ΓΥΜΝΑΣΤΗΚΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Επανέρχεται ο Ξενοδόχοφ

• Αισιοδοξία για την παραμονή της ομάδας

Δημοσίευση: 08 Μαρ 2017 22:20

Ξεκίνησε χθες η προετοιμασία της ΑΕΛ για το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου με αντίπαλο τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Super League.


Το κλίμα στην ομάδα ήταν ιδιαίτερα καλό καθώς θεωρούν ότι η παραμονή της ομάδας θα επιτευχθεί και ήδη έχει δημιουργήσει μια διαφορά ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Το παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι σε μια ομάδα που η ΑΕΛ νίκησε στον πρώτο γύρο είναι πολύ δύσκολο αφού αυτή τη στιγμή ο Πανιώνιος είναι σε πολύ καλή κατάσταση όπως μαρτυράει και η δεύτερη θέση στον βαθμολογικό πίνακα που κατέχει, με την αθηναϊκή ομάδα να κάνει όνειρα μέχρι και για τίτλο!
Ο τεχνικός Σάκης Τσιώλης χθες το πρωί έκανε προπόνηση στους παίκτες βλέποντας τον Ξενοδόχοφ να παίρνει κανονικά μέρος και να έχει μια επιπλέον λύση για τη θέση του τερματοφύλακα.
Δεν μπορεί όμως να υπολογίζει τους τραυματίες Ντοντό, Τικίτο, Ρέντζα αλλά και τους τιμωρημένους Φάρκας και Φατιόν.
Στο παιχνίδι αυτό οι «βυσσινί» θα παίξουν ελεύθερα με στόχο το καλύτερο δυνατό και για να πιστοποιήσουν την αγωνιστική τους άνοδο αφού στο μυαλό τους για το στόχο της παραμονής είναι τα εντός έδρας παιχνίδια που θα δώσει με Παναιτωλικό, Αστέρα Τρίπολης και Ξάνθη.

 

ΠΕΡΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
Τέλος είχαμε μια ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ για τα οικονομικά που αναφέρει τα εξής: «Σε συνέχεια της οικονομικής της θέσης που επισήμανε δημόσια προχθές η ΠΑΕ ΑΕΛ, πως η θέση αυτή υφίσταται παρά τα ζητήματα που προκύπτουν μέσα κι απ’ τη συνεχή ανατροπή των προϋπολογιζόμενων παγίων εσόδων. Για παράδειγμα, τον Σεπτέμβριο είχε προϋπολογιστεί δόση τηλεοπτικών ύψους 140.000 ευρώ, που τον Νοέμβριο αναπροσαρμόστηκε στις 125.000 ευρώ και τον Φεβρουάριο (!!!) στις 100.000 Εξ’ αυτών οι 65.000 εκχωρήθηκαν στη Γήπεδο Λάρισας, που θυμίζουμε ότι με βάση την από 17/02 ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ, έχει λάβει μόνο φέτος 355.499,92 ευρώ για τη χρήση του AEL FC ARENA και συνολικά μαζί με τα περσινά, περίπου 530.000 ευρώ. Δεδομένου και του αντιλογισμού με διάφορες υποχρεώσεις προς και από την Super League, από τις 140.000 της δόσης Ιανουαρίου, στο ταμείο της ΠΑΕ έφτασαν περί τα 25 χιλιάρικα».

 

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΥΓΕ Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΜΗΛΟΣ
Μέρα πένθους είναι η σημερινή για την ΑΕΛ καθώς σαν σήμερα το 1997 έφυγε από τη ζωή ο Βορειοηπειρώτης ποδοσφαιριστής της ομάδας και διεθνής με την Εθνική Αλβανίας Λευτέρης Μήλος σε ηλικία 31 χρονών μετά από αυτοκινητιστικό δυστύχημα.
Ο Μήλος είχε αγωνιστεί για πέντε χρόνια στην ομάδα της ΑΕΛ (1991-’96), πραγματοποίησε 103 συμμετοχές πετυχαίνοντας 9 τέρματα και ήταν από τους καλύτερους όλων των εποχών στη μεσαία γραμμή. Γεννήθηκε στις 2 Απριλίου του 1966 στη Δερβιτσάνη της Βόρειας Ηπείρου και ξεκίνησε την καριέρα του το 1986 από την Παρτιζάνι Τιράνων.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass