ΤΡΟΧΑΙΟ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ

Λαχτάρησε στην Υλίκη, μετάνιωσε για τις μετοχές…

Δημοσίευση: 15 Φεβ 2017 14:21

Λαχτάρησε προχθές τη νύχτα ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας-που ενεπλάκη σε τροχαίο κοντά στην Υλίκη - και λίγες ώρες αργότερα, δήλωσε σε τοπικό ραδιόφωνο, ότι μετάνιωσε, και δεν πουλάει τις μετοχές της ΑΕΛ,

όπως είχε ανακοινώσει μετά τον αγώνα με την Κέρκυρα! Πιο συγκεκριμένα: Σε τροχαίο ατύχημα, κοντά στην λίμνη Υλίκη, ενεπλάκη λίγο μετά μεσάνυχτα προχθές, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας, που κινούνταν με το ΙΧ του από τη Λάρισα προς την Αθήνα. Για άγνωστο λόγο και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες –που ερευνά η Τροχαία- το σκούρο Audi που οδηγούσε καρφώθηκε στο πίσω μέρος προπορευόμενου φορτηγό Λαρισαϊκής μεταφορικής εταιρίας. Ευτυχώς όμως, από τη σύγκρουση δεν τραυματίσθηκε ο ίδιος, ούτε νεαρή συνεπιβάτης του, ενώ προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στο αυτοκίνητό του. Στον τόπο του ατυχήματος έσπευσαν αμέσως πλήρωμα του ΕΚΑΒ και περιπολικό της αστυνομίας από την Αστυνομικό Τμήμα Θήβας και επιλήφθηκαν του συμβάντος. Ο Λαρισαίος οδηγός του φορτηγού, βοήθησε τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ και τη συνεπιβάτιδά του να βγουν από το κατεστραμμένο αυτοκίνητο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε» , ο ιδιοκτήτης του, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Αλ. Κούγια και του ευχήθηκε να ξεπεράσει γρήγορα το σοκ του ατυχήματος.

*Λίγες ώρες αργότερα –ανήμερα δηλαδή του Αγίου Βαλεντίνου…- ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, δήλωσε σε τοπικό ραδιόφωνο ότι ο έρωτας του είναι η ΑΕΛ και αποφάσισε να μην πουλήσει τις μετοχές της, αλλά να παλέψει μαζί με τους οπαδούς της «να ξανακάνουμε την ομάδα μεγάλη».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass