ΚΑΤΑΡΤΙΣΤΗΚΑΝ ΧΘΕΣ ΣΤΟ «ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΕΙΟ»

Οι όμιλοι στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου εργαζομένων

• Το πρωτάθλημα ξεκινάει στις 20 Φεβρουαρίου

Δημοσίευση: 08 Φεβ 2017 11:20

Πραγματοποιήθηκε χθες στην αίθουσα του «Χατζηγιάννειου» Πνευματικού Κέντρου η καθιερωμένη συγκέντρωση των υπευθύνων των ομάδων, για το 33ο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου των Εργαζομένων.


Σκοπός της συγκέντρωσης ήταν ο καταρτισμός των ομίλων για τη νέα αγωνιστική περίοδο, η κλήρωση της 1ης φάσης του κυπέλλου, αλλά και η ανταλλαγή απόψεων για την καλύτερη διεξαγωγή του πρωταθλήματος.
Στη συγκέντρωση ήταν ο υπεύθυνος Αθλητισμού, δημ. σύμβουλος κ. Κωσταρόπουλος Γιώργος και ο προϊστάμενος του Αθλητικού Τμήματος κ. Τσίρκας Στέλιος οποίοι καλωσόρισαν και ευχήθηκαν καλή αγωνιστική χρονιά στους υπευθύνους των ομάδων.
O κ. Κωσταρόπουλος τόνισε ότι «ο σκοπός του πρωταθλήματος των εργαζομένων δεν είναι ο πρωταθλητισμός αλλά ο αθλητισμός. Οι παίκτες πρέπει να χαίρονται τα παιχνίδια, να διασκεδάζουν, ενώ συγχρόνως τους δίνεται η δυνατότητα εδώ και τριάντα ένα χρόνια, να αθλούνται με το άθλημα που αγαπάνε.
Σκοπός της δημοτικής αρχής είναι η εξάπλωση του μαζικού αθλητισμού και σε άλλα αθλήματα και γυμναστήρια της πόλης μας και θα είναι κοντά σε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αθλούμενοι στα προγράμματα του Δήμου.
Ήδη φέτος θα γίνει ανακατασκευή σε τέσσερα γήπεδα ποδοσφαίρου (Γ. Μητσιμπόνα Α’, Νεάπολης Α’Δ. Κουκουλίτσιου-Δ. Μουσιάρη και Θεσσαλικού) αλλά και στο πρόγραμμά μας είναι να τοποθετηθεί παρκέ και σε άλλα τρία σχολικά γυμναστήρια».
Εκ μέρους των υπευθύνων των ομάδων ζητήθηκε να δοθεί μεγαλύτερη προώθηση του πρωταθλήματος του ποδοσφαίρου και αν είναι δυνατόν οι τελικοί να διεξαχθούν στο Αλκαζάρ, κάτι που ο κ. Κωσταρόπουλος είπε ότι είναι εφικτό.
Κατόπιν έγινε η κλήρωση του πρωταθλήματος όπου οι ομάδες χωρίστηκαν σε τρεις ομίλους των τεσσάρων ομάδων και η κλήρωση της 1ης φάσης του κυπέλλου.

 

1ος Όμιλος: Αρτοποιοί, Εργαζ. Μηχανικού, Δήμος, Απολλώνειο
2ος Όμιλος: ΤΕΕ, ΠΥΛ, Τοπογράφοι, Λογιστές
3ος Όμιλος: Αστυνομία, Αργυροχρυσοχόοι, ΕΥΦΛ

 

1η Φάση Κυπέλλου
Απολλώνειο-Αστυνομία
Εργαζ. Μηχανικού-Τοπογράφοι
Αρτοποιοί-Αργυρ/χόοι
* Οι αγώνες του πρωταθλήματος θα αρχίσουν τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου.
Παρακαλούνται οι υπεύθυνοι των ομάδων να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την έκδοση αθλητικών δελτίων.
Περισσότερες πληροφορίες στην γραμματεία του αθλητικού τμήματος στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο, Ρούσβελτ 59-1ος όροφος και στο τηλ. 2410 235260 κ. Καταραχιά Βασίλη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΗΝΕΙΟΥ 2024
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass