ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΪ ΤΗΣ ΕΑΛ

Νικηφόρο πέρασμα από τον Βόλο

* Κέρδισε την Αργώ με 3-0 σετ

Δημοσίευση: 05 Απρ 2017 8:38

Άλλη μία νίκη κατέγραψε στο ενεργητικό της η ανδρική ομάδα της ΕΑΛ, αυτή τη φορά εκτός έδρας απέναντι στην Αργώ Βόλου.

Για την 14η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Β΄ Εθνικής Ανδρών ΕΣΠΕΚΕΛ, αντιμετώπισε στο κλειστό γυμναστήριο Β. Παρασκευόπουλος τη βολιώτικη ομάδα, κερδίζοντάς την με 3-0 σετ.

Η ομάδα της ΕΑΛ με ελλείψεις παικτών αλλά και χωρίς τον προπονητή Λάμπρο Πράπα στον πάγκο της (απουσίαζε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων), κατάφερε παίζοντας με σοβαρότητα να επιβληθεί επί του αντιπάλου της χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης για το ποιος θα είναι ο νικητής του παιχνιδιού.

Παίζοντας με σύνεση, όλοι οι παίκτες - μεταξύ αυτών δύο παμπαίδες και ένας παίδας - έδειξαν ότι με σταθερά βήματα χτίζεται η ομάδα των επόμενων χρόνων. Έτσι και οι δύο αρχικοί στόχοι που είχαν τεθεί στην αρχή της χρονιάς επιτεύχθηκαν. Ο πρώτος να τερματίσει η ομάδα στις πρώτες θέσεις του ομίλου και ο δεύτερος να ενσωματωθούν στην ομάδα νεαροί παίκτες που αποτελούν το μέλλον της, ώστε να αποκομίσουν εμπειρίες.

Βέβαια οι αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν τελείωσαν, αφού εκκρεμούν δύο ακόμη εξ αναβολής παιχνίδια με τον Φιλαθλητικό Λαμίας εκτός έδρας και με τη δεύτερη στη βαθμολογία, Φθία Λαμίας, όπου εδώ τίθεται και ο τρίτος στόχος, αφού με δύο νίκες η ΕΑΛ κατακτά την πρώτη θέση και την πρόκριση σε αγώνα μπαράζ για την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Τα σετ του αγώνα:18-25 σε 24΄, 12-25 σε 17΄ και 20-25 σε 21΄.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Α.Σ. ΑΡΓΩ: (Γεωργουλάς Σ.) Φιλιππίδης Β., Ιτούδης Γ., Σίμος Δ., Πασχαλίδης Α., Βούλγαρης Κ., Σκευοφύλαξ Γ., Λεμονής Α. (L), Κούκας Ι. (L), Τερνιώτης Α., Φουρκιώτης Κ., Σδρούλιας Γ., Βλότσος Σ.

Ε.Α.ΛΑΡΙΣΑΣ: Μωυσιάδης Α., Περουλάκης Ι., Κουτσομάρκος Κ., Χαλιαμπάλιας Ν., Σκαρμούτσος Α., Μυλωνάς Π., Γαλάνης Ε. (L), Μαγκούτης Γ., Τσέτσιλας Κ., Καλύβας Α., Καράνης Ι., Πανταζόπουλος Κ.

Διαιτητές: Χουλιαρόπουλος Δ., Μαλλιάρα Κ., Βαρελόπουλος Ε.

*Ντεμπούτο στην ανδρική ομάδα έκανε και ο νεαρός Κωνσταντίνος Πανταζόπουλος που πήρε χρόνο συμμετοχής με πολύ καλή παρουσία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass