ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΔΩΣΑΝ ΧΘΕΣ ΑΕΛ ΚΑΙ ΓΣΛ

Τσέκαραν τις δυνάμεις τους

*Επέστεψε σε αγωνιστικούς ρυθμούς ο Παπαχρήστος για τους «βυσσινί» Πρόβλημα για τους «πράσινους» με Γκιουλέκα, Μπέμπη που δεν αγωνίστηκαν λόγω τραυματισμού

Δημοσίευση: 09 Φεβ 2017 10:00

Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα έδωσαν χθες στο κλειστό της Νεάπολης ΑΕΛ και ΓΣΛ (το δεύτερο σε διάστημα τριών εβδομάδων) με στόχο να τσεκάρουν την αγωνιστική τους ετοιμότητα, ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής.

Οι δύο Λαρισινές ομάδες μπαίνουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για τα μεγάλης βαθμολογικής σημασίας παιχνίδια που δίνουν το προσεχές Σάββατο, η μεν ΑΕΛ στο κλειστό της Νεάπολης με τον Χολαργό, ο δε Γυμναστικός στην Κρήτη με το Ηράκλειο.

Στο στρατόπεδο των «βυσσινί» επικρατεί ικανοποίηση από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα και κυρίως από τον βαθμό ετοιμότητας, με τον τεχνικό Αβραάμ Παπαδόπουλο να δηλώνει ότι «βρισκόμαστε σε καλό επίπεδο». Το θετικό για την ΑΕΛ είναι ότι επέστρεψε σε αγωνιστικούς ρυθμούς ο Παπαχρήστος, που απουσίαζε το τελευταίο διάστημα λόγω τραυματισμού και θα δώσει κανονικά το «παρών» στο δύσκολο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Χολαργό.

«Προετοιμαζόμαστε με μεγάλη διάθεση για ένα παιχνίδι που θα είναι δύσκολο. Ο Χολαργός το τελευταίο διάστημα έχει μεταμορφωθεί προς το καλύτερο και δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα του α’ γύρου» σχολίασε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Για τον Γυμναστικό τα προβλήματα διογκώνονται και ο πονοκέφαλος για τον τεχνικό Στέφανο Πέρκο γίνεται πιο δυνατός, καθώς στο χθεσινό φιλικό δεν αγωνίστηκαν οι τραυματίες Γκιουλέκας και Μπέμπης. Η κατάσταση των δύο παικτών θα εκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες από το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου, ωστόσο παραμένει ακόμη άγνωστο το πότε θα επιστρέψουν. Πάντως με τα μέχρι στιγμής δεδομένα η συμμετοχή τους στο παιχνίδι στο Ηράκλειο χαρακτηρίζεται αμφίβολη.

Η απουσία των δύο προαναφερόμενων από το χθεσινό φιλικό έδωσε τη δυνατότητα στον τεχνικό Στέφανο Πέρκο να χρησιμοποιήσει για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα παίκτες που δεν έχουν μεγάλη συμμετοχή στα επίσημα παιχνίδια όπως οι Συνετός, Χαιρετίδης και Βουργιώτης, ενώ χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Γουμενόπουλος.

Η αποστολή των «πρασίνων» θα αναχωρήσει το πρωί του Σαββάτου αεροπορικώς από τη Θεσσαλονίκη για το Ηράκλειο.

«Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα κρίσιμο παιχνίδι. Θεωρώ, όσο και αν φαίνεται οξύμωρο, ότι φαβορί είναι το Ηράκλειο γιατί παίζει ίσως το τελευταίο του χαρτί» είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Πέρκος σχολιάζοντας τον αγώνα του Σαββάτου.

Κ. ΔΑΣΤΑΒΡΙΔΗΣ: «ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ

ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΣΛ»

Ενόψει της δύσκολης συνέχειας και με αφορμή την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα προκειμένου να κερδίσει το στοίχημα της παραμονής, ο πρόεδρος του Γυμναστικού, Κώστας Δασταβρίδης, έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Ο Γυμναστικός απέδειξε ότι δεν πτοείται και δεν επηρεάζεται ποτέ από εξωτερικούς παράγοντες και από «τρικλοποδιές». Είναι ένας μεγάλος σύλλογος, την ιστορία του οποίου σέβεται όλος ο μπασκετικός κόσμος και αυτή την ιστορία καλούμαστε να υπερασπιστούμε μέχρι τελευταίας ρανίδας, σε αυτόν τον τεράστιο αγώνα που κάνουμε φέτος κόντρα σε πολλές δυσκολίες, προκειμένου να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων.

Στον ΓΣΛ αξίζουν τα καλύτερα και εμείς, παίκτες, προπονητές και διοίκηση μαζί με τους γνήσιους φιλάθλους του Γυμναστικού, είμαστε εδώ για να παλέψουμε μέχρι τέλους προκειμένου να φέρουμε τον ιστορικό αυτόν σύλλογο εκεί που ανήκει.

Έχουμε μεγάλη απόσταση μπροστά μας ακόμη να καλύψουμε και υποσχόμαστε ότι θα δώσουμε όλοι μας, ο καθένας από το πόστο του, τον καλύτερό μας εαυτό για να ολοκληρώσουμε την αγωνιστική περίοδο με αξιοπρέπεια.

Ευχόμαστε δε, να συνεχίσουν να γίνονται μεγάλες «μάχες» στο πρωτάθλημα και όλες οι ομάδες να κρατούν ψηλά το επίπεδο δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό.

Ευχαριστούμε, τέλος, όλους τους Λαρισαίους φιλάθλους που αγαπάνε το μπάσκετ και τον Γυμναστικό και ευχόμαστε να συνεχίσουν να βρίσκονται στο πλευρό μας».

ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ

Ο ΘΟΡΣΤΕΪΝΣΟΝ ΤΗΣ ΑΕΛ

Ο σέντερ της ΑΕΛ, Θορστέινσον είναι ο φόβος και ο τρόμος για κάθε αντίπαλο στις εναέριες μονομαχίες μετρώντας 26 τάπες και παραμένει σταθερά στην πρώτη θέση στην κατηγορία αυτή. Αναλυτικά οι καλύτεροι ανά κατηγορία:

Πόντοι: Κυρίτσης (Δούκας) 303, Κόκκαλης (Εθνικός) 285, Καράμπουλας (Φάρος) 284, Μιλόσεβιτς (Χολαργός) 258, Ρούμπιο (Δούκας) 246.

Ριμπάουντ: Ρούμπιο (Δούκας) 144, Μαχαίρας (Εθνικός) 144, Τζουγκαράκης (Αρκαδικός) 138, Λώλας (Ηράκλειο) 128, Τζαβαρά (Μαχητές) 127.

Ασίστ: Νίκου (Ψυχικό) 126, Γκαγκαλούδης (Ηρακλής) 97, Μιλόσεβιτς (Χολαργός) 90, Κούτρας (ΓΣ Λαρισαίων 1928) 82, Κουκάς (Δούκας) 77.

Κλεψίματα: Νίκου (Ψυχικό) 32, Καρύδας (Πανιώνιος) 30, Γκαγκαλούδης (Ηρακλής) 27, Προδρόμου (Αρκαδικός) 25, Κούτρας (ΓΣ Λαρισαίων 1928) 23.

Τάπες: Θορστεϊνσον (ΑΕΛ) 26, Σκλήβας (Καβάλα), 21, Παπαδιονυσίου (Αίολος Αστακού) 13, Αντωνάκης (Εθνικός) 13, Κουτρούλιας (Χολαργός) 12.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass