ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ

Ένα παιχνίδι, μία κατηγορία

*Μοναδικός απόντας θα είναι ο εγχειρισμένος Ντοντό

Δημοσίευση: 14 Φεβ 2017 15:43

Ένα παιχνίδι μία κατηγορία παίζει η ΑΕΛ την ερχόμενη Δευτέρα στις 19.30 κόντρα στον Λεβαδειακό και καλό είναι οι οποιεσδήποτε αντιπαραθέσεις να ξεπερασθούν σύντομα ώστε η ομάδα να παίξει το καλύτερο δυνατό παιχνίδι της με έναν αντίπαλο που αγωνίζεται και αυτός να παραμείνει στην κατηγορία.

Νομίζουμε ότι οι σημερινές επιστολές πρέπει να είναι οι τελευταίες οποιουδήποτε κύκλου αντιπαραθέσεων αφού προέχει για όλους να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία και αυτός είναι ο βασικός στόχος. Αυτή τη στιγμή αναγκαίο είναι να επικρατήσει η ηρεμία και η συγκέντρωση για ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδηθεί, να σταματήσει άμεσα κάθε κύκλος αντιπαραθέσεων και πλέον όλοι να ασχολούνται με το πώς οι «βυσσινί» θα φθάσουν στον στόχο τους.

Η εσωστρέφεια μπορεί να περιμένει και δεν πρέπει να «πληγώσει» την ΑΕΛ στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Από σήμερα πιστεύουμε οι κάθε είδους αντιπαραθέσεις πρέπει να σταματήσουν και όλοι να στραφούν στο αγωνιστικό τμήμα που δίνει τον πιο δύσκολο αγώνα της χρονιάς.

Μπορεί με βάση τις χθεσινές επιστολές που δημοσιεύουμε να δημιουργηθεί ένα «κουβάρι» αλυσιδωτών αντιδράσεων που μόνο άσχημο αποτέλεσμα να μπορούν να φέρουν στην ομάδα. Προέχει λοιπόν ο αγώνας με τον Λεβαδειακό.

Χθες ο τεχνικός Σάκης Τσιώλης έκανε στους παίκτες του ανάλυση του αγώνα με τον Ολυμπιακό και τους επεσήμανε τα λάθη με κυριότερο το γεγονός ότι αντί να πιέσουν ψηλά έκαναν λάθη μέσα στην περιοχή και έδωσαν την ευκαιρία στην πειραϊκή ομάδα πολύ γρήγορα να προηγηθεί με 2-0 και ουσιαστικά να δείξει μια εικόνα πολύ άσχημη η ΑΕΛ.

Στο μεταξύ αρχίζει να ανεβάζει στροφές και ο νεαποκτηθείς Αγκάνοβιτς που μέχρι τώρα στις προπονήσεις έχει δείξει θετικά δείγματα γραφής και ο Σάκης Τσιώλης περιμένει να τον δει στον φιλικό αγώνα με την ομάδα Κ20 που θα γίνει εκτός απροόπτου την Πέμπτη.

Το ευχάριστο είναι ότι όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του προπονητή πλην του εγχειρισμένου Ντοντό. Ο Ντέλετιτς εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής ημέρας. Επίσης, στο μεγαλύτερο μέρος συμμετείχε και ο Μανώλης Μονιάκης που από σήμερα μπαίνει επίσης κανονικά στο προπονητικό πρόγραμμα. Ο Νίκος Αναστασόπουλος έχει μια διάταση και έκανε ατομικό, αλλά δεν εμπνέει ανησυχία, ενώ εκτός μένει για ένα διήμερο μόνο ο Νίκο Βαρέλα, λόγω κάκωσης στο γαστροκνήμιο (γάμπα).

Ο ΤΣΙΩΛΗΣ ΕΙΔΕ ΗΡΑΚΛΗ-ΑΕΚ

Δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη που δίνει για να μπει στην πεντάδα άφησε στο «Καυταντζόγλειο» η ΑΕΚ. Η Ένωση διατήρησε για 7ο ματς το αήττητο (σε όλες τις διοργανώσεις), αλλά αναδείχθηκε ισόπαλη, 2-2, με τον Ηρακλή, στην αναμέτρηση με την οποία έπεσε η «αυλαία» της 20ής αγωνιστικής της Super League που έγινε υπό το βλέμμα του τεχνικού της ΑΕΛ Σάκη Τσιώλη.

Η Ένωση προηγήθηκε με τον Βάργκας στο 19’, αλλά δέχτηκε δύο γκολ στη συνέχεια (μετά από 6 παιχνίδια που είχε διατηρήσει ανέπαφη την εστία της), το πρώτο στο 39’ από τον Περόνε και το δεύτερο στο 64’ από τον Μοντέιρο. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 76’ ο Χριστοδουλόπουλος. Με 10 παίκτες τελείωσε το ματς η ΑΕΚ, λόγω αποβολής του Μπακάκη στο 81’.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Χουάντερσον, Στάμου, Τζανετόπουλος, Αργυρόπουλος, Σαραμαντάς, Ιντζόγλου, Δώνης (79' Πασάς), Λεοζίνιο, Μοντέιρο (83' Αγγελόπουλος), Κούρος (85' Γροντής), Περόνε

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Γκάλο (31' Μπακάκης), Ντίντακ, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Γιόχανσον (70' Αϊντάρεβιτς), Σιμόες, Πέκχαρτ, Μάνταλος, Βάργκας (60' Αραούχο), Χριστοδουλόπουλος

*Στις αναμετρήσεις της 20ής αγωνιστικής στη Super League σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:

Βέροια-Πανιώνιος    0-1

Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος      0-1

Ολυμπιακός-ΑΕΛ     2-0

Κέρκυρα-Λεβαδειακός       1-0

Πλατανιάς-ΠΑΣ Γιάννινα     3-3

Ξάνθη-ΠΑΟΚ 0-0

Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός         4-0

Ηρακλής-ΑΕΚ          2-2

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(Σε 20 αγώνες)

1. Ολυμπιακός        51

2. Πανιώνιος  38

3. ΠΑΟΚ       36

4. Παναθηναϊκός      35

5. Ξάνθη       33

6. ΑΕΚ          30

7. Πλατανιάς 29

8. ΠΑΣ Γιάννινα       28

9. Ατρόμητος 26

10. Παναιτωλικός     22

11. Κέρκυρα  22

12. Αστέρας Τρίπολης       20

13. ΑΕΛ        17

14. Λεβαδειακός      14

15. Ηρακλής  14

16. Βέροια    13

* Ο ΠΑΟΚ έχει -3 βαθμούς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass