ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΛΗΣ

Δύο προκρίσεις για τον Αχιλλέα Τυρνάβου

• Με τους Χασαμπαλιώτη και Ντέλλα

Δημοσίευση: 08 Απρ 2017 12:40

Στο κλειστό γυμναστήριο Ευρωπού, έδρα του παλαιστικού Συλλόγου «Καραγιάννης» φιλοξενήθηκε η Α’ προκριματική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος ελευθέρας πάλης παμπαίδων Α’ και Β’.


Εκεί, ο Αχιλλέας Τυρνάβου συμμετείχε με δύο παλαιστές.
Πιο συγκεκριμένα, ο Χασαμπαλιώτης Εμμανουήλ κατέλαβε την 1η θέση στην κατηγορία παμπαίδων Β’ (2004-2005) 73κ, πετυχαίνοντας 4 άνετες νίκες με πτώση.
Αξίζει να αναφερθεί ότι η υπεροχή του έναντι των αντιπάλων του ήταν τόσο μεγάλη που χρειάζονταν λιγότερα από 15 δευτερόλεπτα για να κατακτήσει τη νίκη. Μετά από αυτή την εμφάνιση έστειλε μηνύματα για την τελική φάση που θα γίνει 6-7 Μαΐου στην Καλαμάτα.
Επίσης ο Ντέλλας Βασίλης κατέλαβε την 3η θέση στην κατηγορία παμπαίδων Α’ (2002-2003) 73κ. Ο παλαιστής του Τυρνάβου έκανε στην αρχή δύο άνετες νίκες και στη συνέχεια μέσα σε λιγότερο από μισή ώρα έδωσε τον τρίτο αγώνα. Με έναν αθλητή από την Κομοτηνή, που λόγω κλήρωσης και απόσυρσης του πρώτου του αντιπάλου έκανε ουσιαστικά τον πρώτο του αγώνα. Εκεί ο Βασίλης δεν κατάφερε να κερδίσει, λόγω κόπωσης. Στη συνέχεια έκανε άλλη μια νίκη και κατέκτησε την 3η θέση που οδηγεί στην τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος στην Καλαμάτα, που θα βρίσκονται οι 8 καλύτεροι αθλητές στην κάθε κατηγορία.
Ο προπονητής του Συλλόγου κ. Λάκης Ιωάννης και ο γυμναστής κ. Χασαμπαλιώτης Δημήτριος έμειναν ικανοποιημένοι από την παρουσία των αθλητών και συνεχίζουν την προετοιμασία τους για την τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος, που θα γίνει στην Καλαμάτα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass