χαμόγελα επέστρεψαν στο στρατόπεδο του Αετού Αμυγδαλέας που νίκησε μετά από τρία συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, στον Τύρναβο τον τοπικό Αστέρα, ενώ τέλος ο Φαλανιακός πρόσθεσε τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό του κερδίζοντας 2-0 την Αναγέννηση Καλοχωρίου.

Αναλυτικά τα χθεσινά παιχνίδια:

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Δήμητρα Γιάνν.- Αχιλλέας Φ.        1-3

Φαλανιακός – Καλοχώρι    2-0

Αργυροπούλι – Μακρυχώρι          2-1

Π.Ο. Ελασσόνας – Βλαχογιάννι    0-5

Αστραπή Ν.Π. - Τύρναβος 2005   0-0

Αστέρας Τυρν.- Αμυγδαλέα          0-1

Λάρισα 2012 – Οικονόμος  0-1

Δωτιέας Αγιάς – Σμόλικας  0-1

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Αχιλλέας Φ.   52-14  45

Δωτιέας Αγιάς         29-19  33

Οικονόμος     21-16  31

Δήμητρα Γιάνν.        28-18  30

Βλαχογιάννι   26-15  29

Αργυροπούλι 28-25  29

Τύρναβος 2005       19-16  28

Π.Ο. Ελασσόνας      22-23  25

Σμόλικας       25-22  23

Αμυγδαλέα    22-22  22

Καλοχώρι      22-27  20

Φαλανιακός   23-27  18

Λάρισα 2012 14-22  15

Μακρυχώρι   14-27  14

Αστραπή Ν.Π.         12-32  12

Αστέρας Τυρν.         17-47  9

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (11/2, 15:00)

Καλοχώρι - Μακρυχώρι

Βλαχογιάννι – Φαλανιακός

Τύρναβος 2005 - Αργυροπούλι

Αμυγδαλέα - ΠΟ Ελασσόνας

Οικονόμος - Αστραπή Ν. Π.

Σμόλικας - Αστέρας Τυρν.

Αχιλλέας Φ. - Λάρισα 2012

Δωτιέας Αγιάς - Δήμητρα Γιάνν.

ΣΤΟ Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων πέρασε και από τη δυνατή έδρα της Γιάννουλης κερδίζοντας ένα ακόμα ντέρμπι (το δεύτερο έκτος έδρας κατά σειρά) αυτή τη φορά επί της τοπικής Δήμητρας με 3-1. Ήταν ένα παιχνίδι που ουσιαστικά κρίθηκε στο α’ ημίχρονο αφού στο 42’ οι φιλοξενούμενοι είχαν διαμορφώσει το 1-3 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Η ουσία είναι ότι η ομάδα του Τάκη Παραφέστα είχε να αντιμετωπίσει έναν αξιόμαχο αντίπαλο που παρά το τελικό αποτέλεσμα, έδειξε πολύ καλά στοιχεία, ήταν ανταγωνιστικός σε όλο το 90λεπτο, και δημιούργησε δύσκολες καταστάσεις στην περιοχή των φιλοξενουμένων. Γι' αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στον τεχνικό Βασίλη Μπακογιάννη που με μία τόσο νεανική ομάδα κάνει εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα. Ωστόσο η εμπειρία, η αποτελεσματικότητα και η ουσία που είχαν στο παιχνίδι τους οι παίκτες του Αχιλλέα Φαρσάλων ήταν τα στοιχεία που καθόρισαν την εξέλιξη του παιχνιδιού. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι προχώρησαν σε διαχείριση του αποτελέσματος και έκαναν συντήρηση δυνάμεων αφού το 3-1 του πρώτου μέρους τους εξασφάλιζε τη νίκη, ενώ από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για το καλύτερο, αλλά δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν τις επιθετικές τους ενέργειες.

Η ατμόσφαιρα ζεστάθηκε στο 10ο λεπτό όταν η Δήμητρα απείλησε την εστία του Αχιλλέα σε μία διπλή φάση. Αρχικά ο Σπανός από πλάγια δεξιά έβγαλε μία σέντρα, η μπάλα πέρασε παράλληλα από τη γραμμή του τέρματος, στη συνέχεια βγήκε νέα σέντρα, αυτή τη φορά από τα αριστερά και ο αμαρκάριστος στην καρδιά της άμυνας Χατζηγρηγορίου με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Η απάντηση των φιλοξενουμένων δόθηκε στο 20’ όταν ο Ρέψης με κοντινή κεφαλιά ανάγκασε τον τερματοφύλακα Βάιο να διώξει δύσκολα.

Τελικά το σκορ άνοιξε δύο λεπτά αργότερα από την ομάδα της Γιάννουλης. Ο Θώμος εκτέλεσε με δύναμη ένα φάουλ από τον χώρο της μεσαίας γραμμής (από τα 40 περίπου μέτρα), η μπάλα έσκασε πριν τον τερματοφύλακα Ντάλλα, που παρά την προσπάθειά του δεν μπόρεσε να την αποκρούσει, για να γίνει έτσι το 1-0.

Η εξέλιξη αυτή ανάγκασε τους φιλοξενούμενους να αντιδράσουν και μέσα σε τέσσερα λεπτά κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή. Στο 28’ μετά από φάουλ του Νεμπεγλέρα από τα αριστερά, ο Παλάσκας στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα από κοντά στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας σε 1-1, ενώ στο 32’ ο Ρέψης με κοντινό σουτ έγραψε το 1-2.

Στο 42’ ο Παλάσκας κέρδισε πέναλτι, σε ανατροπή μέσα στη μεγάλη περιοχή, το οποίο αξιοποίησε ο Βούλγαρης ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ σε 1-3.

Σε ό,τι αφορά στο δεύτερο μέρος οι καλύτερες στιγμές σημειώθηκαν στο 58’ όταν ένα καλό σουτ του Χατζηγρηγορίου της Γιάννουλης απέκρουσε με δυσκολία ο Ντάλλας, στο 73’ όταν η Δήμητρα κέρδισε φάουλ ελάχιστα έξω από τη μεγάλη περιοχή (εδώ είχαμε κάποιες διαφωνίες από τους γηπεδούχους για το αν η παράβαση ήταν εντός ή εκτός μεγάλης περιοχής) το οποίο εκτέλεσε ο Κοταρέλας, στέλνοντας την πρώτη φορά την μπάλα στο τείχος και τη δεύτερη λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και στο 75’ όταν το φάουλ του Νεμπεγλέρα χτύπησε στη ρίζα της δεξιάς κάθετης δοκού και κατέληξε άουτ.

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Μπουρουζίκας με βοηθούς τους κ. Καρακώστα και Αρχοντή.

Από την πλευρά της η διοίκηση του Αχιλλέα ευχαρίστησε μετά το παιχνίδι τη διοίκηση της Δήμητρας Γιάννουλης και τον πρόεδρο Δημήτρη Καρκατσέλα για την άψογη φιλοξενία και εξέφρασε συγχαρητήρια στους διαιτητές για την πολύ καλή διαιτησία.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Μπακογιάννης): Βάιος, Μπαμπάλης, Αμπατζίδης (63’ Κεραγεώργος), Ντούφας, Εμμανουήλ, Θώμος, Σπανός, Μαντζαφλάρας (46’ Κοταρέλας), Χατζηγρηγορίου, Γκατζούλης, Μπαρούτας (46’ Μπελάγιας).

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Παραφέστας): Ντάλλας, Περήφανος, Κακαζούκης, Κουμπούρας, Οικονόμου, Νεμπεγλέρας, Παλάσκας, Μανιώτης, Ρέψης (69’ Λόλας), Νάστας (78’ Πετράκης), Βούλγαρης (63’ Κοντοβάς).

ΟΡΘΙΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ Ο ΣΜΟΛΙΚΑΣ

Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε ο Σμόλικας Φαλάνης μέσα στην Αγιά επί του Δωτιέα με 1-0, ο οποίος μετά από αυτό το αποτέλεσμα έχασε πολύτιμο έδαφος στη μάχη των πλέι οφ.

Οι φιλοξενούμενοι παρουσίασαν πολύ καλή εικόνα σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που κατά γενική ομολογία προβλημάτισαν με την απόδοσή τους.

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι πέτυχε στο 43’ ο Κακαβίτσης με πέναλτι που καταλογίστηκε σε χέρι του Τσακάλι μέσα στη μεγάλη περιοχή.

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Μπουκουβάλας): Φαρμάκας, Γούτος, Φιλιππούλης, Τσακάλι, Σούλι, Ντακούλας (18’ λ.τ. Ντελής), Νάτσης, Μαλάκος (43’ λ.τ. Μπόντε), Σβερκούλης (55’ Χαλάτσης), Τσιρογιάννης, Τσατσαλίδης.

ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Χατζηλιάδης): Καραναστάσης, Μητρακούλης, Δολιάνης, Κολοβός Κ., Τανάγιας Χρ., Σκούπρας, Κόκρας (86’ Σαμαράς), Τσιρβούλης, Παπαδάμος (80’ Σαλγκάμης), Κακαβίτσης, Δάσσιος (83’ Τανάγιας Γ.).

ΛΥΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ

Με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές του επέστρεψε από το «Γ. Μητσιμπόνας» ο Οικονόμος Τσαριτσάνης ο οποίος πήρε τη νίκη με γκολ στις καθυστερήσεις απέναντι στην Λάρισα 2012.

Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές δεν είχε πολλές φάσεις, καθώς ο κάκιστος αγωνιστικός χώρος του «Γ. Μητσιμπόνας» συνέβαλε αρνητικά στην ποιότητά του.

Στο 59’ ο Μιφτάρι των φιλοξενουμένων με σουτ έστειλε την μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 78’ σημειώθηκε μία αμφισβητούμενη φάση με πρωταγωνιστή τον Καραγκούνη στην οποία οι του Οικονόμου ζήτησαν πέναλτι, όμως ο διαιτητής κ. Τσιτσανούδης έκρινε ότι δεν υπήρχε παράβαση και συνέχισε το παιχνίδι.

Στο 82’ χάθηκε πολύ μεγάλη ευκαιρία για τη Λάρισα 2012. Ο Γεωργούλας βγήκε τετ α τετ αλλά πριν πλασάρει έχασε την ισορροπία του και μαζί την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.

Τελικά στο 90’+1’ σημειώθηκε το γκολ που έκρινε το παιχνίδι. Ήταν μία ενέργεια που ξεκίνησε από τον Χάμο, ο οποίος έβγαλε στον Καραγκούνη, αυτός σέντραρε από δεξιά και ο Φτίκας με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-1.

ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Στεργιάδης): Γεωργούλας Μ., Φλώρος Βαλ., Κίτσιος Παν., Φλώρος Παντ., Φλώρος Παναγ. (55’ Γκόλτσος), Κριεμάδης, Κίτσιος Δ., Γεωργούλας Θ., Καρτσάμπας, Παϊτέρης, Φλώρος Α. (90’ Μπαστούνης).

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κατσάρας): Νούσιας, Μιφτάρι, Λεβέντης Γ. (30’ λ.τ. Δραχαλίβας), Σαπάκος, Μόσχος, Χάμος, Νάνος, Καλφούντζος, Φτίκας, Καραγκούνης (90’+3’ Ντούφας), Πούτας.

ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΗ Η ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ

Απογοητευτικός ο Π.Ο. Ελασσόνας παραδόθηκε «αμαχητί» στη Δόξα Βλαχογιαννίου, που επικράτησε άνετα στο... φαινομενικά τοπικό ντέρμπι με το επιβλητικό 0-5, μέσα στην Ελασσόνα!

Η ομάδα του Π.Ο.Ε. «παγωμένη», προβλημάτισε με την απόδοση της και παίζοντας νωθρά και χωρίς καλή κυκλοφορία της μπάλας, δεν μπόρεσε να χτυπήσει το παιχνίδι.

Μελανό σημείο του αγώνα ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του Ελασσονίτη νεαρού ποδοσφαιριστή Κώστα Μηνά, με κάταγμα στο δεξί του χέρι, μετά από πτώση στο έδαφος. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο νεαρός Ελασσονίτης ποδοσφαιριστής φέρει κατάγματα και σήμερα Δευτέρα θα υποβληθεί σε εγχείριση.

Ίσως, οι συμπαίκτες του επηρεάστηκαν από τον τραυματισμό του και... προφανώς «κόλλησε» και η απόδοσή τους.

Οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν τον έλεγχο του αγώνα, παίζοντας ψυχωμένα και με καλή κυκλοφορία της μπάλας και κατάφεραν να βάλουν στις αποσκευές τους ακόμη ένα πολύτιμο «τρίποντο» για τη συνέχεια.

Φάσεις – γκολ

8΄: Σοβαρός τραυματισμός του νεαρού Κώστα Μηνά του ΠΟΕ, μετά από πτώση στο έδαφος, σε διεκδίκηση της μπάλας. Ο αγώνας διακόπτεται για λίγα λεπτά και ο άτυχος ποδοσφαιριστής με κάταγμα στο δεξί χέρι μεταφέρεται εσπευσμένα στο Κ.Υ. Ελασσόνας και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

21΄: Αριστοτεχνική εκτέλεση κόρνερ από τον «γερόλυκο» των γηπέδων Βρασίδα Κοντοθανάση και η μπάλα στα δίκτυα της εστίας του Γκουτζουρέλα, γράφοντας το 0-1 !

27΄: Οι φιλοξενούμενοι συνεχίζουν να πιέζουν. Από τη δεξιά πλευρά, σουτ του Λιόλιου από καλή θέση φεύγει άουτ.

30΄: Νέα επικίνδυνη επίθεση, όταν ο Βρασ. Κοντοθανάσης από την αριστερή πλευρά σεντράρει, αλλά η κεφαλιά του Ζηρδέλη φεύγει άουτ.

40΄: Ο Τόλιος από την αριστερή πλευρά ξεφεύγει και προχωρά, σεντράρει και ο καιροφυλακτών Ζηρδέλης με κοντινό σουτ γράφει το 0-2, μέσα σε πανηγυρισμούς.

43΄: Κυκλοφορία της μπάλας από τη Δόξα Βλαχογιαννίου, ο Τόλιος δίνει την μπάλα στον Ζηρδέλη, που σουτάρει, με την μπάλα να φεύγει άουτ.

45+ : Ο δραστήριος Λιόλιος με κεφαλιά δίνει την μπάλα στον Τόλιο, που με ωραίο σουτ γράφει το 0-3.

 47΄: «Επίσκεψη» των παικτών του ΠΟΕ στην περιοχή του Βλαχογιαννίου, όταν ο Μπαρλαγιάννης από τη δεξιά πλευρά σεντράρει... αλλά δεν βρέθηκε Ελασσονίτης στην περιοχή και η ευκαιρία χάνεται.

61΄: Επικίνδυνο σουτ του Ματούλα από την αριστερή πλευρά υποχρεώνει τον τερματοφύλακα Χάμο του Βλαχογιαννίου να αποκρούσει σωτήρια σε κόρνερ.

69΄: Πιέζει ο ΠΟΕ για να μειώσει το σκορ. Κεφαλιά του νεοεισελθόντα Μπούσια από καλή θέση, αλλά ο Χάμος έτοιμος μπλοκάρει σωτήρια.

74΄: Ο Λιόλιος με σουτ γράφει το 0-4, "σφραγίζοντας" την άνετη επικράτηση της ομάδας του.

76΄: Το σουτ του Μπαρλαγιάννη αποκρούεται την τελευταία στιγμή σε κόρνερ από τον γκολκίπερ Χάμο.

79΄: Μετά από εκτέλεση φάουλ από τον Τόλιο, ο Σουφχάρας με ωραία κεφαλιά γράφει το 0-5, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

90΄: Επικίνδυνο σουτ του νεοεισελθόντα Θανασούλη αποκρούεται σωτήρια από τον γκολκίπερ Γκουτζουρέλα.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ. Αγγελούλης, Αναστασίου, Τσαπράζης

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Αλεξανδρής): Γκουτζουρέλας, Καρακώστας, Τσένος, Περτζιόνι, Καρλιάμπας, Πάτσης (65΄ Μπούσιας), Μενσούρ, Μπαλαμώτης (56΄ Μάρκου), Μηνάς (13΄ λ.τ. Καραμάνος), Ματούλας, Μπαρλαγιάννης.

ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Φακίτσας): Χάμος, Αλεξίου, Βάλλας, Σουφχάρας, Ιωαννίδης, Αθανασούλης (85΄ Γεωργατζάς), Λιόλιος, Κοντοθανάσης Βρασ., Ζηρδέλης, Κοντοθανάσης Δ. (76΄ Θανασούλης), Τόλιος.

Από την πλευρά της, η διοίκηση της Δόξας Βλαχογιαννίου εκφράζει τη συμπαράστασή της στον τραυματισθέντα ποδοσφαιριστή του ΠΟΕ και του εύχεται ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΚΙΔΗΣ

 

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ

Ο Αετός Μακρυχωρίου ήταν αυτός που προηγήθηκε στο α’ ημίχρονο όμως δύο τραγικά λάθη έδωσαν την ευκαιρία στη γηπεδούχο Δόξα Αργυροπουλίου να κάνει την ανατροπή στην επανάληψη και να πάρει τη νίκη με 2-1.

Μόλις στο 10ο λεπτό ο Τέας μετά από παράλληλη σέντρα του Γκαμπέτα έγραψε το 0-1, ενώ ο ίδιος παίκτης λίγο αργότερα έχασε ευκαιρία για δεύτερο τέρμα.

Η Δόξα έφερε τα πάνω κάτω μέσα σε πέντε λεπτά. Αρχικά στο 60’ ο Τσιάγκος με ψηλοκρεμαστό πλασέ ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο 65’ ο Τσούτσας με πλασέ μετά από πάσα του Τσιάγκου διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Παπανικολάου): Μπαχτσιβάνος Σ/Α, Μπαχτιβάνος Σ/Χ, Καρράς (80’ Βουγιατζής), Κούλπας, Μάρκου, Χατζής (46’ Σιαμαντούρας), Κουτσοκέρας, Ριζούλης (70’ Χαρισούλης), Ζάχος, Τσούτσας, Τσιάγκος.

ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Μπουρνάκας): Μπαταβάνης, Γκαμπέτας, Τίκος, Χριστιανίδης (82’ Τζίκα), Παυλόπουλος, Αργύρης, Τέας, Πάσιος, Δάσσιος, Νικολαΐδης (60’ Μάντζαρης), Θεοχάρης (70’ Φουσίκας).

ΕΙΧΕ ΟΥΣΙΑ, ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Ο Φαλανιακός επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα καθώς επιβλήθηκε της Αναγέννησης Καλοχωρίου με 2-0 και πρόσθεσε τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό του.

Οι «κιτρινόμαυροι» έδειξαν καλύτερα στοιχεία από τον αντίπαλό τους και με πρωταγωνιστή τον Χρ. Λυγούρα, έφτασαν δίκαια στη νίκη.

Το σκορ άνοιξε στο 37’ ο προαναφερόμενος με συρτό σουτ μετά από προσπάθεια και σέντρα του Μαχαίρα, ενώ στο 65’ ο ίδιος ποδοσφαιριστής με κεφαλιά μετά από σέντρα του Παπαγεωργίου σφράγισε τη νίκη της ομάδας του.

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Μιχαλές): Παπαϊωάννου, Μαχαίρας, Βαρσάμης, Κολοβός, Φατούρας, Πανταζής, Λιλολάρι, Αλεξανδρής (60’ Αλατάς Ι.), Παπαγεωργίου (75’ Ντανίκας), Κλούρας (85’ Πανταζής Ηλ.), Λυγούρας Χρ.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ (Κολομητρούσης): Μαρδάνης, Λιούσκας, Κόκοβας, Νεστορίδης, Τσεκούρας, Δάκτυλας (58’ Κονόμι), Σαμπάνης (80’ Μάρκου), Σαΐτης, Τσάτας, Μπούνα (72’ Μακρής), Τσιαντούλης.

«ΛΕΥΚΗ» ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στη Ν. Πολιτεία ανάμεσα στην τοπική Αστραπή και τον Τύρναβο 2005. Οι γηπεδούχοι είχαν ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο στο οποίο δημιούργησαν ευκαιρίες, ενώ στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές και είχαν τις δικές τους καλές στιγμές. Τελικά καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που είχε κι έτσι το 0-0 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος.

ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Τσότσος): Μπρέλλας, Γιαγιάκος, Χασιώτης, Παπαμάνος, Σιάρκος, Μπατζέλας, Βενέτης, Καλτσάς (80’ Ραμάι), Αλεξόπουλος (46’ Μπέτσης), Κυριάκος, Φούντας.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Λόλας-Φτεργιώτης): Γραβάνης, Γκαμπέτας, Ροντούλης, Καρακάνος, Αυλογιάρης, Βλιώρας, Ντονούδης (70’ Γανός), Καλέσης Αχ. (65’ Μπάκος), Γκαντρής (80’ Κοκόμπελης), Τζιόλας, Πατσιωτός.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑ

Τη χαρά της νίκης μετά από τρία διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα γεύθηκε χθες στον Τύρναβο ο Αετός Αμυγδαλέας ο οποίος επικράτησε του τοπικού Αστέρα με 1-0.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 50’ ο Υφαντής με δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Οι γηπεδούχοι που προσπάθησαν για το καλύτερο και δημιούργησαν ευκαιρίες είχαν δοκάρι στο 30’ με τον Σπ. Γκαραγκούνη, ενώ στο 38’ ήταν η σειρά των φιλοξενουμένων με τον Πίρε να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι.

Η διοίκηση του Αετού ευχαρίστησε τη διοίκηση του Αστέρα για την άψογη φιλοξενία και συνεχάρη τους διαιτητές για την πολύ καλή διαιτησία.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ (Παπακωνσταντίνου): Παναγιωτόπουλος, Γκαραγκούνης Χαρ., Πάσιος Β., Λάζος, Γαλάνης, Τάκης (65’ Γκαραγκούνης Ε., 80’ λ.τ. Φουντούνας), Καρακώστας, Γκαραγκούνης Σπ., Μπαντής, Γκαραγκούνης Ελ., Τσακίρης Κ.

ΑΕΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ (Λιάπης): Κωνσταντίνου, Κορλός, Ευαγγελούλης, Πρίφτης (46’ λ.τ. Σκούπρας), Πολύζος, Υφαντής, Αντωνόπουλος, Καρβούνης, Ανδριανόπουλος (60’ Λουκανίκας), Πίρε, Δημητρέλης (48’ λ.τ. Κουρούκας).

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass