ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ

Δικαστικές αγωνίες για την ΑΕΛ

* Το βάρος στην ψυχολογία από τον νέο τεχνικό Σούλη Παπαδόπουλο

Δημοσίευση: 13 Μαρ 2015 12:00 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 20:50

Του Σωτ. Κέλλα

Στην ΑΕΛ το αγωνιστικό πρόγραμμα θεωρείται εύκολο στις δυο επόμενες αγωνιστικές που οι «βυσσινί» αντιμετωπίζουν τις ομάδες που αποχαιρέτησαν την κατηγορία, αρχικά τον Φωκικό στην Άμφισσα και στη συνέχεια στο Αλκαζάρ τον Εθνικό Γαζώρου που λογικά θα πάρουν έξι πόντους.

Το μυαλό τους λοιπόν είναι στα αποτελέσματα των υπόλοιπων διεκδικητών της δεύτερης και τρίτης θέσης, της Λαμίας, της Ζακύνθου και του Ολυμπιακού Βόλου αλλά πιο πολύ στις δικαστικές αποφάσεις. Η πρώτη αφορά την ένσταση της Αναγέννησης Καρδίτσας για αντικανονική συμμετοχή του Μουμίν στον αγώνα με τη Λαμία που θα σημάνει αφαίρεση τριών βαθμών από τη Λαμία και παράλληλα η ομάδα της Φθιώτιδας θεωρείται δύσκολο να κρατήσει τη δεύτερη θέση ενώ κινδυνεύει να χάσει και την τρίτη.

Η άλλη δικαστική απόφαση αφορά την τιμωρία της έδρας της ΑΕΛ για τα επεισόδια στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου και λογικά περιμένουν οι «βυσσινί» ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών. Μάλιστα αν εκδοθεί σήμερα η απόφαση θα την εκτίσουν στο παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου και όχι κόντρα στη Ζάκυνθο.

Η υπόθεση εκδικάστηκε χθες με βασική υπερασπιστική γραμμή τη μη συμμετοχή του Βαγγέλη Πλεξίδα στα διοικητικά δρώμενα της ομάδας που ουδεμία σχέση έχει τυπικά με την ομάδα. Ο Βαγγέλης Πλεξίδας σύμφωνα με το φύλλο αγώνα ήταν αυτός που διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή στον συγκεκριμένο αγώνα.

Τέλος για τη ρίψη καθισμάτων και τη διακοπή του αγώνα τονίσθηκε ότι οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχουν πολλά σπασμένα καθίσματα και πετάχθηκαν στην τάφρο ενώ από τη ρίψη ενός δακρυγόνου από ένα αστυνόμο διακόπηκε το παιχνίδι.

Μάρτυρας στην υπόθεση κατέθεσε ο εκτελεστικός διευθυντής Σωτήρης Μάρκου.

Σε ό,τι αφορά στην απολογία της ΑΕΛ για τον αγώνα με τον Τύρναβο, ο αθλητικός δικαστής ανακοίνωσε ότι: «Επέβαλε στην ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ και στον Ι. ΚΟΤΡΟΥΤΣΟ (Υπ. Ασφαλείας) την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης (αγώνας της 25-2-2015 με ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005)».

ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Πέντε μέρες συμπλήρωσε στην τεχνική ηγεσία της ΠΑΕ ΑΕΛ ο νέος τεχνικός Σούλης Παπαδόπουλος και το βάρος του προπονητή πέφτει στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών και αυτό φαίνεται από τις πολλές ομιλίες που τους κάνει στα αποδυτήρια, ενώ τους καλεί στο γραφείο του και κατά ομάδες.

Το δυσάρεστο για τον προπονητή είναι ότι στην προσπάθεια που κάνει για σταθερή ενδεκάδα στην ομάδα θα έχει πολλές απουσίες παικτών. Στον αγώνα με τον Φωκικό δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Μπανούση και Πινδώνη ενώ τραυματίες είναι οι: Ενγκεσάν και Μουλόπουλος. Επίσης στα δυο επόμενα παιχνίδια με Εθνικό Γαζώρου και Αναγέννηση Καρδίτσας δεν θα παίξει ο τιμωρημένος Νεμπεγλέρας.

 

ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΕΛ ΚΑΝΑΔΑ

Με επιπλέον κίνητρο

 

Μια ΑΕΛ της ξενιτιάς, η ΑΕΛ Καναδά που αγωνίζεται στην τέταρτη κατηγορία του πρωταθλήματος MMSL του Καναδά, δίνει σήμερα στις 20:30 τον τελευταίο και πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς με την Sporting, διεκδικώντας τη νίκη και την άνοδο ταυτόχρονα στην ανώτερη τρίτη κατηγορία.

Ευχές για καλή επιτυχία έστειλε η ερασιτεχνική ΑΕΛ με τον προπονητή της καναδικής ΑΕΛ Μιλτιάδη Γουγουλιά να δηλώνει: Εκ μέρους της ΑΕΛ Καναδά θα ήθελα να ευχαριστήσω το σωματείο της ΑΕΛ για τις εγκάρδιες ευχές του. Είμαστε πολύ περήφανοι για την ΑΕΛ και τη βυσσινί φανέλα με το άλογο στο στήθος. Η νοερή - και όχι μόνο - συμπαράσταση του σωματείου είναι ένας επιπλέον λόγος και κίνητρο ώστε να αγωνιστούμε πολύ σκληρά για τη νίκη και την άνοδο. Η ΑΕΛ της ξενιτιάς εύχεται ολόψυχα επιτυχίες και πρόοδο σε όλα τα τμήματα του σωματείου και στην ανδρική επαγγελματική ομάδα να βρει τον δρόμο που αρμόζει στην ΑΕΛ, μοναδική περιφερειακή πρωταθλήτρια και δύο φορές κυπελλούχο Ελλάδος».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass