ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ

Τον Αγρόδημο θέλει η ΑΕΛ

Δημοσίευση: 13 Μαϊ 2017 15:55

Ο Χρήστος Αγρόδημος του Απόλλωνα Λάρισας σύμφωνα με δηλώσεις του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια, είναι ο πρώτος παίκτης που ενδιαφέρει την ομάδα και είναι Λαρισαίος.

Και ανέφερε πως το φιλικό που είχε δώσει η ΑΕΛ πριν από λίγο καιρό με τον Απόλλωνα στο AEL FC ARENA, έγινε για να δει τον ποδοσφαιριστή και ο Αντρέ Πάους, με τον Ολλανδό να μένει ικανοποιημένος από τον ποδοσφαιριστή. Ήδη όπως είπε έγιναν συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή και περιμένει την απόφασή του.

Σχετικά με τον Βαγγέλη Μόρα είπε πως θα ήθελε πολύ να τον δει με τη φανέλα της ΑΕΛ, αλλά αυτή τη στιγμή θα ήταν το νούμερο δύο στο χτίσιμο της νέας ομάδας.

*Όσον αφορά τώρα στην προετοιμασία

η ημερομηνία έναρξης αυτής θα είναι στις 28 Ιουνίου χωρίς ακόμα να έχει αποφασιστεί η τοποθεσία. Σκέψεις υπάρχουν και για το εξωτερικό με την προϋπόθεση όμως να βρεθούν οι κατάλληλοι αντίπαλοι για να δώσει η ΑΕΛ δυνατά φιλικά. Αλλιώς η ΠΑΕ έχει πάντα κατά νου κάποιο από τα κέντρα στην Ελλάδα. Απόφαση για την προετοιμασία θα παρθεί μάλλον σήμερα.

Η ΠΑΕ έχει προβληματιστεί αρκετά από την παρουσία του κόσμου στο AEL FC ARENA και σύμφωνα νέες δηλώσεις του κ.Κούγια ήδη υπάρχει ένα πλάνο για τα διαρκείας που θα είναι σε πολύ χαμηλές τιμές. Άλλωστε στόχος του ίδιου είναι να είναι γεμάτο το γήπεδο τη νέα χρονιά.

Στην ανατολική κερκίδα τα εισιτήρια θα τιμώνται προς 100 € και στα πέταλα 50 €, δίνοντας ουσιαστικά τη δυνατότητα στους οπαδούς της ομάδας να παρακολουθούν τον κάθε αγώνα με 5 και 2,5 € αντίστοιχα. Στη δυτική κερκίδα, με εξαίρεση τα VVIP, οι τιμές των εισιτηρίων θα κυμαίνονται από 150 έως 200 €, ενώ τα παιδικά θα έχουν έκπτωση 50%.

Σχετικά με τα εισιτήρια διαρκείας θα υπάρχουν ανακοινώσεις την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ πρόθεση του μεγαλομετόχου είναι να μπουν και στην κυκλοφορία πριν τελειώσει ο Μάιος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass