ΑΝΤΡΕΑΣ ΠΑΟΥΣ

Στόχος μας οι έξι βαθμοί

• Βεργέτης: Δεν υπάρχει όριο σωτηρίας

Δημοσίευση: 06 Απρ 2017 22:05

Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός της ΑΕΛ Αντρέας Πάους δήλωσε:


«Δεν ήταν το ιδανικό ντεμπούτο για μένα. Ήταν ένα κακό αποτέλεσμα για εμάς. Είδατε το παιχνίδι και δεν αντικατοπτρίζει το αποτέλεσμα την εικόνα του αγώνα. Εμείς κάναμε κάποια λάθη και σε κάθε λάθος σκόραρε ο αντίπαλος. Όμως στα πρώτα 15’ ο τερματοφύλακάς μας δεν ακούμπησε την μπάλα. Και ξαφνικά βρεθήκαμε να χάνουμε 3-0.
Κάναμε το 3-1, αλλά χάσαμε την ευκαιρία να μειώσουμε και να μπούμε στο παιχνίδι λίγο πριν το ημίχρονο με το χαμένο πέναλτι. Χρειαζόμαστε βελτίωση ειδικά στο αμυντικό κομμάτι μας. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε σήμερα.
Πρέπει να ανέβουμε σε υψηλότερο επίπεδο και τα παιδιά δουλεύουν σκληρά. Βέβαια σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος μετράνε μόνο οι βαθμοί. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι της Κυριακής και να προετοιμαστούμε καλύτερα».
Για την εικόνα του Αστέρα Τρίπολης: «Δεν είναι σημαντικό να πω για την αντίπαλη ομάδα. Όπως είπα στα πρώτα 15 λεπτά δεν ακούμπησε ο τερματοφύλακάς μας την μπάλα παρά μόνο μία φορά. Αυτή δεν είναι η πραγματική εικόνα του αγώνα. Όμως ήταν η ομάδα που πήρε τους τρεις βαθμούς στο τέλος».
Για την αμυντική βελτίωση: «Δεν είμαστε μάγοι. Σιγά-σιγά με δουλειά. Πρέπει να μείνουμε συμπαγείς και να επικοινωνούμε σαν ομάδα. Σ’αυτό το παιχνίδι είδα πολύ ενέργεια από την ομάδα μας, αλλά πολλές φορές πρέπει να αμύνεσαι έξυπνα. Αντί να κοπιάζεις πρέπει να φέρεσαι έξυπνα. Αυτό δυστυχώς δεν μαθαίνεται σε λίγες μέρες».
Έχετε σκεφτεί το ενδεχόμενο ότι πρέπει να κερδίσετε τρία παιχνίδια μέχρι το τέλος για να σωθεί η ομάδα;
 «Σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε να κερδίσουμε τα παιχνίδια. Στόχος μας είναι να παραμείνουμε στη Super league. Πρέπει να κερδίζουμε πόντους σε κάθε παιχνίδι και στόχος μας είναι οι έξι πόντοι μέχρι το τέλος».

 

*Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Στάικος Βεργέτης δήλωσε:
«Στερηθήκαμε στα προηγούμενα παιχνίδια την ευκαιρία για να πάρουμε ένα τρίποντο, αυτό ήρθε σήμερα. Θέλουμε να αφιερώσουμε τη νίκη στον κόσμο της Τρίπολης και τον καλούμε στο πολύ δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί την Κυριακή, για να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας».
Ποιο είναι το βαθμολογικό όριο σωτηρίας;
«Δεν μπορώ να απαντήσω στο αν υπάρχει όριο, βλέπουμε αποτελέσματα που δεν μας δίνουν τη σιγουριά να κάνουμε κάποια εκτίμηση. Καλό θα ήταν να αποφύγουμε να πούμε κάτι γιατί και εγώ ο ίδιος δεν τα έχω βάλει κάτω για να υπολογίσω το όριο».
Πώς εξηγείτε ομάδες που μέχρι χθες δεν είχαν κάνει καθόλου νίκες τώρα κάνουν εύκολα απέναντι σε ομάδες θεωρητικά πιο ισχυρές;
«Είναι το ένστικτο της επιβίωσης και ένας πληγωμένος είναι πιο επικίνδυνος από έναν υγιή. Τα δίνουν όλα γι’ αυτό βλέπετε τέτοια αποτελέσματα.
Για το ότι μετά το 1-3 η ομάδα έμεινε στο μισό γήπεδο και έδωσε περισσότερους χώρους στη Λάρισα είπε: «Όχι, δεν υπήρξε εντολή να οπισθοχωρήσει η ομάδα και δεν υπάρχει λόγος από το πρώτο ημίχρονο να οπισθοχωρήσει μία ομάδα. Απλά και στη Λιβαδειά και στο Αγρίνιο και στην Τρίπολη μετά το 1-1 που κάναμε με τα Γιάννενα η ομάδα θεωρώ ότι έχει ένα ψυχολογικό ζήτημα που πρέπει να επιμείνουμε σε αυτό. Έχουμε ήδη δώσει βάση και ψυχολογικά ίσως θέλει να διαφυλάξει τα κεκτημένα γι’ αυτό προέκυψε αυτό για άλλη μια φορά. Είναι κάτι που πρέπει να το συζητήσουμε με τα παιδιά και να το διορθώσουμε». 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass