ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ 4ου ΓΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ

Το ταξίδι τελείωσε...

Δημοσίευση: 28 Μαρ 2017 23:18

Το ταξίδι της ομάδας μπάσκετ του 4ου ΓΕΛ Λάρισας τελείωσε καθώς έχασε από ιδιωτικό εκπαιδευτήριο της Θεσσαλονίκης («Ελληνικό Κολλέγιο») που επενδύει στον σχολικό αθλητισμό και συγκεκριμένα στο άθλημα του μπάσκετ (μάλιστα υπήρχαν και καταγόμενοι μαθητές από την Κύπρο, οι Γιανναράς, Τρετιάκοβ).

Συγκεκριμένα στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας το 4ο ΓΕΛ γνώρισε την ήττα με 63-29. Έκανε το καλύτερο δυνατό αφού το φάιναλ φορ τα τελευταία χρόνια αποδεικνύεται υπόθεση ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων.
Η ομάδα του Γιώργου Παπακωνσταντίνου προσπάθησε τα μέγιστα και σίγουρα αυτά τα παιδιά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους κυρίως για τους αγώνες που έδωσαν σε επίπεδο Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας.
Μάλιστα έκαναν τα ταξίδια με δικά τους χρήματα (κάποια παιδιά από το... χαρτζηλίκι τους) ενώ εντύπωση προκάλεσε ότι οι παίκτες του «Ελληνικού Κολλεγίου» δεν πήγαιναν στον πάγκο στα τάιμ άουτ αλλά στην κερκίδα για να πάρουν οδηγίες (νομότυπα αφού ο κανονισμός μιλάει για όρια του πάγκου)... Χαρακτηριστικά και το στιγμιότυπο που ανέβασε γονέας στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί (αν δεν κάνουμε λάθος οδηγίες έπαιρναν από τον Ρούλη Αλμπάνη).
Οκτάλεπτα: 12-8, 34-15, 49-25, 63-29
Διαιτητές: Αγραφιώτης - Καναβάρας
Ελληνικό Κολλέγιο (Τσιότρας): Νικολαϊδης 2, Γιανναράς 5(1), Λαζαρίδης 11(2), Φυλακτός 8(2), Στεφανίδης 12(2), Καραγιώργος, Παντόπουλος 13, Τρετιάκοβ 2, Κλωνάρας 4, Βλαγκόγιας 6, Ζαμπάκης, Κούρογλου.
4o ΓΕΛ: (Παπακωνσταντίνου) Τσιπλακούλης 3, Μπουρίτας, Ραφτόπουλος, Σουφλιάς, Χατζηαβραάμ, Χατζής, Θεοχάρης, Τζήμας 7(1), Παπαϊωάννου, Μπαλαμώτης Δ.4, Καλαμάκης, Μπαλαμώτης Μ. 15(2).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass