ΥΠΕΣΤΗ ΕΞΑΡΘΡΩΣΗ ΩΜΟΠΛΑΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Νοκ άουτ ο Χρήστος Αγρόδημος

*Νωρίτερα ο αγώνας του Απόλλωνα με την Α.Ε. Ιστιαίας(13:45)

Δημοσίευση: 27 Απρ 2017 22:05

Με απογευματινή προπόνηση ξεκίνησε χθες την προετοιμασία του στο γήπεδο της Κοιλάδας ο Απόλλων Λάρισας, ενόψει της κυριακάτικης εντός έδρας αναμέτρησης με την Α.Ε.Ιστιαίας, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει νωρίτερα δηλαδή στις 13:45 αντί στις 17:00, προκειμένου να διευκολύνει την επιστροφή των φιλοξενουμένων από το λιμάνι της Γλύφας στον Αγιόκαμπο της Εύβοιας.

Στον Απόλλωνα που βρίσκεται ένας μόλις βήμα από την ανοδό του στη Β΄Εθνική κατηγορία, τη χαρά της νίκης μετρίασε ο τραυματισμός ενός εκ των αρχηγών της ομάδας του Χρήστου Αγρόδημου, στο ντέρμπι με τον Καραϊσκάκη.

Ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης και δεν θα αγωνισθεί στην αναμέτρηση με την Α.Ε.Ιστιαίας.

Επίσης, ενοχλήσεις στον αστράγαλο έχουν και ο Περικλής Μηνάς με τον Πλάτωνα Καρακατσάνη, η κατάσταση των οποίων θα επανεκτιμηθεί σήμερα από το ιατρικό τιμ της ομάδας.

Κατά τα άλλα ο τεχνικός Σάκης Θεοδοσιάδης αφού συνεχάρη τους παίκτες του για τη νίκη και την πολύ καλή αγωνιστική τους παρουσία στο ντέρμπι με τον Καραϊσκάκη, ζήτησε να χαμηλώσουν οι τόνοι καθώς το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής έχει ακόμη τέσσερις αγωνιστικές και αυτό που προέχει είναι να κερδηθεί το ματς με την Α.Ε.Ιστιαίας, ομάδα την οποία στον αγώνα του πρώτου γύρου κέρδισε στην Εύβοια με 1-0.

ΣΤΙΣ 13:45 ΔΥΟ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

Δύο αναμετρήσεις στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής δεν θα ξεκινήσουν στις 17:00. Πιο συγκεκριμένα, στον 2ο όμιλο Απόλλων Λάρισας-ΑΕ Ιστιαίας και Διαγόρας Σεβαστής-ΑΕ Καραϊσκάκης έχουν οριστεί με ώρα έναρξης στις 13:45. Όλο αυτό συμβαίνει, διότι η ΑΕ Ιστιαίας, πρέπει να εξυπηρετηθεί για συγκοινωνιακούς λόγους. Από την άλλη, η ΑΕ Καραϊσκάκης θα παίξει την ίδια ώρα, γιατί είναι η μόνη από τον 2ο όμιλο που έχει μαθηματικές ελπίδες για άνοδο, σε σχέση με τον Απόλλωνα Λάρισας που είναι μία… ανάσα από τον προβιβασμό και η ΕΠΟ θέλει να αγωνίζονται την ίδια ώρα.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ο διαιτητής που θα διευθύνει την Κυριακάτικη αναμέτρηση του Απόλλωνα Λάρισας με την Ιστιαία (30/04, 13:45) στο γήπεδο Φιλιππούπολης, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής ημέρας του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Είναι ο Κωνσταντίνος Πανυτσίδης της ΕΠΣ Κοζάνης και βοηθοί του θα είναι οι Σταφύλας και Αλεξόπουλος της ΕΠΣ Τρικάλων.

Αναλυτικά οι διαιτητές της 27ης αγωνιστικής:

Κυριακή 30 Απριλίου 2017, 17:00:

-(13:45) Απόλλων Λάρισας – ΑΕ Ιστιαίας: Κωνσταντίνος Πανυτσίδης (Κοζάνης), Κωσνταντίνος Σταφυλάς, Χρήστος Αλεξόπουλος (Τρικάλων), παρ.Ιωάννης Τζίκας (ΕΠΣ Μακεδονίας)

-(13:45-γηπ.Βατανιακού) Διαγόρας Σεβαστής – ΑΕ Καραϊσκάκης: Γρατσάνης, Μανάσης (Τρικάλων), Τακόπουλος (Καρδίτσας), παρ.Πέτρος Δροσινός(Χαλκιδικής)

-Αμβρακία Κωστακιών – Ρήγας Φεραίος: Ρούσσος-Μπεκερτζής, Κωνσταντίνου, Γκαρτζονίκας (Πρέβεζας), παρ.Γεώργιος Τάπρατζης(Αιτ/νιας)

-Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Πιερικός: Δραγούσης (Κιλκίς), Φραγιός, Σιανίδης (Μακεδονίας), παρ.Συμεών Τσεσμετζής(Σερρών)

-Εθνικός Φιλιππιάδας – Ολυμπιακός Βόλου: Πάνος, Θανασιάς, Γιώτης (Ηπείρου), παρ.Ιωάννης Μεριανός(Κέρκυρας)

-Νίκη Βόλου – Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου: Σφέτσιας (Σάμου), Καραγιάννης, Καλύβας (Φθιώτιδας), παρ.Γεώργιος Μπαράς(Μακεδονίας)

-Πύδνα Κίτρους – Θεσπρωτός: Χανίδης, Τοροσιάδης, Κουφός (Μακεδονίας), παρ.Περικλής Τουτούκης(Τρικάλων)

-Τηλυκράτης Λευκάδας – Αστέρας Πετριτή: Σιντόρης (Θεσπρωτίας), Λιόντος, Τσαντάς (Ηπείρου), παρ. Άγγελος Αποστολόπουλος (Αχαΐας)

*Εξάλλου στον αγώνα Α.Ο.Καρδίας Θεσσαλονίκης-Δόξα Προσκυνητών στον 1ο όμιλο που θα γίνει την Κυριακή 30/4 και ώρα 17:00, διαιτητής ορίστηκε ο κ.Διονύσιος Στόλης(Σερρών), συνεργάτες του θα είναι οι κ.Παναγιώτης Κουβαλάκης, Κωνσταντίνος Τσακίρης(Δράμας) και παρατηρητής διαιτησίας ο κ.Δημήτρης Τζιόλας(Λάρισας)

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass