ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΕ 1-0

Κέρδισε η εθνική παίδων

Δημοσίευση: 14 Μαρ 2017 18:29

Με γκολ του Λευτέρη Λύρατζη στο 74ο λεπτό, η Εθνική Παίδων νίκησε 1-0 την Ισπανία στο δεύτερο αγώνα της για την Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017, διατηρώντας ακέραιες τις ελπίδες για πρόκριση στην τελική φάση.

Στον άλλον αγώνα του ομίλου, η διοργανώτρια Πορτογαλία αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με την Πολωνία. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα διεκδικήσει το εισιτήριο της πρόκρισης στο τελευταίο παιχνίδι του, με αντίπαλο την Πολωνία την προσεχή Τετάρτη (15/3), ενώ την ίδια ημέρα η Πορτογαλία θα παίξει με την Ισπανία.
Στην τελική φάση της διοργάνωσης, που θα διεξαχθεί στην Κροατία από τις 3 έως τις 19 Μαΐου, θα προκριθούν από την Elite Round (εκτός της διοργανώτριας χώρας) οι οκτώ πρώτες ομάδες κάθε ομίλου και οι επτά καλύτερες δεύτερες, βάσει των αποτελεσμάτων που θα έχουν με την πρώτη και την τρίτη ομάδα της τελικής βαθμολογικής κατάταξης του ομίλου τους.
Οι συνθέσεις:
ΙΣΠΑΝΙΑ: Φερνάντεζ, Μορέι, Μιράντα, Γκουλιαμόν, Τσουστ, Τόρες (73’  Ντίαθ), Μόχα, Ρουΐθ, Σέρχιο Γκόμεθ, Ορεγιάνα (77’  Σεγκόβια), Σάλομον (49’  Αλόνσο).
ΕΛΛΑΔΑ: Τσιμόπουλος, Αντζουλάς, Γαϊτανίδης, Κατσούκης (49’  Βρακάς, 62’  Αλεξανδρόπουλος), Λύρατζης, Μανιώτης, Μαρτίνης, Μαυρουδής, Μιχαηλίδης, Μελιόπουλος, Ντουμάνης (48’  Γκαργκατλατζίδης).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass