ΟΙ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ (17.00, ΚΛ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ) ΤΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΕΝΟ ΧΟΛΑΡΓΟ

ΑΕΛ: Νίκη με φόντο την πεντάδα

• Α. Παπαδόπουλος: «Ο αγώνας θα είναι πολύ δύσκολος καθώς ο αντίπαλος θα προσπαθήσει να μας βγάλει εκτός ρυθμού» • Αύριο στο Ηράκλειο (16.00) παίζει ο Γυμναστικός

Δημοσίευση: 11 Φεβ 2017 9:25

Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας παιχνίδια δίνουν σήμερα και αύριο, ΑΕΛ και Γυμναστικός αντίστοιχα, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α2 Εθνικής.

Οι «βυσσινί» υποδέχονται σήμερα στο κλειστό της Νεάπολης (17.00) τον Χολαργό, ενώ αύριο στις 16.00, ο Γυμναστικός θα αντιμετωπίσει στο Ηράκλειο την ομώνυμη ομάδα.
Αναλυτικά:
Μετά από δύο διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα, η ΑΕΛ θέλει να επιστρέψει στις νικηφόρες εμφανίσεις και να καλύψει το χαμένο έδαφος στον βαθμολογικό πίνακα, με φόντο την προνομιούχο πεντάδα. Οι «βυσσινί» παρουσιάζονται αποφασισμένοι να πετύχουν το στόχο τους και να πάρουν μία νίκη που μπορεί να τους φέρει ξανά σε θέση πλέι οφ (σε συνάρτηση φυσικά με το αποτέλεσμα του ντέρμπι ανάμεσα στον Αστακό και το Κερατσίνι).
Το έργο των παικτών της λαρισινής ομάδας μόνο εύκολο δεν θα είναι καθώς όπως επισήμανε στην «Ε» ο τεχνικός Αβραάμ Παπαδόπουλος «ο Χολαργός είναι μία επικίνδυνη και ταλαντούχα ομάδα η οποία δεν ξεκίνησε καλά στο πρωτάθλημα, αλλά το τελευταίο διάστημα με την έλευση του προπονητή Στέργιου Κουφού έχει βελτιωθεί πολύ (σ.σ. προέρχεται από το εκπληκτικό 109-75 επί του Ηρακλή), έχει αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού, πηγαίνει σε γρήγορες επιθέσεις και θα προσπαθήσει να μας βγάλει εκτός ρυθμού και να μας αναγκάσει να πάμε σε βεβιασμένες ενέργειες. Το παιχνίδι δεν θα έχει καμία σχέση με εκείνο του α’ γύρου. Από την πλευρά μας έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και θα είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε κατάσταση δημιουργηθεί. Πρέπει να επιδείξουμε συγκέντρωση, ηρεμία και αποφασιστικότητα καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα» κατέληξε ο τεχνικός της ΑΕΛ, ο οποίος θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του που είναι οι Σαριμπαλίδης, Δεληγεώργης, Τσιλούλης, Πολίτης, Καρατάσιος, Σταμπουλής, Τσούτσος, Μαλτέσιος, Φιλιππόπουλος, Θορστέινσον, Παπαχρήστος και Κουβελάς.

 

Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ
Ένα ακόμα κομβικής σημασίας παιχνίδι δίνει αύριο (16.00) ο Γυμναστικός αυτή τη φορά στο Ηράκλειο με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα. Περιθώρια απώλειας βαθμών δεν υπάρχουν για τους «πράσινους» απέναντι σε μία ομάδα που βρίσκεται πιο χαμηλά στη βαθμολογία και την οποία πρέπει να την κρατήσουν σε απόσταση προκειμένου να μην εμπλακούν σε νέες περιπέτειες. Η αποστολή της λαρισινής ομάδας θα είναι εξαιρετικά δύσκολη καθώς η νίκη αποτελεί μονόδρομο και για τους γηπεδούχους που χαρακτηρίζουν το παιχνίδι ως «παιχνίδι χωρίς αύριο».
Η αποστολή του ΓΣΛ αναχωρεί σήμερα στις 8.00 το πρωί αεροπορικώς από τη Θεσσαλονίκη και θα προπονηθεί το απόγευμα στο Ηράκλειο. Οι Γκιουλέκας και Μπέμπης συνεχίζουν να νιώθουν κάποιες μικροενοχλήσεις, ωστόσο θα τεθούν στη διάθεση του Στέφανου Πέρκου μαζί με τους Τόζιο, Συνετό, Νίκολιτς, Κούτρα, Τσουράκη, Σπυρόπουλο, Βουργιώτη και Χαιρετίδη που αποτελούν την αποστολή.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΙΗΜΕΡΟΥ
• Σήμερα (17.00)
Αίολος Αστακού-Φάρος Κερατσινίου
Μαχητές-Αμύντας
ΑΕΛ-Χολαργός
Ηρακλής-Αρκαδικός (κ. θ.)
Παγκράτι-Δούκας
Ψυχικό-Εθνικός
Πανιώνιος-Καβάλα
• Αύριο (16.00)
Ηράκλειο-ΓΣ Λαρισαίων 1928

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Πανιώνιος    31    15-1
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Δούκας    30    14-2
Ηρακλής    29    13-3
Φάρος Κερατσινίου    27    11-5
Αίολος Αστακού    26    10-6
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
ΑΕ Λάρισας    25    9-7
Εθνικός    24    8-8
Ψυχικό    24    8-8
Χολαργός    23    7-9
Αμύντας    23    7-9
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Αρκαδικός    22    6-10
Μαχητές    22    6-10
Καβάλα    21    5-11
ΓΣ Λαρισαίων 1928    20    4-12
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ηράκλειο    19    3-13
Παγκράτι    18    2-14

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass