ΤΟΝΙΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ:

Γιορτή για τη Λάρισα και τον νομό

* Είμαι πολύ περήφανος που ήρθα με τους συνεργάτες μου να δουλέψω σε αυτό το σωματείο *Φιρινίδης: «Περαστικά στους... καλοθελητές»

Δημοσίευση: 15 Μαϊ 2017 22:05

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε η συνέντευξη Τύπου, κατά την οποία ο τεχνικός του Απόλλωνα Σάκης Θεοδοσιάδης συνεχάρη όλους όσοι συνετέλεσαν για την άνοδο της ομάδας στη Football League.

Τόνισε πως αυτή είναι μία ιστορική στιγμή για την ομάδα που πέτυχε το όραμα του Παναγιώτη Μαντζανά, τονίζοντας επίσης πως αυτή είναι μία γιορτή της Λάρισας και του νομού, καθώς θα υπάρχει ακόμα μία ομάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Γιάννη Φιρινίδη. Πάντως οι δηλώσεις του τερματοφύλακα του Απόλλωνα έκαναν αίσθηση, καθώς ευχαρίστησε και τους... καλοθελητές που έλεγαν πως η ομάδα ήταν στημένη με απλήρωτους παίκτες και αυτά τα λόγια πείσμωσαν περισσότερο την ομάδα για να πετύχει το στόχο της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

ΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ: «Να δώσω συγχαρητήρια στον αντίπαλό μας για την πολύ καλή τους πορεία. Μία ανταγωνιστική και δουλεμένη ομάδα που πατούσε στιβαρά σ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Καλή ξεκούραση να έχουν και καλή δύναμη τη νέα χρονιά και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Όσον αφορά στην ομάδα μας, αυτή είναι μία ιστορική στιγμή. Στις 14 του Μάη υλοποιήθηκε μία προσπάθεια που ξεκίνησε πριν τρία χρόνια με τον πρόεδρό μας κ. Μαντζανά που είχε ένα όραμα.

Είμαι πολύ περήφανος που εγώ και οι συνεργάτες μου ήρθαμε να δουλέψουμε σε ένα σωματείο που μας έδειξε μεγάλη εμπιστοσύνη, με πρωτεργάτη τον πρόεδρο και νιώθουμε δικαιωμένοι και περήφανοι που πετύχαμε τις προσδοκίες της διοίκησης και του προέδρου μας.

Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια σ’ όλους τους συντελεστές αυτής της προσπάθειας. Τους συνεργάτες μου, τους φροντιστές, τη διοίκηση που ήταν δίπλα μου και δίπλα μας και φυσικά να δώσω πολλά συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ σ’ αυτά τα παλικάρια που δικαίωσαν τις επιλογές μου. Ήταν οι κύριοι εκφραστές και πρωταγωνιστές αυτής της προσπάθειας.

Σήμερα πανάξια κατορθώσαμε να εκπληρώσουμε ένα όνειρο 53 ετών, ώστε η ομάδα να αλλάξει κατηγορία και να επιστρέψει στο προσκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Συγχαρητήρια και πάλι στα παιδιά, τους εύχομαι υγεία και ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον.

Φυσικά να ευχαριστήσω το κόσμο που καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς ήταν κοντά και υποστήριζε την προσπάθεια των παικτών και να ευχηθώ η επόμενη μέρα του Απόλλωνα να είναι ακόμα καλύτερη. Είναι μια γιορτή για τον νομό και ολόκληρη τη Λάρισα και είναι πολύ θετικό που τη νέα χρονιά θα υπάρχει ακόμα μία ομάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΙΡΙΝΙΔΗΣ: «Όπως είπε πριν και ο συνάδελφός μου ποδοσφαιριστής του Τηλυκράτη, πρωτοπόροι ήμασταν κι έχουμε να χάσουμε πέντε μήνες την κορυφή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τη διοίκηση, όλους τους ανθρώπους που είναι δίπλα μας όλο αυτό τον καιρό, τον προπονητή που προσωπικά εμένα με έφερε στην ομάδα και έζησα όλο αυτό το πράγμα, γιατί δεν παίρνεις και κάθε χρόνο πρωτάθλημα. Είναι λογικό όλο αυτό. Ο κ. Θεοδοσιάδης ήταν στυλοβάτης αυτής της προσπάθειας και μας κράτησε στα δύσκολα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω σίγουρα τους καλοθελητές που όλη τη χρονιά, κόβαμε 42 εισιτήρια στο γήπεδο, που ήμασταν στημένοι, που ο πρόεδρος μας είχε απλήρωτους, που ήμασταν χαμηλής ποιότητας παίκτες. Αυτούς τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας γιατί μας πείσμωσαν να καταφέρουμε αυτό σήμερα και... περαστικά τους. Θα τα πούμε όμως και του χρόνου».

*Στις δηλώσεις που έκανε ο τεχνικός του Τηλυκράτη Ανδρέας Παντζιαράς τόνισε πως η ομάδα του προσπάθησε απέναντι στον πρωτοπόρο παρά το κουραστικό ταξίδι και συνεχάρη τον Απόλλωνα για την άνοδο.

Επίσης ο ποδοσφαιριστής Γιάννης Γεωργάκης που πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι ανέφερε πως ο Απόλλωνας δίκαια κατέκτησε το πρωτάθλημα και είχε μια σταθερή πορεία από την αρχή του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass