ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΧΘΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Χάνει το ματς με τον Φωκικό ο Ενγκεσάν

* Παρών στην πίτα των παλαιμάχων της ΑΕΛ ο Σούλης Παπαδόπουλος

Δημοσίευση: 12 Μαρ 2015 12:25 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 20:48

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί την Κυριακή η ΑΕΛ στην Άμφισσα, όπου, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής, στον βόρειο όμιλο της Football League, θα αντιμετωπίσει στις 3 μ.μ. τον ουραγό Φωκικό.

Συγκεκριμένα, δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Κώστας Μπανούσης, Κώστας Νεμπεγλέρας, ο Θανάσης Μουλόπουλος που κάνει θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, ενώ χάνει το ματς και ο Ντάνι Eνγκεσάν, ο οποίος ξεκίνησε θεραπεία, γιατί διαγνώστηκε μια θλάση πρώτου βαθμού στον δικέφαλο.

Παρά τα προβλήματα η ομάδα είναι υποχρεωμένη να διεκδικήσει μόνο τη νίκη, συνεχίζοντας να ελπίζει ότι θα βρεθεί τελικά στα πλέι οφ, καταλαμβάνοντας την τρίτη και γιατί όχι τη δεύτερη θέση, αν αφαιρεθούν οριστικά σήμερα τρεις βαθμοί από τη Λαμία, για την αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Η ΑΕΛ θέλει πέντε νίκες μέχρι το τέλος και ουσιαστικά βαρόμετρο για τη συνέχεια αποτελεί ο κυριακάτικος αγώνας, που όπως αναφέραμε πρέπει να κερδηθεί οπωσδήποτε.

Όσον αφορά στη χθεσινή πρωινή προπόνηση για την ΑΕΛ περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης και ταχυδύναμης, καθώς επίσης και παιχνίδι στο ένα τέταρτο του γηπέδου με αριθμητικό μειονέκτημα. Στο τέλος έγιναν ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης. Ο Θανάσης Μουλόπουλος έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα ανεβάζοντας ρυθμούς, ενώ ο Ντάνι Ενγκεσάν έκανε θεραπεία μόνο. Το μεσημέρι ο προπονητής της ΑΕΛ, Σούλης Παπαδόπουλος, παρέθεσε γεύμα στους συνεργάτες του και τους ποδοσφαιριστές.

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί επίσης το πρωί προπόνηση και το απόγευμα η τεχνική ηγεσία αλλά και παίκτες της ομάδας αναμένεται να βρεθούν στο AEL FC ARENA, για να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ, ανάμεσα στον Αμπελωνιακό και τον Αχιλλέα Φαρσάλων.

ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΕΛ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ

Στην πίτα των παλαιμάχων της ΑΕΛ στην ταβέρνα «Τα Πλατάνια» βρέθηκε προχθές το βράδυ ο νέος τεχνικός των «βυσσινί» Σούλης Παπαδόπουλος, ο οποίος συνοδευόταν από τον διοικητικό της ΠΑΕ Ζήση Ντελόπουλο(φωτ.).

Οι παλαίμαχοι της ΑΕΛ μέσα σε ένα όμορφο κλίμα είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και φυσικά να σχολιάσουν τα τεκταινόμενα για την αγαπημένη τους ομάδα, που όπως είπαν θα είναι δίπλα της.

Ευχήθηκαν λοιπόν καλή επιτυχία στο έργο του στον κ.Παπαδόπουλο, εκείνος τους ευχαρίστησε διότι με την αρωγή όλων θα έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Και βέβαια θυμήθηκαν τα παλιά, καθώς υπήρξε αντίπαλος με πολλούς από αυτούς όταν έπαιζαν ποδόσφαιρο και «ξύπνησαν» μνήμες από το ένδοξο παρελθόν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass