ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΗ

Η ΑΕΛ σε θέση ισχύος για την παραμονή

• Ο Αναστασόπουλος δηλώθηκε να μην παίξει στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Δημοσίευση: 14 Μαρ 2017 21:47

Με τη συμπλήρωση της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα η ΑΕΛ είναι σε θέση ισχύος για την παραμονή στην κατηγορία και τη νέα αγωνιστική περίοδο καθώς έχει βαθμολογική διαφορά έχει από τη ζώνη του υποβιβασμού ενώ βάσει στατιστικής χρειάζεται μόλις μια νίκη.

Αν την πετύχει στον αγώνα με τον Παναιτωλικό το ερχόμενο Σάββατο όλα τελειώνουν για τη φετινή σεζόν. Ακόμα και αν δεν το πετύχει το Σάββατο θα έχει άλλες δύο εντός έδρας ευκαιρίες με τον Αστέρα Τρίπολης και την Ξάνθη ενώ μπορεί να ελπίζει σε βαθμό και εκτός έδρας με τον αδιάφορο Ατρόμητο Αθηνών.
Η παραμονή θα χαθεί μόνο αν αγωνιστικά «αυτοκτονήσει» η λαρισινή ομάδα και τέτοιες τάσεις δεν δείχνει στα τελευταία παιχνίδια που βελτίωσε την αγωνιστική της εικόνα.
Το όριο παραμονής δείχνει να είναι στους 22-23 βαθμούς, το πιο χαμηλό όλων των περιόδων αφού τα προηγούμενα χρόνια ακόμα και με πάνω από τριάντα βαθμούς δεν υπήρχε μεγάλη σιγουριά.
Γενικά η ΑΕΛ κρατάει την παραμονή στα «πόδια» των ποδοσφαιριστών και δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.
Τα παιχνίδια που δίνουν οι «βυσσινί» μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος είναι:
 25η Σάββατο 18/03/2017, 17:15 ΑΕΛ-Παναιτωλικός
26η Κυριακή 02/04/2017, 17:15 ΠΑΟΚ-ΑΕΛ
27η Τετάρτη 05/04/2017, 17:15 ΑΕΛ-Αστέρας Τρίπολης
28η Κυριακή 09/04/2017, 19:00 Ατρόμητος-ΑΕΛ
29η Κυριακή 23/04/2017, 19:00 ΑΕΛ-Ξάνθη
30η Κυριακή 30/04/2017, 19:00 Παναθηναϊκός-ΑΕΛ

 

ΧΩΡΙΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ
Στον αγώνα με τον Παναιτωλικό ο τεχνικός Σάκης Τσιώλης θα στερηθεί των υπηρεσιών από τους τραυματίες Τικίτο, Ντοντό, Μασαλέσα αλλά και του τιμωρημένου Αγκάνοβιτς. Επανέρχονται όμως οι:Ξενοδόχοφ, Ρέντζας, Αβραάμ που αποθεραπεύτηκαν και Φάρκας, Φατιόν που εξέτισαν την ποινή τους.
Τέλος ο Αναστασόπουλος που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες θα εκτίσει την ποινή του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

 

ΑΓΚΑΝΟΒΙΤΣ: ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ
Ο Αντνάν Αγκάνοβιτς μίλησε στο ραδιόφωνο της ΑΕΛ για την αποβολή του στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου με τον Πανιώνιο λέγοντας τα εξής: «Ήθελα να προστατέψω τον συμπαίκτη μου και προσπάθησα να τραβήξω τον αντίπαλο για να μη γίνει συμπλοκή και τον χτυπήσει, αφού είχε ξεκινήσει να κινείται εναντίον του. Νομίζω πως έπρεπε να πάρω κίτρινη κάρτα. Δεν προσπάθησα να χτυπήσω τον αντίπαλο, απλά τον τράβηξα για να μην υπάρχει συνέχεια. Γράφτηκε στο φύλλο αγώνα πως τον έπιασα απ’ τον λαιμό, πως είχα πρόθεση να τον χτυπήσω... Πιστεύω πως αν οι αρμόδιοι δουν το video θα διακρίνουν ότι αυτή η φάση μπορεί να επισύρει μόνο τη μικρότερη ποινή, που είναι η μία αγωνιστική. Ξέρω καλύτερα ποια ήταν η πρόθεσή μου, γι’ αυτό κι επιμένω πως έπρεπε να πάρω κίτρινη κάρτα και όχι να αποβληθώ».

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass