ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ

Εκδήλωση του Κεραυνού Δέντρων σε συνεργασία με το «SAVE Μ.ΟΡ.Α.Σ.»

Δημοσίευση: 11 Φεβ 2017 7:27

Μια πρωτόγνωρη, όσο και γεμάτη από ανθρώπινη ευαισθησία πρωτοβουλία, πήρε η διοίκηση του ποδοσφαιρικού σωματείου Κεραυνός Δέντρων, που απέχει πολύ από την οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα, αλλά δίνει έντονα το στίγμα της αμέριστης προθυμίας για κοινωνική πολιτική, που προφανώς διακατέχει τους υπεύθυνους του ποδοσφαιρικού σωματείου που πήραν την πρωτοβουλία αυτή.


Συγκεκριμένα, η διοίκηση του Κεραυνού Δένδρων, στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής της θα πραγματοποιήσει αύριο Κυριακή, αμέσως μετά τον αγώνα με τον Άρη Κουλουρίου, μια εκδήλωση προς τιμήν του σωματείου «SAVE M.OΡ.A.Σ.». Για τον λόγο αυτό καλεί όλους τους φιλάθλους, στις 17:30 να παρευρεθούν στο καφενείο των Δένδρων, για να ενημερωθούν για τη δράση του σωματείου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα «SAVE Μ.ΟΡ.ΑΣ.», ως προς τη διαδικασία δωρεάς μυελού των οστών.
Επίτιμοι καλεσμένοι της εκδήλωσης θα είναι οι υπεύθυνοι του οργανισμού SAVE M.OΡ.AΣ, οι οποίοι θα ενημερώσουν λεπτομερώς τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση, για τη δράση τους και θα απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις που θα υποβληθούν.
Η ΕΠΣΛ, που από την ίδρυση του σωματείου «SAVE - Μαζί Οραματιζόμαστε Αφύπνιση Συνείδησης», στηρίζει τις προσπάθειές του, καλεί όλους τους φιλάθλους του Νομού που θα έχουν τη δυνατότητα αύριο το απόγευμα, να παραβρεθούν και να παρακολουθήσουν την ενδιαφέρουσα αυτή εκδήλωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass