ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΟΥΤΥΡΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

Για την ιστορία της ομάδας…

• Γύρισε ο Αβραάμ και έκανε ατομικό μαζί με τον Γιοβάνοβιτς

Δημοσίευση: 29 Μαρ 2017 22:48

Το πρώτο επίσημο παιχνίδι του ως προπονητή ομάδας Σούπερ Λίγκα θα είναι αυτό που θα δώσει η ΑΕΛ στις 2 Απριλίου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τον Θόδωρο Βουτυρίτσα.

Μια πρεμιέρα που μπορεί να μην έχει το άγχος του αποτελέσματος αλλά σίγουρα δημιουργεί μια υποχρέωση που υπάρχει απέναντι στην ιστορία της ομάδας να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Αυτό άλλωστε τόνισε και ο Θοδωρής Βουτυρίτσας στους ποδοσφαιριστές, λέγοντας ότι πρέπει να παίξουν για την ιστορία της ομάδας στην Τούμπα, να κάνουν μια καλή εμφάνιση και να τα δώσουν όλα ώστε να δημιουργήσουν κατάλληλες ψυχολογικές προϋποθέσεις για το παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης που ίσως η ΑΕΛ να χρειάζεται βαθμό ή βαθμούς για τη μαθηματική σωτηρία της.
Άλλωστε κανένας δεν θέλει να περάσει τις μέρες του Πάσχα στο γήπεδο με αγωνία.
Δεν αποκλείεται στον αγώνα της Τούμπας ο Βουτυρίτσας να ξεκουράσει ορισμένους ποδοσφαιριστές.
Το ευχάριστο είναι ότι χθες ο προπονητής είχε στη διάθεσή του περισσότερους παίκτες, καθώς πήρε μέρος στην προπόνηση ο Κύπριος Ανδρέας Αβραάμ (κάνοντας και ένα μέρος ατομικό πρόγραμμα) αλλά και ο Γιοβάνοβιτς (ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα). Και οι δύο λογικά θα αγωνισθούν στη μάχη της Τούμπας.
Σήμερα η προπόνηση είναι πρωινή ενώ αύριο θα γίνει απόγευμα στην οποία αναμένεται να πάρει μέρος και ο Λετονός Γιάνις Ικάουνιεκς που συνεχίζει τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της χώρας του.
Λογικά από αύριο θα φανούν και τα πλάνα του Βουτυρίτσα σχετικά με την τακτική που θα ακολουθήσει στο παιχνίδι της Τούμπας.
Υπενθυμίζουμε ότι στη διάθεσή του δεν θα είναι οι τιμωρημένοι Φάρκας, Αγκάνοβιτς και Αναστασόπουλος.

 

ΕΦΥΓΕ Ο ΑΓΚΑΝΟΒΙΤΣ
Στο μεταξύ ο Αγκάνοβιτς έφυγε εκτάκτως για την πατρίδα του λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος και θα απουσιάσει μερικές μέρες από το προπονητικό πρόγραμμα.

 

ΚΟΥΓΙΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Στο μεταξύ ο ιδιοκτήτης της ομάδας Αλέξης Κούγιας σχετικά με την πρόσληψη προπονητή στην ομάδα έκανε την παρακάτω δήλωση: «Αυτή τη στιγμή οι καλοί Έλληνες προπονητές εργάζονται ή είναι μεγάλης ηλικίας. Υπάρχει ο Παράσχος, ο Πετράκης και ο Ουζουνίδης, αλλά έχουν ομάδες. Τους άλλους δύο καλούς προπονητές, δηλαδή τον Τσιώλη και τον Αναστασιάδη, τους είχαμε στην ΑΕΛ. Άρα, Έλληνας προπονητής για την ομάδα δύσκολα θα βρεθεί, ειδικά αυτή τη στιγμή που η ομάδα δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη την παραμονή. Κοιτάζω μόνο περιπτώσεις από το εξωτερικό. Με το όνομα, την καριέρα και τη συμπεριφορά του θέλω να δώσει πράγματα στην ΑΕΛ κι όχι να πάρει. Πρόθεσή μου είναι να φέρω είτε καταξιωμένο Ευρωπαίο, είτε Λατινοαμερικάνο. Επίσης, με την ιδιαίτερη προσωπικότητά του θέλω να επιβάλει την πειθαρχία. Ειδικά μέσα στα αποδυτήρια για να μην γίνουν μπάχαλο. Η ομάδα θέλω να έχει συμπαγή εικόνα και να συνδυάζει το θέαμα και την αποτελεσματικότητα. Αν δεν βρεθεί κάτι καλό, η ομάδα θα μείνει ως έχει μέχρι το καλοκαίρι...».

 

ΒΑΣΙΚΟΣ Ο ΙΚΑΟΥΝΙΕΚΣ
Βασικός αγωνίστηκε ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΛ, Γιάνις Ικαούνιεκς, στην εκτός έδρας φιλική αναμέτρηση της Εθνικής Λετονίας κόντρα στη Γεωργία, όπου η ομάδα της Λετονίας έχασε με 5-0. Ο διεθνής των «βυσσινί» είδε την κίτρινη κάρτα στο 84ο λεπτό.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass