ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΟΥ ΜΕ 3-0

Ακόμη πιο κοντά στο… όνειρο ο Απόλλωνας

• Μεγάλη μάχη για την άνοδο με τους Καραϊσκάκη και Ολυμπιακό Βόλου • Μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες ο Σάκης Θεοδοσιάδης

Δημοσίευση: 21 Μαρ 2017 21:58

Επτά αγωνιστικές μένουν ακόμη για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Γ’Εθνικής κατηγορίας και στον 2ο όμιλο ο Απόλλων Λάρισας που οδηγεί την κούρσα, κρατά γερά στην κορυφή της βαθμολογίας.


Μάλιστα βρίσκεται ακόμη πιο κοντά στο… όνειρο της ανόδου, μετά την προχθεσινή νίκη επί του Θεσπρωτού με 3-0 και την απώλεια που είχε ο Ολυμπιακός Βόλου στο Ελευθεροχώρι Τρικάλων (2-2).
Ο Απόλλωνας βρίσκεται στην πρώτη θέση με 55 βαθμούς και συγκατοικούν στη δεύτερη ο Ολυμπιακός Βόλου με τον Καραϊσκάκη που έχουν από 51 βαθμούς.
Η ομάδα της Άρτας η οποία είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη, για το Κύπελλο της Γ’Εθνικής όπου προκρίθηκε, θα παίξει στα ημιτελικά με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στα Γρεβενά (29/3), ενώ το άλλα ζευγάρι είναι Αχαϊκή-Κηφισιά (29/3 στο Αργος).
Ολυμπιακός και Καραϊσκάκης θα κοντραριστούν στις 2 Απριλίου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου και από το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης αναμέτρησης, θα κριθούν πολλά.
Την ίδια ημέρα και ώρα, η λαρισινή ομάδα αγωνίζεται στο Ελευθεροχώρι Τρικάλων με τους Μαύρους Αετούς, μια ομάδα σκληροτράχηλη και την οποία για να κερδίσει ο Απόλλωνας, πρέπει να βρεθεί σε πολύ καλή ημέρα.
Στις 23 Απριλίου μια εβδομάδα μετά το Πάσχα, το παιχνίδι Καραϊσκάκης-Απόλλων και από το αποτέλεσμα που θα προκύψει, ίσως φανεί περισσότερο ποιος έχει τις πιο πολλές πιθανότητες για να κόψει πρώτος το…νήμα.
*Πάντως στον Απόλλωνα κρατούν χαμηλούς τόνους, χθες ο τεχνικός Σάκης Θεοδοσιάδης μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη σοβαρότητα που επέδειξαν και τους ζήτησε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο να δουλεύουν σκληρά, ώστε να είναι πανέτοιμοι για τους επτά…τελικούς.
*Στον αγώνα με το Ελευθεροχώρι επανέρχεται ο Πλάτωνας Καρακατσάνης ο οποίος εξέτισε την ποινή του, ενώ θα απουσιάσει και πάλι ο Καρδιτσιώτης αμυντικός Σάκης Σάββας, ο οποίος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου.
Ερωτηματικό παραμένει ο Μαρσέλο Πέντα, για τον οποίο το ιατρικό τιμ της ομάδας προσπαθεί να είναι έτοιμος για τον αγώνα με το Ελευθεροχώρι.

ΧΡ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass