ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ

Αλλαγή δεδομένων για την ΑΕΛ

* Ο Σούλης Παπαδόπουλος έδειξε τακτική 4-4-2

Δημοσίευση: 14 Μαρ 2015 12:50 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 20:52

Tου Σωτ. Κέλλα

Αλλαγή των δεδομένων είχαμε στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής Κατηγορίας προς όφελος της ΑΕΛ, μετά τη χθεσινή νίκη του Τυρνάβου επί της Λαμίας αλλά και την ισοπαλία της Ζακύνθου με τον Ηρακλή.

Η ΑΕΛ κερδίζοντας λογικά στην Άμφισσα τον ουραγό Φωκικό αύριο θα βρεθεί έναν βαθμό πάνω από τη Ζάκυνθο, ενώ αν αφαιρεθούν οι τρεις βαθμοί από τη Λαμία για αντικανονική συμμετοχή του Μουμίν στον αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας θα κρατάει την τύχη στα χέρια της για τη συμμετοχή στα πλέι οφ.

Η Λαρισινή ομάδα για τη συμμετοχή της στα πλέι οφ θα πρέπει να κερδίσει τη Ζάκυνθο στο Αλκαζάρ, ένα παιχνίδι που μάλλον θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών (λόγω επικείμενης τιμωρίας της ΑΕΛ για τα επεισόδια στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου) αλλά και τον Ηρακλή την τελευταία αγωνιστική στη Θεσσαλονίκη.

Αυτοί οι δυο αγώνες θα δώσουν το εισιτήριο για την τελική φάση όπου βέβαια οι «βυσσινί» θα συμμετέχουν με σημαντικό μειονέκτημα βαθμών(τουλάχιστον επτά με οκτώ βαθμούς διαφορά).

Πάντως θα υπάρχει ελπίδα…

Χθες μάλιστα δεν είναι τυχαίο ότι πανηγύρισαν τη νίκη του Τυρνάβου στο Αλκαζάρ ο προπονητής της ΑΕΛ Σούλης Παπαδόπουλος όσο και ο αντιπρόεδρος Ζήσης Ντελόπουλος.

ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΤΚΗΣ

Σήμερα ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ΑΕΛ για το αυριανό παιχνίδι με τον Φωκικό και ο τεχνικός Σούλης Παπαδόπουλος έδειξε χθες στην προπόνηση ότι θα ακολουθήσει τακτική 4-4-2 αντί του 4-2-3-1 που εφάρμοζαν οι προκάτοχοί του. Μάλιστα δοκίμασε δίδυμο στην επίθεση Πίντο και Μπόγιοβιτς.

Από κει και πέρα κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αποστολίδης, στην άμυνα δεν θα υπάρχει καμία αλλαγή(Καρανίκας, Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Κοντοδήμος), στη μεσαία γραμμή αμυντικά χαφ ο Νεμπεγλέρας με τον Μελισσά και πιο μπροστά οι: Σερζίνιο, Ελιομάρ ενώ δείχνει να υπολογίζει και τους Ρίστοβιτς, Παμλίδη.

Πάντως ο Παπαδόπουλος μιλάει στους παίκτες καθημερινά και τους ζητάει να πετύχουν το απόλυτο των νικών μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, ενώ αρκετές φορές αναφέρεται και στη δουλειά του στα Χανιά.

 

ΧΩΡΙΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ

Χωρίς την παρουσία των οργανωμένων φιλάθλων της, θα παραταχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Άμφισσας η ΑΕΛ κόντρα στο Φωκικό, όπως αποφασίστηκε για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας από τον υφυπουργό Πολιτισμού Παιδείας και Θρησκευμάτων. Προηγήθηκε αίτημα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φωκίδας προς το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass