ΞΑΦΝΙΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Τέλος ο Ανδρέας Κολτσίδας από τον Φοίνικα

*Για προσωπικούς λόγους δηλώνει στην «Ε»

Δημοσίευση: 12 Μαρ 2015 15:15 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 20:48

 

Του Κ. Γκιάστα

 

 

 

Ξαφνική παραίτηση του διευθυντή Ανδρέα Κολτσίδα είχαμε στο Φοίνικα Stathis Ceramica κάτι που φέρνει προβληματισμό για τη συνέχεια. Είναι η τρίτη αλλαγή που σημειώνεται στην ομάδα από το καλοκαίρι και μετά. Η πρώτη ήταν με την αλλαγή της προεδρίας (Σφόρτσας στη θέση του Νασιακόπουλου), η δεύτερη ήταν στον πάγκο (Θεοδωρόπουλος στη θέση του Λιάγκα).

Σύμφωνα με τον ίδιο τον κ. Κολτσίδα οι λόγοι που τον οδήγησαν να πάρει μια τέτοια απόφαση, την οποία και κοινοποίησε στο ΔΣ της ομάδας, είναι προσωπικοί. Αυτό στο τυπικό μέρος γιατί στην ουσία είναι ένα ζήτημα που σαφώς αφορά την ίδια την ομάδα και καλείται μόνη της και εσωτερικά να το λύσει.

Μάλιστα ο κ. Κολτσίδας μιλώντας στην «Ε» τόνισε: «Ευχαριστώ το ΔΣ του Φοίνικα για την τιμή που μου έκανε να συμμετέχω σ αυτό τα τελευταία δύο χρόνια βοηθώντας την ομάδα από το πόστο που μου ανατέθηκε. Ας μου επιτραπεί να αναφέρω ξεχωριστά τους κ. Νασιακόπουλο, Καζαντζίδη και Παπαστεργίου οι οποίοι έχουν συμβάλλει οικονομικά τα μέγιστα ώστε ο Φοίνικας να καταφέρει να παίζει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Επίσης τους χορηγούς και τους απλούς φιλάθλους της ομάδας που στηρίξαν πέρυσι και συνεχίζουν να στηρίζουν και φέτος αυτήν την προσπάθεια. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρώην προπονητή της ομάδας Θρασύβουλο Λιάγκα, τον νυν Βάιο Θεοδωρόπουλο καθώς και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ για την άψογη συνεργασία μέχρι σήμερα.

Τέλος πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας για την περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής καθώς και για την αξιοπρεπή φετινή τους πορεία στη Β’ Εθνική. Δυστυχώς προσωπικοί λόγοι με αναγκάζουν να αποχωρήσω από την ομάδα κρατώντας μόνο τις πολύ όμορφες στιγμές που έζησα αυτά τα δύο χρόνια.

*Στα αγωνιστικά εξάλλου ο Φοίνικας Stathis Ceramica ετοιμάζεται για το δύσκολο ματς με τον Προμηθέα Πατρών. Το ματς θα γίνει την Κυριακή στις 17.00 και σαφώς το κλίμα είναι πιο καλό μετά και τη νίκη μέσα στην Κομοτηνή την περασμένη αγωνιστική. Οι διαιτητές θα είναι οι εξής:

Στρατώνι-ΧΑΝΘ Τσιαπλής-Παπανικολάου (Μήτσιου)

Ασπίς Ξάνθης-Άργος Ορεστικό Θεοδώρου-Σιταρίδης (Σαλικίδης)

Τιτάνες Παλαμά-Πιερικός Αρχέλαος Μοσχοτόγλου-Φουτζήλας (Μανάσης)

Φοίνικας Stathis Ceramica-Προμηθέας Ευφραιμίδης-Ταρενίδης Κ (Τσούτσουρας)

Αίας Ευόσμου-Κομοτηνή Παργιανόπουλος-Τσουμαχίδης (Πολυχρονίδης)

Ανατόλια-Αργοναύτης Λόρτος-Δαμίγος (Λαδένης)

Μαχητές Δόξα Πεύκων-Ευρώπη Πεύκ. Παπαγερίδης-Ντούρας (Παραλικίδης)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass