ΔΗΛΩΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ:

Δεν εφησυχάζουμε...

• Κάθε παιχνίδι κρύβει πολλές δυσκολίες και χρειάζεται μεγάλη προσοχή • Τέσσερις κίτρινες συμπλήρωσε ο Καρακατσάνης • Επανέρχονται Μηνάς και Σουλίδης

Δημοσίευση: 16 Μαρ 2017 21:34

Με απογευματινή προπόνηση στο γήπεδο της Κοιλάδας, ο Απόλλων Λάρισας συνέχισε χθες την προετοιμασία του ενόψει του κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα με τον Θεσπρωτό, στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.

Οι «κυανόλευκοι» με ανεβασμένο ηθικό μετά την επιτυχία στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, θέλουν να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς και να συνεχίσουν την εντυπωσιακή φετινή τους πορεία.
Για το συγκεκριμένο παιχνίδι ο τεχνικός του Απόλλωνα Σάκης Θεοδοσιάδης, σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής: «Δεν εφησυχάζουμε και οφείλουμε να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στους στόχους μας. Κάθε παιχνίδι κρύβει πολλές δυσκολίες και χρειάζεται μεγάλη προσοχή.
Έχουμε ακόμη οκτώ στροφές πριν το τέλος και τίποτα δεν έχει ακόμη κριθεί.
Εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά πως κάθε ματς έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και ασφαλώς, πρέπει να προσπαθήσουμε και στη συνέχεια πάρα πολύ».
*Από αγωνιστικής πλευράς, δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Μαρσέλο Πέντα, ο Σάκης Σάββας, που αποβλήθηκε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου και ο Πλάτωνας Καρακατσάνης που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.
Επανέρχονται ο Περικλής Μηνάς και ο Άκης Σουλίδης που ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τα οποία αντιμετώπιζαν και συμμετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα.

 

ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΛΟΓΩ ΤΕΛΙΚΟΥ Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Σήμερα η προπόνηση θα γίνει νωρίτερα δηλαδή στις 1.30 μ.μ. προκειμένου οι παίκτες να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ στο Αλκαζάρ, μεταξύ του Αχιλλέα Φαρσάλων και του Δωτιέα Αγιάς.
Τον τελικό θα παρακολουθήσουν ο τεχνικός του Απόλλωνα Σάκης Θεοδοσιάδης και ο πρόεδρος της ομάδας Παναγιώτης Μαντζανάς, που επέστρεψε από τη Ρόδο όπου ήταν για επαγγελματικούς λόγους.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 5 ΕΥΡΩ

Σε ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι η διοίκηση του Απόλλωνα αποφάσισε η τιμή του εισιτηρίου να είναι προσιτή προς τους φιλάθλους και τους καλεί να έρθουν στη Φιλιππούπολη για να βοηθήσουν το έργο των ποδοσφαιριστών και να τους χειροκροτήσουν για την προσπάθεια που κατέβαλαν στο ντέρμπι κορυφής με τον Ολυμπιακό Βόλου.
Όσοι λοιπόν επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα με τον Θεσπρωτό, γίνεται γνωστό πως η γενική είσοδος θα είναι 5 ευρώ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΜΠΑΛΑΣΑΣ

Ο Αστέριος Μπαλασάς από την ΕΠΣ Μακεδονίας ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει την εν λόγω αναμέτρηση την προσεχή Κυριακή (19/03-15:00).
Βοηθοί του Μακεδόνα ρέφερι ορίστηκαν να είναι οι συντοπίτες του Αλέξανδρος Κουφός και Αναστάσιος Φράγιος, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Δημήτριος Ίτσκος από την ΕΠΣ Πέλλας. Αναλυτικά οι διαιτητές των αναμετρήσεων της 23ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής:
*Απόλλων Λάρισας-Θεσπρωτός: Μπαλασάς, Κουφός, Φράγιος (Μακεδονίας), παρ. Δημήτριος Ίτσκος (Πέλλας)
*Ελευθεροχώρι-Ολυμπιακός Β.: Ζούγρας (Κοζάνης), Γιώργιος Στεφανής, Γεώργιος Παπαλίτσας (Καρδίτσας), παρ. Αλέξανδρος Τικόζογλου (Καστοριάς)
*Αστέρας Πετρίτη-Ρήγας Φεραίος: Μπαϊλης , Φραγκούλης, Τσόγκας (Πρέβεζας), παρ.Γρηγόρης Ρόντσης (Καστοριάς)
*ΑΕ Καραϊσκάκης-Πιερικός: Νικόπουλος, Ξηρομερίτης, Μίχος (Κέρκυρας), παρ.Ιωάννης Δράκος (Πρέβεζας)
*ΑΕ Ιστιαίας-Αχιλλέας Νεοκαισάρειας: Βάϊος Τσιτσανούδης, Αποστόλης Τσαπράζης (Λάρισας), Παναγιώτης Σακκάς (Θεσσαλίας), παρ.Αθανάσιος Κλειτσάκης (Φθιώτιδας).
*Διαγόρας Σεβαστής-Αμβρακία Κωστακίων: Τσιαουσίδης, Τοροσιάδης, Μποζατζίδης (Μακεδονίας), παρ.Παναγιώτης Γιάγκος
*Τηλυκράτης-Εθνικός Φιλιππιάδας: Κέκελος, Κακατσίδης, Βαλλιάνος (Αιτ/νίας), παρ. Κωνσταντίνου Αθανάσιος (Ηπείρου)
*Νίκη Βόλου-Πύδνα Κίτρους: Λεωνίδας, Μπάλλας, Αλεξόπουλος (Τρικάλων), παρ. Γεώργιος Σκαφιδάς (Μακεδονίας)

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass