ΤΙ ΕΙΠΕ ΧΘΕΣ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΑΚΗΣ ΤΣΙΩΛΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

«Πάνω απ’ όλα είναι η ΑΕΛ»

• Στο αρχικό σχήμα ο Αγκάνοβιτς. Παίζεται και του Γιοβάνοβιτς…

Δημοσίευση: 19 Φεβ 2017 14:20

Το πιο κρίσιμο παιχνίδι που μπορεί να της δώσει μεγάλη βαθμολογική ώθηση δίνει αύριο η ΑΕΛ με αντίπαλο τον Λεβαδειακό στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα με αντίπαλο τον Λεβαδειακό (19.30).

Ένα παιχνίδι που αν η ΑΕΛ το κερδίσει λογικά θα ξεφύγει αρκετά από τη ζώνη του υποβιβασμού και θα πλησιάσει το όριο της παραμονής που με τις πιο αισιόδοξες εκτιμήσεις φθάνει στους 28 βαθμούς. Επίσης θα πάρει η ομάδα τεράστια ψυχολογική ώθηση και παράλληλα πιστεύουμε ότι θα σταματήσει κάθε είδους εσωστρέφεια.
Για το παιχνίδι αυτό χθες ο τεχνικός Σάκης Τσιώλης μιλώντας στους παίκτες έστειλε ένα πολλαπλό μήνυμα λέγοντας ότι πάνω απ’ όλα είναι η ΑΕΛ, πρέπει να είναι όλοι ήρεμοι και συγκεντρωμένοι στην προσπάθεια επίτευξης της νίκης.
Επίσης επισήμανε ότι δεν πρέπει να πιάσει κανέναν πανικός και θα πρέπει ως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή η ψυχραιμία να επικρατήσει. Είπε χαρακτηριστικά: «Ας έρθει η νίκη με όποιον τρόπο θέλει ακόμα και στο τελευταίο δευτερόλεπτο».
Το σίγουρο είναι ότι αυτή τη στιγμή όλοι βλέπουν ότι το παιχνίδι αυτό είναι σημαντικό αλλά από την άλλη πρέπει να υπάρχει ψυχραιμία ενώ οι παίκτες σίγουρα θα πρέπει να είναι αποφορτισμένοι και να καταλάβουν ότι θα έχουν τη στήριξη όλων.
Η ΑΕΛ οφείλει και πρέπει να μείνει στη Σούπερ Λίγκα και όλοι οι Λαρισαίοι φίλαθλοι, μηδενός εξαιρουμένου, αυτό επιθυμούν.
Σχετικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο τεχνικός Σάκης Τσιώλης τίποτα δεν είναι σίγουρο. Δεν μπορεί να υπολογίζει τον εγχειρισμένο Ντοντό, τον τραυματία Τίκο που υπέστη θλάση και μάλλον θα απουσιάσει για είκοσι μέρες(αύριο θα κάνει μαγνητική τομογραφία για να φανεί ο βαθμός της θλάσης του), τους Αναστασόπουλο, Μονιάκη που έχουν επίσης προβλήματα τραυματισμού ενώ αμφίβολος είναι ο Γκόλιας που έχει προβλήματα με τα δόντια του.
Το σίγουρο είναι ότι στην αρχική ενδεκάδα για πρώτη φορά θα παίξει ο Αγκάνοβιτς που βάσει βιογραφικού είναι η πιο ποιοτική μεταγραφή της χειμερινής περιόδου ενώ ίσως δούμε και τον Γιοβάνοβιτς μετά από αρκετό καιρό δίπλα στον Φάρκας εφόσον αγωνισθεί ο Γκόλιας.
Τα προβλήματα αρκετά αλλά από την άλλη υπάρχουν λύσεις με δεδομένο ότι η ΑΕΛ αυτή τη στιγμή έχει πολυάριθμο έμψυχο δυναμικό που σίγουρα η διαχείρισή του αποτελεί έναν ευχάριστο «πονοκέφαλο» για τον Τσιώλη που πρέπει κάθε φορά να βρίσκει ποιος παίκτης είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση.
Σήμερα η ομάδα θα προπονηθεί στο Ael Fc Arena και στη συνέχεια θα ανακοινώσει την αποστολή της αυριανής αναμέτρησης.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass